FREE_USER Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Czy ktoś zmieniał pastę na tej karcie (bo ja tak) miałem białą a zmieniłem na srebrną i myślę ,że jest dużo lepiej 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 gainward zawsze duzo naklada pasty spadek z 2 stopnie gora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Czy ktoś zmieniał pastę na tej karcie (bo ja tak) miałem białą a zmieniłem na srebrną i myślę ,że jest dużo lepiej 8) 8) 8)a powiedz mi czemu sadzisz ze jest duzo lepiej bo jak takl to chyba se tez tak zrobie:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja zmieniałem pastę i jest dużo lepiej , ale zmieniałem też coolera, więc nie wiem ile się od pasty poprawiło :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja zmieniałem pastę i jest dużo lepiej , ale zmieniałem też coolera, więc nie wiem ile się od pasty poprawiło :) .jaki cooler zalozyles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 wg mnie kazda srebrna pasta jest lepsza od tej bialej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Dla mnie troche bez sensu jest pakowac srebrną na grafe. Trza dużo pasty zużyć bo GPU jest dość spory. A taka pasta w końcu kosztuje, nie..? Ja bym qpił na giełdzie za 5 do 10zł jakiś radiatorek, powiedzmy od cela albo nawet jakiś od duraka. Dużo wiecej by to dało niż ta cholerna pasta :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Dla mnie troche bez sensu jest pakowac srebrną na grafe. Trza dużo pasty zużyć bo GPU jest dość spory. A taka pasta w końcu kosztuje, nie..? Ja bym qpił na giełdzie za 5 do 10zł jakiś radiatorek, powiedzmy od cela albo nawet jakiś od duraka. Dużo wiecej by to dało niż ta cholerna pasta :lol: :P No jak masz np . naddatki z CPU to co z nią zrobisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja zmieniałem pastę i jest dużo lepiej , ale zmieniałem też coolera, więc nie wiem ile się od pasty poprawiło :) . A jaki cooler :?: założyłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A co wy na to,zeby do kazdej kostki pamieci na tej karcie przykleic radiator? Aha i czy mozna to zrobic sama pasta? Czy to sie bedzue trzymac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 no jak przykleisz to bedzie :), ja mam wymienione wszystkie radia na gainie ti4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A co wy na to,zeby do kazdej kostki pamieci na tej karcie przykleic radiator? Aha i czy mozna to zrobic sama pasta? Czy to sie bedzue trzymac? Chyba niezbyt to stabilne będzie ale może klej termoprzewodzący :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...