draak Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ad weronica To ty napisalas, ze zaczeli szajs produkowac. Ilez to mialas tych nokii w swoim posiadaniu? Jesli tylko te co wymienilas to maaaalooo i na pewno nie mozesz wyciagac tak ogolnych wnioskow. Pechowa z ciebie dziewczyna i tyle. Co do mojej wypowiedzi- w zadnym miejscu nie stwierdzilem, ze kazda nokia jest niezawodna (bo nie jest ale % jest o niebo lepsza od wszystkich innych producentow komorek razem do kupy wzietych). Podalem swoj przyklad jako antyteze dla twoich wypocin. Dla mnie EOD bo jak tu tworzyc jakies estymacje majac tak malo obserwacji? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krh Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Moja 3310 spadła 2 razy z wyskości 1 piętra na beton, kilka razy w domu na dywan i 1 wypadła mi z kieszeni (kurtki) ... też na beton - i nic.. jedyne co - to obudowa podrapana :) I sądzę, że to naprawdę solidna robota (a może miałem szczęście w nieszczęściu, chociaż nie słyszałem u znajomych, żeby narzekali na wytrzymałość NOKII). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ericson GD628 spadł mi z 1 piętra i nic tylko antenka sie połamała i bateria wypadła. 3410 nie wytrzymała wgrywania softu. Nie wiem co poszło nie tak, sie nie włacza. 3310 wypadła mi z kieszeni i od tamtej pory bateria trzyma ok 3 godzin a ładuje się 24 godziny. Może wiecie co jest nie tak??? 6210 Koledze kopnęłem kiedy trzymał w ręku :lol: , przelciała 10 metrów i spadła na kostke brukową i nic. Siemens S6 rozpadł się na pół przy upadku z wyskości ok 2 metrów Siemens c25 Nie wiem co się znim stało - nie włacza sie Teraz mam kolejną 3310 Poprostu telefony się mnie nie trzymaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Najtrwardszy telefon jaki miałem to NOKIA 3210 Kilka razy mi wypadł z kieszeni jak grałem w kosza i nic się nie stało. Może to była zasługa rozkładanej obydowy , bo jak mi upadał to rozlatywała się na części i pochłaniała przez to energie udrzenia . Teraz zasada jest taka . Im bardziej jest zaawansowany technicznie telefon tym bardziej jest delikatny :( . Możesz spróbować wymienić na gwarancji tylko musisz wymyśleć coś sensownego bo chyba gwarancja nie obejmuje swobodnych lotów telefonu :wink: Nokia 3210 to jes pancerny telefon, wypadł mi z kabiny ciezarówki ( ok3 metrów leciał podczas rozmowy ) niedosc ze nic mu sie nie stalo to nawet rozmowy nie przerwało. Respekt dla N 3210. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Najtrwardszy telefon jaki miałem to NOKIA 3210 Kilka razy mi wypadł z kieszeni jak grałem w kosza i nic się nie stało. Może to była zasługa rozkładanej obydowy , bo jak mi upadał to rozlatywała się na części i pochłaniała przez to energie udrzenia . Teraz zasada jest taka . Im bardziej jest zaawansowany technicznie telefon tym bardziej jest delikatny :( . Możesz spróbować wymienić na gwarancji tylko musisz wymyśleć coś sensownego bo chyba gwarancja nie obejmuje swobodnych lotów telefonu :wink: Nokia 3210 to jes pancerny telefon, wypadł mi z kabiny ciezarówki ( ok3 metrów leciał podczas rozmowy ) niedosc ze nic mu sie nie stalo to nawet rozmowy nie przerwało. Respekt dla N 3210. ...eeee pierdzielicie - miałem 3210 i była na maxa wytrzymała ale nic jak na razie nie pobije 5110 - nie zliczę ile razy lądowała na betonie, wypadała mi na asfalt jak jechałem na rowerku -> parę razy kumpel zaliczył glebę, bo na nią zaraz najechał, etc. (ofkorz nie biorę tu pod uwagę telefonów, które z założenia mają być niezniszczalne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...