metal Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ostatnio chciałem przeskanować całego kompa i się ładnie skanowało, skanowało a tu nagle wywala komunikat: "Błąd krytyczny... 3019.1" yyy? ... dobra wchodze do pomocy technicznej, tam pishe żeby ściągnąć najnowshy update, to ściągnąłem ręcznie, zainstalowałem i se myśle że wshystko powinno chodzić, wale skana a tu znowu ten błąd krytyczny . Dobra wziąłem się za poshukiwania skubańca co to powoduje i ... i znalazłem najnowshy winrar330[instalka] ... nie da się go przeskanować bo wywala ten błąd krytyczny, co to ma wogóle być? czy ktoś miał takie coś? Update: właśnie chciałem przeskanować instalkę z winrar'a 320 i to samo! Chyba coś jest zwalonego w najnowshych update'ach do nortona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Hmm, dziwne 8O Posiadam Norton Antivirus 2004 Professional Edition ze wszystkimi najnowszymi updatami i wszystko lata idealnie ;) Nie mam zadnego problemu z winrarem ani innymi zadnymi packerami. Polecam, przeinstalowac antyvira to czesto pomoga, bo pakiety nortona lubia sie kaszanic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 heh, pierwshe co zrobiłem po tym jak wywaliło mi ten błąd krytyczny to właśnie reinstalka nortona, ale widocznie nie pomogło :[ eeeh, spróbuje jeshcze raz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 W nav gdy występuje jakis problem to zwykle reinstalka programu nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 zrobiłem jeshcze raz reinstal i przeskanowałem "czystym" norton'em bez żadnego update'a tego winrar'a i to samo eeeh ... czyli to nie przez update ... to co to może być? czyżby postał tylko reinstal winka? [winXP] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jak niechcesz reinstalki XP to proponuje przejscie na inny program antywirusowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 albo inny packer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 dobra, wywaliłem te instalki winrara 330 i 320 i przeskanowało się bez problemu teraz [pełne skanowanie systemu] , ale co to miało być z tymi winrarami to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Mam to samo. Tylko gorzej, bo oprócz instalatora winrara 3,3 mam jeszcze ze dwa inne programy, które wywołują błąd krytyczny podczas skanowania, a jednego z nich nie mogę znaleźć. RATUNKU! Co jest tego przyczyną lub jak to zwalczyć, najlepiej nie kasując tych plików. Mam Windows XP i Norton Antywirus 2004 PL Standart Takie zachowanie nortona dyskwalifikuje ten program. Chyba wgram antywirusa dr.web on działa doskonale…nooo chyba, że ktoś rozwiąże problem z nortonem, bo ja nie mam pojęcia, co mu nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Może odpal Live Update. Ja z tego kożystam i jeszcze żadnych problemów nie miałem. Mam Nortona 2004 PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 mam do was pytanie :) po co wam nav 2004? nie dosc, ze zamula system, skanuje za duzo rzeczy podczas jego pracy to jeszcze 90% ludzi ma pirata. nie lepiej zwolnic troche ramu i przesiasc sie na cos darmowego czy np skanowac online MKS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Nav mozna skonfigurować zeby nie skanował wszystkiego. A co do MKS online(tak samo jak zwykły MKS) to jak ktoś lubi, gdy co drugi alarm jest fałszywy to bardzo polecam. :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 właśnie zassał się najnowshy update do nortona antywira 2oo4 i już da się bez problemów przeskanować instalki z winrar'a :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...