CHECK-IT Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Moim zdaniem nie mozna z tej budy robic takiego badziewia.. Powinna wlasnie byc np. na niebiesko i tylko na ten kolor.. A kupic mozna ja np. w siriusie za 450 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 MI sie podoba, ale fakt faktem ze tylko na nieieskio - po prostu 2 x niebieski katodki [gora i dol] i bedzie fajnie... A iebiskie LEDY na ten wentyl boczny... Ile ta buda ma wentyli z tylu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 z tylu mozna zamocowac 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 To ja to widze tak... 1. Z tyl 2x Nebula Akasa Blue 2. 2x katody Revoltec LUB Sunbeam albo cos [Niebieskie] - jedna na gorze druga na dole] 3. Wymiana tego wentyla co jest na szybie na jakiegos niebieskiego // EW wlutowanie LEDOW 4. Zmiana // dolozenie fajnego grilla na ten wentyl... 5. Ja bardzo lubie "kominy" czyli 120 mm na gorze - musilbym wycinac dzire ale warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a po co tyle wentylatorów ja mam wc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 A ja nie mam :) i nie bede mial bo nie mam warunkow... A tak to przynajmniej bede mial bardzo fajny niebieski BOX z niskimi temperaturkami i zajefajna szybka :) tego wlasnie szukalem tylko ze BUDA = 450 zeta i wentyle = 200 zeta wiec nie wiem czy warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 A więc właśnie odebrałem budę :D po wstępnych oględzinach powiem którtko dużo pracy mnie nad nią czeka ! bo okno owszem miodzio wykonanie ale reszę trzeba zmodować. Proewsze wrażenie moje jest taki że buda jest wspaniale wykonana ! i zasługuje na miano obudowy typu HIGH-End moja ocena 9,9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 moze zapodasz jakies REAL PHOTOS budy? byloby fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 będą tylko bateryjki mi sie naładują w aparacie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 i fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 eeeehhhh... piękna jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 a moze przyslesz mi ta stara :D :D :D nawet za przesylke zaplace :D pozdro ps: antec jest boski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 nom ślicznotka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ciekawe co powiecie po modzie :D jak teraz mówicie że jest piękna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja nigdy bym sie nieodwarzyl mojego Antec'a zmodowac :)) Zastanawiam sie czy nie postawic go na jakims stoliku bo tak na podladze stoii ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 :arrow: eh... 'buda' jest ladniutka (sam bym taka chcial). piekna to ona dopiero bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 haha no buda jest spoko naprawde ale ja bym sie juz nie zaminil z moim "matrixem" teraz tylko czkam na dremelek ( wypad na stadion ) :) i moda czas zaczac , pleksa juz czeka na wstawienie , tylko zastanawiam sie jaki ksztaut wyciac nie chce nic wymodzonego cos ala antec tyle ze ciut wieksze :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) ja wiem ale ale wieksza szyba,podświetlenie,malowanie,zmiana przycisków,wc ii.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) ja wiem ale ale wieksza szyba,podświetlenie,malowanie,zmiana przycisków,wc ii.... i dużo jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) ja wiem ale ale wieksza szyba,podświetlenie,malowanie,zmiana przycisków,wc ii.... Nieeeeee!!!!!!!!! Thorn nie ruszy tej cudownej szyby i farby! ! Sądząc po Jego zeszlym modzie wydaje mi się ze z pięknej stonowanej budy nie zrobi badziewia podswietlanego beznadziejnym wiatraczkiem 3 kolorowym i pomaluje na rozowo :P Poprostu jakbysie zobaczyli ta bude na zywca to tylko idiota by ja pokolorowal i wstawil inne badziewne okno i jakies okropne podswietlenie... Ta buda jest tak piekna ze tylko ja mozna ewe. jakos upiekszyc a nie robic zupelnie od zera bo to by nie mialo najmniejszego sensu.. Mozna bylo by rownie dobrze kupic ATX Big twoera za 50 zeta i robic badziewie od nowa... Ale to nie na tym polega.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) ja wiem ale ale wieksza szyba,podświetlenie,malowanie,zmiana przycisków,wc ii.... Nieeeeee!!!!!!!!! Thorn nie ruszy tej cudownej szyby i farby! ! Sądząc po Jego zeszlym modzie wydaje mi się ze z pięknej stonowanej budy nie zrobi badziewia podswietlanego beznadziejnym wiatraczkiem 3 kolorowym i pomaluje na rozowo :P Poprostu jakbysie zobaczyli ta bude na zywca to tylko idiota by ja pokolorowal i wstawil inne badziewne okno i jakies okropne podswietlenie... Ta buda jest tak piekna ze tylko ja mozna ewe. jakos upiekszyc a nie robic zupelnie od zera bo to by nie mialo najmniejszego sensu.. Mozna bylo by rownie dobrze kupic ATX Big twoera za 50 zeta i robic badziewie od nowa... Ale to nie na tym polega.. :)ej jak kupisz ATX big tower za 50zł i ja zbodujesz do zera to niebedzie badziewie tylko super obudwa poprostu sztuka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) ja wiem ale ale wieksza szyba,podświetlenie,malowanie,zmiana przycisków,wc ii.... Nieeeeee!!!!!!!!! Thorn nie ruszy tej cudownej szyby i farby! ! Sądząc po Jego zeszlym modzie wydaje mi się ze z pięknej stonowanej budy nie zrobi badziewia podswietlanego beznadziejnym wiatraczkiem 3 kolorowym i pomaluje na rozowo :P Poprostu jakbysie zobaczyli ta bude na zywca to tylko idiota by ja pokolorowal i wstawil inne badziewne okno i jakies okropne podswietlenie... Ta buda jest tak piekna ze tylko ja mozna ewe. jakos upiekszyc a nie robic zupelnie od zera bo to by nie mialo najmniejszego sensu.. Mozna bylo by rownie dobrze kupic ATX Big twoera za 50 zeta i robic badziewie od nowa... Ale to nie na tym polega.. :) A kto mówił o zmianie szyby ? koloru ? czy ja napisałem gdzies na czym polegać bedzie mod ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 z tego topiku robi sie telenowela :lol: SAMO PIER***ENIE :!: cichosza, a Thorn moduje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 z tego topiku robi sie telenowela :lol: SAMO PIER***ENIE :!: cichosza, a Thorn moduje :) hehe :D wiesz Radek_BVB tylko to modowanie troche potrwa a tak długo sie niada być cicho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 MIodzio - kto ma pozyczyc 450 zlotych :) moze jednak ktos ma? napewno nikt :)??No wiesz... ja bym Ci mogł pożyczyć, ale na wysoki procent 8) ;) A buda faktycznie piękna - trzeba sobie bedzie sprawić takową niedługo :D no buda extra :) :D tylko niema co wniej modowac bo onko juz jest :P tylko teraz juz oświetlenie i wsio...no i WC no niektórzy uważają wstawienie szyby i podświetlenie za koniec moda ja nie :D modding dla mnie to zmodowanie tak by była inna niż seria dlatego dużo pracy czeka mnie przy niej (chodź 10% można powiedzieć wykonała firma Antec wstawiła mi bardzo pięknie szybkę :wink: ) ja wiem ale ale wieksza szyba,podświetlenie,malowanie,zmiana przycisków,wc ii.... Nieeeeee!!!!!!!!! Thorn nie ruszy tej cudownej szyby i farby! ! Sądząc po Jego zeszlym modzie wydaje mi się ze z pięknej stonowanej budy nie zrobi badziewia podswietlanego beznadziejnym wiatraczkiem 3 kolorowym i pomaluje na rozowo :P Poprostu jakbysie zobaczyli ta bude na zywca to tylko idiota by ja pokolorowal i wstawil inne badziewne okno i jakies okropne podswietlenie... Ta buda jest tak piekna ze tylko ja mozna ewe. jakos upiekszyc a nie robic zupelnie od zera bo to by nie mialo najmniejszego sensu.. Mozna bylo by rownie dobrze kupic ATX Big twoera za 50 zeta i robic badziewie od nowa... Ale to nie na tym polega.. :) A kto mówił o zmianie szyby ? koloru ? czy ja napisałem gdzies na czym polegać bedzie mod ? O tych sprawach mowil eMTi3 wiec mowie ze z ta budą Ty nic zlego nie zrobisz (i ja Ci nie pozwole w imieniu uzytkownikow tej budy ;p (badziewia)) sądząc po Twoim zeszłym modzie ! :)(maly skort byl) Heh ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 z tego topiku robi sie telenowela :lol: SAMO PIER***ENIE :!: cichosza, a Thorn moduje :) hehe :D wiesz Radek_BVB tylko to modowanie troche potrwa a tak długo sie niada być cicho :Phehe, to modowanie jeszcze sie NIE ZACZELO ;) ciiiii..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...