leonbubu Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 :(((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 nie posiadam stałki wiec....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Bo uzywasz kulawej przegladarki, zgadlem ;) ? Byla dyskusja na ten temat patrz w archiwum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ok może :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 ok może :)napewno :D tez tak mam i twierdze ze ie to lipa (niedlugo sie przesiadam na pingwina i koniec z tym) :| ale ja nie zapisuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ja nie mam zadnego problemu z zapisywaniem. Zapisuje zarówno pod IE jak i Operą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 U mnie wsio dziala jak nalezy , posiadam OPERE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 he troche pomieszałem i działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...