Karas Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 FiDO wielkie dzieki za linka do tej stronki. Szybko sie zarejestrowalem i juz leci z pelna predkoscia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ja korzyastam z linka od Milo ale niestety dzis sobie nie pogram bo to piekne SDI ale rano zczaje i powiem Wam czy na przecieetnym sprzecie mozna grac :) (tym z podpisu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Macie jeszcze pare linków do demka. 1 Link http://files.worthplaying.com/files/module...0&orderby=dateD 2 Link http://bonusweb.idnes.cz/download/dema/pai...killerdemo.html 3 Link http://download.filefront.com/2127416;96b7...316e5674a6caea0 4 Link http://www.aixgaming.com/filerush/download..._Demo_Setup.exe 5 Link http://test.nofrag.com/fichiers/painkiller/demos/625/ 5 Link ftp://ftp.sunet.se/pub/pc/games/pcgamewor..._demo_setup.exe 6 Link ftp://pcgameworld.gameservers.net/demos/p..._demo_setup.exe Myśle ze narazie wystarczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zassał ktoś z was juz te demo bo jestem ciekawy co zmienili od ukazania sie alphy. Ja będe miał dopiero wieczorem to sie podziele zdieciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 U mnie będzie za około 40 minut.Ale w alphe nie grałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zmienili troche... imho na plus. Jedyne czego mi brak to bullet time (choc podejrzewam, ze tymi kartami mozna go zdobyc jakos, wczoraj juz mi sie nie chcialo grac, bo pozno bylo, ale dzisiaj moze pokombinuje)... juz nie mozna takich fajnych combo trzaskac ;) Polepszyli troche wyglad "schiza mode" (nazwa wlasna ;) ), wieksza interaktywnosc z otoczeniem (takie odnosze wrazenie), brak ogromnego memory leak'a (to akurat musieli poprawic...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zassał ktoś z was juz te demo bo jestem ciekawy co zmienili od ukazania sie alphy. Ja będe miał dopiero wieczorem to sie podziele zdieciami.Parę postów wcześniej opisywał (dokładnie v1ru5) własne przeżycia z demem. Wystarczy poczytać 8) NIEREALNY :arrow: jak zrobiłeś ze 128bitowego radeona 9800se 256 bitowego radeona 9800pro :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Hmmm na tym co ponizej i na maxa jak jest duzo przeciwnikow to zwalnia (glownie w 2 planszy w pierwszym pomieszczeniu) mimo ,ze ich na ekranie nie widac. Dopiero jak ich powybijam jest juz superplynnie. Ale.... juz wiem co powoduje ten spadek wydajnosci. Trzeba wylaczyc Character Shadows i juz mamy superplynnie nawet jak jest 50 potworow na ekranie. Cos panowie musza jeszcze popracowac na demem. Albo stery sa do naprawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Zassał ktoś z was juz te demo bo jestem ciekawy co zmienili od ukazania sie alphy. Ja będe miał dopiero wieczorem to sie podziele zdieciami.Parę postów wcześniej opisywał (dokładnie v1ru5) własne przeżycia z demem. Wystarczy poczytać 8) NIEREALNY :arrow: jak zrobiłeś ze 128bitowego radeona 9800se 256 bitowego radeona 9800pro :? kucyk sorki nie widziałem tego :wink: , a co do mojego 128bitowego radeona 9800se AiW Hercules skąd ty wyrwałeś te 128bit wystarczy poczytać a się dowiesz ze to jest Hercules 9800se 256bit AiW. Są w ogóle Herki 128bit AiW bo ja takiego jeszcze nie widziałem :!: . Możesz mi podać linka do strony z taką karta bo jestem bardzo ciekawy jak on wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 kurde to mnie zabiłeś teraz, byłem pewien że 9800se to konstrukcje only 128bit :? Aha, jeszcze jedno - jakie masz tam pamięci? 2,8ns? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Pograłem chwilke i grafika jest bardzo dobra Havok miazdzy ale u mnie po chwili wybija z gry i Vrecover sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> nie wiem czy to mojej karty wina czy demka tak czy tak ide grac :D.Ale jednak nie pogram sobie po chwili monitor przechodzi w stan czuwania gra sie zawiesza i tylko restart mnie ratuje co sie dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 savewanie wam działa?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 uuuu 213mega ...mam nadzieje ze dzisiaj mi sciagnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 U mnie nie ma save ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>.... ja chcem sobie pograc a nie moge !!!!Nie mówcie ze nvidia zapłaciła im zeby na Ati nie szła ta gierka tak jak nalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 U mnie nie ma save ale <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.... ja chcem sobie pograc a nie moge !!!!Nie mówcie ze nvidia zapłaciła im zeby na Ati nie szła ta gierka tak jak nalezy. A tak wogole jak Ci to chodzi?? Bedzie to u mnie grywalne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Chodzi mi bardzo dobrze Full Detale ale co chwile mi sie zawiesza i nie da sie grac przeszedłem do 2 levelu ale co z tego jak mi sie zaiwsił a nie ma opcji Save.Odinstalowuje to moze pełna wersja bedzie dobrze działac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Panowie giera graficznie jest super . Na moim radku chodzi zajebiście . Ale czym sie ta gra różni od Sirious Sama . Zwykła siepanka i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Blood to też była siekanka, a mi właśnie blood-a to przypomina,dużo trupów kościaków i tym podobne nieumarlaki jak dla mnie wypas no i ta fizyka gry.Co by nie mówić Polak potrafi no i mają łeb bo wiedzą że mało kto im kupi gre jak bedzie kosztować 150zł, a tak za 19.90 to rozejdzie sie jak świeże bułeczki (ja już kase mam) więc dla mnie to po prostu wypass. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 LoL? Tematy sie pomylily? :? Coz tu takiego "lolowatego" w tym topicu :?: A wracajac do samej gry to faktycznie zapowiada sie porzadny FPS banglajacy na niezlym engine, a do tego wystukany przez naszych rodakow. Jak tylko pojawi sie u 3dgamers to zaraz sciagam [update- juz tam jest] To bylo lolowate nie takie toto złe, działa jak torrent, wyszukuje źródełka i od nich ciągnie, narazie idzie 300kB/s ale moze sie rozpędzi, chociaż wolałbym jednak jakiś link coby fleshgetem zassać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 [/b]ciach jego kot !!!!!!!!!!!!!!! Sciagalem,juz mialem koncowke a tu bezpiecznik poszedl sie <ciach> a w raz z nim moja gra i musze sciagac na nowo bo nie sciagalem przez flashagate'a !!!!!!!!!!!!! Dlaczego !!!! :(( Juz 2X mialem taki przypadek,ale nie ma kota - ja bede to mial nawet na SDI :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Jestem pod wielkim wrazeniem. ladnie wyglada AAx4 FAx16 i wszystko pieknie w 1024x786. Zadnych przyciec ani nic. Moze wcale nie bedzie tak zle z tymi wymaganiami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 kurde to mnie zabiłeś teraz, byłem pewien że 9800se to konstrukcje only 128bit :? Aha, jeszcze jedno - jakie masz tam pamięci? 2,8ns? Mała wpada:) karta ma pamięci DDR Samsunga o czasie dostępu 3,3 ns :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 gierka suuper i jesli bedzie kosztowac 19.90 to juz mam orginał hehe, powiem ze havoc dziala extra (te kołki i wisielce) u mnie na full detalach z anizo x4 i 1024x768 chodzi plynnie zmniejszylem tylko ilosc czasteczek i śmiga suuper, gratuluje twórcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Kunia.. Pierwsza plansza jest kiepska , bo te potwory wyglądają beznadziejnie.. Ale w 2 już jakoś to wygląda.. No i dopiero w 2 zaczeło się ciąć na 1280x1024 max detale ... Pierwsza plansza nie jest zbytnio zachecająca.. Szkoda ze nie ma save'ow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 przelecialem wszystkie linki na tym forum i umnie z zadnego nie dalo sie zassac :( lol :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 osz.<span style="color:red;">[ciach!]</span>*....ale.wypasiona.gierka..jak.bedzie.19,90zl.to.KUPUJE.. grafa.jest.oszalamiajaca...zllokajcie.tego.SCREENA.i.zwroccie.uwage.na.OSTRZA.tej.broni FULL.WYPAS :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Hmm, pierwsza mapka to z prealphy. Gdyby nie kołkownica to kiepscizna niezwykla :/ Druga to juz tak jakby inna gra. Grafa calkiem inna, ostrzejsze tekstury i wogole ladniej. Trzecia - Boss, ladnie zrobiony olbrzym. Fajne poczucie malenkosci glownego bohatera w porownaniu do tego betona. Ogolnie gra nudna. Gdyby nie HAVOC 2 to ta gra niczego soba nie reprezentuje. Serius Sam znudzil mnie po 3 misjach. painkiller znudzil mnie rowniez po 3 misjach alpha i teraz 3 takich samych z demka :/ Chyba poczekam na full, tym bardziej ze podobno bedzie za 20 pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ściągam to demo, ale co chwila zaczyna mnie wpieniać, ściągnąłem 89% i co chwila dap mnie rozłącza z serwerem (ściągam z gamershell). Wy też tak mięliście :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Najlepiej zassać torrentem albo z gry.online tam mają szybkie serwery.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Właśnie ściągnąłem, zagrałem i muszę powiedzieć że chodzi mi w miarę znośnie na max detalach tylko gra jest z deka nudna (bynajmniej pierwszy level) idzie sie do przodu tą mielarkę włączoną i zarzynać wszystko co się napotka, te stworki jakoś dziwnie mało szczegółowo wyglądają :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...