BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Mam pytanie. Czy W XP'ku da się zablokować dostęp do niektórych stron internetowych ??? Odpowiedsz jest dla mnie o tyle ważna, ponieważ mój ojciec zapisuje się na każdej głupiej stronie nie czytając nic, sądząc, że to mu przyniesie szczęście w grach losowych (Profesional, Multi Lotek itp). Jeśli istnieją jakieś programy blokujące to prosiłbym o podanie ich nazw. Z góry dziękuje. -------------- Jeśli temat znajduje się nie na tym forum na którym ma być to proszę moderów o przeniesienie a nie usuwanie odrazu i blokowanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 WINDOWSsystem32driversetc Otwierasz do edycja plik hosts i dopisujesz 127.0.0.1 Nazwa_strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 To jaj jeszcze dodam że w ten spobób Tlenie można zablokować wyświetlandie banerów- wystarczy dopisąc do tego pliku linijke 127.0.0.1 a2.o2.pl i żegnaj banerku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Sysko zablokowane 8) Big THX !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Jest mały problem. Strona jest zablokowana przez ok. 2 dni i potem znowu można na nią wejść :? Da się coś zrobić żeby na stałe zablokować ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...