berkut Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Aha, zapomnialem 3.3V psu i 5V psu to napiecia z AGP - tak ze sa 1:1 z liniami 3.3V i 5V zaraz zaloze oddzielny watek o tym wszytskim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Aha, zapomnialem 3.3V psu i 5V psu to napiecia z AGP - tak ze sa 1:1 z liniami 3.3V i 5V zaraz zaloze oddzielny watek o tym wszytskim Jak zalozysz to daj znac tutaj. Ja mam pytanie. Ten mod na RFI zrobiles nakladajac na te uklady cyne. Dobrze policzylem ? 11 tych "kosteczek" palaczyles? Czy jeszcze cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Wylutowalem cewki, zrobilem mostki cyna, kondziolki odlutowalem, jakies dlawiki czy cos w tym stylu takze karta jeszcze bez modow na Vcore chodzi na 175/360, zostaly mi tylko 4 mody do zrobienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Ja mysle ze nie bede uzywal nic takiego jak freon itd, conajwyzej peltier, nie bede potrzebowalsuper wiec mam szanse ;) moze mi sie uda wydlubac kasy na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21302089 zaklepoje ta karte (niemiec czemu nie licytojesz?? ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 super wiec mam szanse ;) moze mi sie uda wydlubac kasy na http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21302089 zaklepoje ta karte (niemiec czemu nie licytojesz?? ):arrow: nie Ty jeden masz na nia chrapke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Dlatego tez wolalem kupic karte za pomoca kupo teraz, nie ma problemow z takimi jazdami... rozumiem ze vmody do niej sami robicie ? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 rozumiem ze vmody do niej sami robicie ? :mrgreen:jasne ;) btw fotki nie dzialaja cos z serwerm paranoika mozesz wzucic na inny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 (niemiec czemu nie licytojesz?? ) licytowalem, ale stwierdzilem, ze CLAP bedzie lepszy. poza tym namierzylem karte lokalnie i jak beda fundusze po wyciczce do GDA to ja kupie i duzo taniej. u nas CLAP kosztuje 80pln BERKUT => serwer ParanoIka chyab powiedzial <papa> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 kurde berkut wzoc te fotki na ta neostrade swoja bo paranoya dale niedziala a ja chce to zobaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 to nie jest opis "jak zrobic mody" ale "jak mozecie zrobic"... sami wymyslacie mody moja neo padla i nie da sie zalogowac / uploadowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ale ja tylko obejzec chce ;) co zes tam narobil ;) ja sobie poradze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 moze zamknijmy ten temat i przeniesmy sie na ten oficjalny zwiazany z turniejem, bo latwiej (lepiej) jest sledzic jeden temat niz 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...