Marcin5611 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Chciałem odczytać informacje na temat mojej karty (taktowanie) za pomocą jednego z tych programów ale żaden nie wyświetla żadnych inf. na temat mojej karty. Co zrobić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 W aida w Ekran>procesor graficzny powinno cos wyswietlać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Mam tylko szary ekran i nic więcej. Ewentualnie jest jeszcze jakiś program do wyswietlania inf. o karcie graficznej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 RivaTuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 PowerStrip http://www.entechtaiwan.net/ps.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...