M3Sj4sH Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Hej ... Mam problem z umieszczaniem wyniku z 3dmarka 2k3... Przyznaje sie bez bicia, ze na poczatku mialem scrackowana ver. marka i na ich serwer nie moglem wrzucic linka. 3dmarka 2k1 mialem legit i wyniki sa ok. Jak sie polaczyl to pisze mi, ze jesli kupilem juz ver. PRO a dalej widze ten komunikat to zebym sie skontaktowal tam z ich obsluga techniczna itd. itd. Oraz, ze kazda taka proba jest logowana 8O Odinstalowalem, zainstalowalem, to samo. Sciagnalem na nowo juz spatchowana ver. 3.4.0 z ich serwera. Dalej to samo. Wywalilem konto, zalozylem nowe. To samo. Grzebalem w rejestrze ale nie chce czegos niepotrzebnie wywalic. WIE KTOS MOZE jak rozwiazac ten problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 HKEY_Local_MachineSoftwareFuturemark3DMark03. Skasuj ten klucz(3dmark powróci do podstawowej wersji) i na przyszłość nie używaj zadnych cracków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Hmmm .... wywalilem to, zrestartowalem kompa, odinstalowalem 3dmarka, zainstalowalem jeszcze raz ... I to samo. Znow wywalilem konto i zalozylem na inny e-mail. To samo ... A teraz nawet nie moge umiescic do 3dmarka 2k1 ... Pisze, ze cos tam z CPU, ze sa jakies wachania podczas testow czy cos takiego 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja nie moglem umiescic Compare'a z powodu problemu z weryfikacja Seriala... Gdyby program byl legalny - nie byloby problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 HKEY_Local_MachineSoftwareFuturemark3DMark03. Skasuj ten klucz(3dmark powróci do podstawowej wersji) i na przyszłość nie używaj zadnych cracków. Ja jestem troche zielony. Możecie mi powiedzieć gdzie to jest żeby to skasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...