G73 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) I co w tym niezwyklego? niby nic ale kiedy przechodziles gre 1 raz to od razu na to wpadles ? bo chcac w niego wycelowac (mine throwe z optycznym celownkiem jak i red9) koles od razu sie chowa Edytowane 26 Lutego 2007 przez remek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Hehehe ..... można grać Weskerem :] w podstawowy scenariusz ..... szkoda, że nie Krauserem :D ( na końcu musiałby walczyć sam ze Sobą .... albo Leon byłby tym złym .... ) Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Moze by sie dalo, ale niestety w przypadku innych postaci gra mi sie wywala. (Weserem tez sie wywala, ale mozna przebiegnac sie kawalek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Froq51 no niezłe z tym dzwonem hehe i w wiosce z Adą, czekam na więcej takich ciekawostek. Rzucę jedną -> W wiosce i nie tylko jest skarb który wisi nad studnią jeśli zamkniemy studnię usuwajac podpórke to go nie zabrudzimy, a jeśli wpadnie do studni to dostaniemy tylko jakies grosze. P.S W moje łapy trafiło właśnie Resident Evil 4 Limited Edition w metalowym pudełku ->rewelacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 widzial ktos juz jakies screeny z wersji nie-azjatyckiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) http://www.ubi.com/UK/Games/Screenshots.as...3&sId=28255 Ciekawe skąd oni wzieli te screeny?????? Bo wersja Usa jest identyczna jak Japońska.I wersja Europejska też będzie taka sama. Edytowane 27 Lutego 2007 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Proste z którejś z konsol... propaganda jak u EA w przypadku fifek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ze dwie, trzy strony temu było coś o patchu dla wersji USA ---- zanim jednak wyjdzie, to większość ludzi skończy już Professional ;D Na szczęście gameplay nadrabia .... muszę pomyśleć o Gacku i RE:0 oraz RE:Remake . Oglądałem filmiki z tych gier i wyglądają smakowicie ..... szkoda, że cała seria jest rozwalona na tylu platformach :( Póki co, jestem tuż przed walką z Salazarem ---- 4 giwerki Exclusive + Kamizelka ---- i jeszcze ani razu nie zginąłem, więc trzecie podejście już na Professional . Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Znalazłem to na pewnym forum: Ok so a friend of mine who works for a reputable games magazine, has got his hands on a review edition of Resident Evil 4 Europe straight from Ubisoft. Unfortunately it's the same (in graphics) as the hong kong version. The only noticeable differences are as follows: - the game's cab file (data2.cab) is bigger by 10mb - on installation it asks to choose a language from 5 selections - the cdkey is different. - the autorun and the launcher have resident evil 4 logos and there is new button called "Partner" that links to the ubisoft site on both. - at startup it asks you to choose a language. - in game an "ubisoft" logo appears just before the capcom warning. - the logo and creepy voice changed from biohazard 4 to resident evil 4 - the Extras changed to the normal us version ex: Ada the spy -> Mission Ada and so on. - there are 3 difficulties and instead of getting only the normal one you now get easy and normal. Other than that the game is exactly the same :(. Fortunately capcom did say that they were going to release a patch a while a ago and hopefully that will change the game. Here are some ingame pictures: http://i67.photobucket.com/albums/h320/Ica..._EURO_UBI_1.jpg http://i67.photobucket.com/albums/h320/Ica..._EURO_UBI_2.jpg http://i67.photobucket.com/albums/h320/Ica..._EURO_UBI_3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) mialem cicha nadzieje ze wersja US/EURO bedzie miala tego patcha zintegrowanego ... . no to w takim razie pozostaje nam czekac ... a ja w miedzyczasie moze zakupie sobie jakis pad do pieca, pare gier zostawilem (tak jak RE4 teraz) bo nie moglem pokonac sterowania Edytowane 27 Lutego 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 przeszedlem 2 raz, moj czas to 8:40:36 :) jakie sa wasze najkrotsze czasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 witam, mam pytanie jakie pronie można upgrade'owac do proffesional? red9 to wiem ma wtedy fire power na 6.5, obiło mi sie przez uszy, ze ma tez wieksza pojemnsoc w magazynku (100?) ja ma 22.. strikera chyba nie mozna wyzej niz firepower 12? jak to jest z innymi broniami bo nei wiem co sobie pokupowac :D czy zauwazyliscie, ze podczas przechodzenie drugi raz gry jest jakby trudniej? mniej kasy, itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 mialem red9, shotguna, mine thrower i tmp w wersji delux, nie wiem jak inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 co daje proffesional w tmp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 A mam takie pytanie, wie ktos czym napedzany jest mine thower? Czy Tylko mozna sobie postrzelac tym czym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 wiekszy firepower (1.8 chyba), w magazynku max 250 naboi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 przeszedlem 2 raz, moj czas to 8:40:36 :) jakie sa wasze najkrotsze czasy ? Coś koło 9 h ..... nie pamiętam dokładnie, bo grę już odinstalowałem ----- teraz przejdę Ją na Gacku :) Ale wpierw zmęczę RE:0 :D ..... ta gra wciąga jak bagno i w przeciwieństwie do RE4 ma klimat starego dobrego Rezidenta .... do tego dochodzi bardzo fajny patent z kierowaniem dwoma postaciami :] A mam takie pytanie, wie ktos czym napedzany jest mine thower? Czy Tylko mozna sobie postrzelac tym czym jest? Do niego są osobne magazynki, których jest całkiem sporo ..... przydaje się na dużych i silnych przeciwników, więc warto go rozbudować na maxa . Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 przeszedlem 2 raz, moj czas to 8:40:36 :) jakie sa wasze najkrotsze czasy ? mój czas rozgrywki jest trochę dłuższy, gdyż wynosi ~21godz :blink: :D gra jest dora, ale nieudolna konwersja niszczy bardzo skutecznie gameplay :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) Ja w jakieś 17 godzin. No ale ja sporo łaziłem i też czasem wracałem by znaleźć jakąś amunicje jak mi zabrakło. Mogę teraz napisać ,że gra jest klimatycznie na wysokim poziomie. Jest znacznie dynamiczna i nie walczymy już z zombiakami wolniejszymi od ślimaka jak poprzednich częściach. Tu jest znacznie więcej zręcznościowej roboty. Dalej zbieramy roślinki itp. Został rozbudowany tuning broni. Już nie znajdujemy jakiś dodatkowych bajerów np. do shotguna jak choćby w 2 części ,tylko możemy upgrade'ować co jakiś czas wybraną splówę. Imo to bardzo dobry pomysł i urozmaicenie od pewnej monotonności jaka czasem się zdarza. Jednak to wszystko nie umywa się do 1 i zwłaszcza 2 części ,która dla mnie jest najlepsza z całej serii. Te godziny spędzone z PSX i słuchawkami na uszach przy RE2 do dziś pamiętam. Zwłaszcza jak zachwycałem się muzyką i filmikami. To było coś ! Jak dla mnie RE4 8/10 za klimat ,grywalność i ciekawe pomysły jak z tuningiem broni. Grafika 2/10. Jest fatalna. Edytowane 16 Marca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Mi się osobiście ta gra nie podoba, a to wszystko przez straszne sterowanie. Już lepiej kupić GameCube za parę złoty żeby sobie w serie Resident Evil pograć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 kurde, co to jest attache costam Large ( 96x12 ) bo kurde mysle ze to sa naboje do handguna, a kurde wogle to nie sa naboje, przez to gowno staracilem godznine męczącej gry bo nie zasejwowalem a musialem sie cofnac. KURRRRRRR !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 kurde, co to jest attache costam Large ( 96x12 ) bo kurde mysle ze to sa naboje do handguna, a kurde wogle to nie sa naboje, przez to gowno staracilem godznine męczącej gry bo nie zasejwowalem a musialem sie cofnac. KURRRRRRR !!!!!!!!!eeee.... to jest walizka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 cośtam to chyba CASE było ;). Przecież wystarczyło wklepać do słownika pierwszego lepszego niż czekać aż ktoś odpisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 taa juz wiem ze to byl wiekszy plecak, skapnolem sie jak czytalem gdzies tutaj o tym ze mozna powiekszyc plecak ( walizke ) i sie skapnalem. A bylem pewien ze CASE to znaczy magazynek, pojemnik na naboje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Pomyliło Ci się ze słowem CLIP bo tak nazywał się magazynek w poprzednich częściach serii (nie pamiętam jak w RE4). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 gdzie sa trzymane save/profil w wersji na pc ? bo chcialbym odinstalwoac i gre skonczyc kiedy indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 domyslnie to pewnie: C:\Program Files\CAPCOM\biohazard 4\SaveData Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 domyslnie to pewnie: C:\Program Files\CAPCOM\biohazard 4\SaveDatanie, nie juz znalalzem gdzie :) C:\Program Files\CAPCOM\biohazard 4\SaveData.dat nie zwrocilem na to uwagi bo nie bylo folderem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 (edytowane) pojawil sie patch 1.1.0 - 70MB, a w nim General adustments and improvements made to graphics, lighting, and effects. Rare issue causing the game to freeze when skipping cut scenes addressed. The above fixes are fully compatible with save data from version 1.0.0 i w koncu gra wyglada "normalnie" przed http://www.supload.us/free/11.1.jpg/view/ po http://www.supload.us/free/11.0.jpg/view/ http://www.worthplaying.com/article.php?si...ead&order=0 Edytowane 18 Kwietnia 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 WOW fuck me ;) hehe dzieki za news sulaco!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 http://www.supload.us/free/1.1-214953.jpg/view/ Zaczynam się cieszyć że zamówiłem oryginał po Polsku. Cenega napewno wrzuci ten patch do spolszczonej wersji RE4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...