Dzi@dzi@ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 tak jak w temacie... mam glosniki wbudowane w monitor :? i chce kupic jakas karte muzyczna (do 150zł !!) tak zeby w miare jakos ladnie gralo bo w tej chwili mam tylko zintegrowana z plyta glowna :( to normalnie juz nie moge muzyki sluchac :cry: Pomocy doradzcie cos ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Kup sobie Live! Creative'a... Nad czym tu sie zastanawiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Wiec jezeli masz tylko 150 zlotych i nawet w przyszlosci nie plaujesz kupowania lepszych glosnikow to kup Live badz zostan przy tym co masz... :wink: Natomiast jesli chcesz w przyszlosci kupic jakies pozadniejsze glosniki to polecam Hercules GS Fortissimo III 7.1 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 tak jak w temacie... mam glosniki wbudowane w monitor :? i chce kupic jakas karte muzyczna (do 150zł !!) tak zeby w miare jakos ladnie gralo bo w tej chwili mam tylko zintegrowana z plyta glowna :( to normalnie juz nie moge muzyki sluchac :cry: Pomocy doradzcie cos !Kup sobie pozadne glosniki(lub lepsze sluchawki) a nie bazuj na jakichs pykadlekach wbudowanych w monitor - efekt bedzie napewno lepszy przy: nowe glosniki+dzwiek z plyty niz nowa karta muzyczna+glosniczki przy monitorze. Karta napewno niewiele zmieni... bo nawet najgorszy dzwiek z plyty gra w miare znosnie(a napewno nieodczuwalnie zle na kieskich glosnikach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Sadze, ze zadna karta tu nie pomoze. Jak poprzednik napisal - kup przede wszystkim jakies lepsze glosniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 kup lepsze głosniki (np.samsung 5100 subwoofer w drewnie + dwie satelitki za ok.150zł) np mint 4channels za 35zł czy cos takiego , mam taki sprzecik i wymiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Kup sobie Live! Creative'a... Nad czym tu sie zastanawiac? ...lol, to to już chyba odruch wrodzony... Dlaczego akurat live... 7 razy lepszego terrateca dmx xfire 1024 bedziesz miał za dokładnie tę samą kase (no, 10-20 zeta więcej...) kup lepsze głosniki (np.samsung 5100 subwoofer w drewnie + dwie satelitki za ok.150zł) np mint 4channels za 35zł czy cos takiego , mam taki sprzecik i wymiata No i tu zaczyna się jazda... Dla jednych dźwięk z samsungów 5100 na mincie za 35 zeta jest miodzio, dla innych te pierdziawki to totalna porażka (dla mnie...). Mnie już szlag trafia, jak ten durny bas nie potrafi zejsc ponizej 70hz bez jakiegos wielkiego spadku glosnosci i jak 4calowy (lol...) sub (bez obrazy dla sub'ów) sobie pocharkuje przy niskich uderzeniach... Wtedy załączam wielkie sluchawki philipsa i mozna sluchac... BTW wracając do tematu :D ja też polecam kupienie lepszych głośników, karta zintegrowana moze zostac, chyba ze kupis jakies cacko za ponad 300 zeta... posluchaj w sklepie (tylko nie w mm, gdzie dichopolo leci z glosnikow..) i wybierzesz to, co Cie zadowoli. Pzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...