DEFENCE Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 A może znacie jakąś dietę co by dobrze wspomagała ćwiczenia?? Najlepiej dla 17latka ;) :P ...aha: dobrze by było jakbyście oprócz wagi, wzrostu i osiągnięć podali też wiek (swój oczywiście :wink: ) albo zdjęcia byków, trikoli i innych takich - mile widziane @pollo 7 zapraszam www.sfd.pl Oj panowie co wy z tym wzrostem i podnoszeniem na klatke :evil: czy dla was jedyna partia miesni jest klatka :? A ja dla odmiany nie napisze rekordzikow bo sie cwiczy dla siebie a nie dla kogos lub na pokaz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 nie tylko klata nogi bray plecy łapy wszystko sie ćwiczy pozrd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 moja fota jest w avatarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 170kg... cwicze od 5 lat... masa ciala 101kg, wzrost 184cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 moj rekord to 190 na klate przy wadze 118 kg i 50.5 cm w bicepsie i bylo to 3 lata temu teraz nie chce mi sie cwiczyc bo ile mozna cwiczylem przez 8 lat teraz czasem tylko rekreacyjnie pojde na silke teraz mam 45 cm w reku i waze okolo 100-105 kg nawet dokladnie nie wiem :P i wyciskam okolo 160 kg ale teraz znowu troche ostrzej pocwicze takze znowu pod 190 bedzie za jakies 3 miechy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 75 kg przy wadze 89 kg i wzroscie 180 cm. Teraz nadchodzą wakacje więc duuuużo się zmieni :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 lat 17, waga 85kg, wzrost 185cm, biceps 40cm klatka (wyciskanie na plaskiej) - 120kg to bylo rok temu bo teraz to nie cwicze i cienki jestem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 A nie znacie może jakiejś diety, co trza jeść żeby po 10 sekundach biegu od razu się nie męczyć ( :P )? Nie chodzi mi o jakieś linki stron tylko odpowiedź na tym forum (jeśli łaska) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 Ostatnia prośba - NIEAKTUALNA. Zająłem 1 miejsce na "Biegach Miastowych" 8) Pucharek musi byc no nie :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ja ćwicze od 3 miechów teras mam 2 tygodniową przerwę i wziołem 76kg3x ale to jusz była max,w serjach nie przekraczam 65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 moj "wyczyn" jest troche niestandardowy :). Wstałem na proste nogi z przysiadu, z kolega siedzacym mi na plecach "na barana" on wazyl 108 kg. Mialem 19 lat 67 kg wagi 185 cm wzrostu, trening - kolarstwo gorskie. Na nogi moge sie mierzyc z ochotnikami do 70 kg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 ehh to mi idzie przy was idzie zle, bo sila idzie na wytrzymalosc 100 kg x 20 ( ale ogolnie zawsze ponad 15 ) :wink: ,a 120 to roznie od 6-8,nieraz 9 :twisted: ,a waze sobie 89 i 173 wzrostu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@pollo 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Sory że tak późno i nie dawałem znaków życia, ale miałem poważną kontuzję, bynajmniej nie palców :P Podnosiłem sztangę o wadze zbliżonej do granic moich wytrzymałości i naciągnąłem sobie mięsień. Lepiej wy napiszcie co w tym czasie zdążyliście "podrasować" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A ja nie chodze na siłke, mam za to ławeczke w domu i 2 hankle po 15 KG. Na biceps biore 20x max jedną hankle, a na klate biore max. 45x 2 haklne, czyli 30 KG. Myślicie że to dobry rezultat?? - mam 177cm i ok. 70-72 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A ja sie pochwale 186cm 80kg miesa - 50kg sztanga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Nicky.... powiem ci że ja 50 wyciągałem jak miałem 15 lat i 58 kg wagi.... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Ty to ja po cwiczeniu 4 miechy brałem 80kg:D teraz przerwe mam a jeszce nie mam 16:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...