Milo Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 No no nieżle na www.gamespot.com dostał 8.5 http://www.gamespot.com/pc/action/painkill...ler/review.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 propo cytatow z isonews.... "Even though this game is Polish (developer is Polish: People Can Fly) we still get it couple of days after international rls, prolly because Poland is a post-soviet third world country" ...i to napisal nie jaki Szeryf_mg... Polak .. lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfman Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 szczerze to jezeli ktos by mi ukradl samochod a potem odkupil to bym sie cieszyl - zawsze lepiej miec nowke :-) - to tak na marginesie :> a co do gry to moge napisac ze single jest naprawde niezly jak ktos lubi wyzywac sie na biednych i niewinnych stworach :D jak ja - tak jak w demosie trzeba sie doslowinie przebijac przez levele ktore sie rozwalaja i niszcza, od czasu do czasu spotykasz wiekszego bossa na planszach ktorego jest ciezej rozwalic albo cos trzeba zrobic no i co 5 plansze mamy big big bossa - mi taki single odpowiada i cieszy co do multi to musze poczekac az dostane moja wersje PL bo jak mozna sie domyslic potrzebny jest cdkey do gry ( swoja droga mogli by sie pospieszyc z ta wersja PL :D ) multi przetestuje jutro na lanie z kumplem to napisze co i jak - narazie czytalem o nadchodzacym patchu ktory zmieni troche - a nawet calkiem sporo w multi aa i jak ktos wczesniej napisal - movment - jestem wychowankiem quake'a - z czego najwiecej spedzilem nad 3 czescia (z 3 lata) i movment w PK mi sie bardzo podoba - ma duze mozliwosci trick jumpow i szybkiego "bunny jumping" po mapie ALE jest zbyt prosty ( wystarczy trzymac do przodu i walic po spacji i wtedy sie rozpedzamy ) jak dla mnie powinni wprowadzic strafe-jumping bylo by ciekawiej, no i jeszcze wada jest ze przy tych skokach osiagasz pewna predkosc po 2-3 skokach i koniec - nie jak to mialo miejsce w q3 - ogolnie poruszanie przypomina to z Q3 na Promode - calkowita kontrola lotu i szybkie skoki, mozliwosc wybijania sie z elementow mapy itd narazie 1 wrazenie bardzo pozytywne - az nie moge sie doczekac az listonosz zapuka do moich drzwi :D aaa i co moze interesuje niektorych to wymagania - silnik zostal zoptymalizowany w stosunku do dema, przynajmniej odnioslem takie wrazenie - na moim sprzecie w max detalach nie mam zadnych zwolnien czy zarw - gra jest na 1000% WARTA tych 20zl - a chetnie dal bym wiecej za Box'a z koszulka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 za duzo nie moge powiedziedz gdyz na moim kompie (duron1600@2100 + gf2 ultra) gra w demo1 byla doslownie niemozwlia, ale chce powiedzic tlyko ze cena jest niesamowicie atrakcyjna !! gdybym tylko mial lepsza grafe i lubial takie gry, nawet bym sie chwili nie zastanawial czy kupic czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Bylem sobie dzis na gieldzie w Wawie i zobaczylem kolesia ktory trzymal w reku kartke z obrazkiem Paina. Jak latwo sie domyslic sprzedawal pirata. Spytalem sie ile chce za paina. Odpowiedzial ze to 3 plytowy wiec 60 zeta 8O . Powiedzialem mu wtedy ze za 1,5 tyg. w sklepach bedzie po 20 zl., zrobil dziwna mine i powiedzial "mozliwe". Podziekowalem mu i polazlem dalej... A mowia ze piraty sa tansze..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Pewnie jescze sporo osob to od niego kupi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Pewnie niejeden natnie kasy na niewiedzy ludzkiej rzadko sie zdaża żeby pirat był droższy od orginału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Kto mi kupi nowego kompa, zebym sobie mogl pograc? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Bylem sobie dzis na gieldzie w Wawie i zobaczylem kolesia ktory trzymal w reku kartke z obrazkiem Paina. Jak latwo sie domyslic sprzedawal pirata. Spytalem sie ile chce za paina. Odpowiedzial ze to 3 plytowy wiec 60 zeta 8O . Powiedzialem mu wtedy ze za 1,5 tyg. w sklepach bedzie po 20 zl., zrobil dziwna mine i powiedzial "mozliwe". Podziekowalem mu i polazlem dalej... A mowia ze piraty sa tansze..... hehe a nie mowilem ze tak bedzie buahahha pirat drozszy od oryginala - wlasnie tak powinno sie walczyc z piractwem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Bo to co sprzedaja to nie jest polska wersja. U nas 20zl na zachodzie 30/40$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Wersja polska ma być na 2 cd, a zagraniczna jest na 3 cd. Czyżby 1 cd zajmowały tłumaczenia ( multi language ) czy jak? Bo z tego co wiem to ta wersja, która będzie 20 kwietnia to only Pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 halfman grales w aod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 halfman grales w aod? ja gralem a co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 w tym klanie promode, pozniej vq3, ktory zmienil nazwe na sYnth? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mess z q3 pm ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 wpadla mi w rece wersja full ... i powiem szczerze ze dopiero ona przekonala mnie do zakupu tej gry :))) demka mnie jakos odstraszaly ... gra chodzi na very high bezproblemowo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfman Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 tia gralem mess - czyzby mess z BMF? witam :-) dobra dalesze wrazenia dla zainteresowanych: jak pisalem wyzej single ssie - tylko nie zapominajcie o battlemusic na max podglosnic :D ... natomiast multi... hm... wczoraj potestowalem 1/1 a potem ffa w 3 osoby - z 6 podstawowych map pokochalem szczegolnie 2 ale reszta tez jest niezla jak sie je pozna - przystosowane do szybkiego poruszania i skokow - oczywiscie tirck jumpy zajduja zastosowanie po samej grze mam jedno skojarzenie - jako ze promode q3 byl zblizeniem do q1 - painkiller wydaje mi sie czyms co sie pasuje pomiedzy q1 a pro-q3 ... dla mnie miodzio oczywiscie jest jeszcze troche niedopracowan - troche wywazyc bronie by trzeba bylo - bo lighting gun za slaby jest, wiecej map ale ogolnie nie moge doczekac sie kiedy dostane orginal i pogram na necie :D aa i jeszcze sie poprawie ... po 2-3 skokach nie osiagasz max predkosci - to poczulem na multi :-) i jeszcze jedna wada (poza brakiem narazie callvote,spectator i record demo) - MALO respawpoitow lub/i brak "spawn protekta :D" - wczoraj kumpla granatami 5 razy pod rzad pojechalem na 1 spawpoincie i caly czas tam trafial... tyle - sorki ze tak nie do kupy to spisane ale jestem niewyspany po nocy grania :D i jeszcze swieta... wesolego jajka wszystkim ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 tak to ja :D btw mam juz fulla, sp jednak miazdzy calkiem, ciagle nowe lokacje i potwory, a bossowie miazdza na maxa... czekam na polska full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 halfman a kolegi z AOD nie poznajesz? :) Jak dla mnie to za proste sa te jumpy sluzace do nabrania predkosci. Wystarczy trzymac w jedna strone i juz sie zachrzania po calej mapie. Aha gra chodzi lux w 640x480 na GF1 :) -mess- doszedlem do 3 mapy SP i juz mi sie dalej nie chcialo. Zawsze jest tak samo: dochodzisz do pewnego punktu na mapie, brama przez ktora przechodziles sie zamyka i na malej przetrzeni musisz ladowac w idace na ciebie potwory ktore czasami sie zacniaja i nie moga isc dalej chyba ze sprobujesz je jakos zajsc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zawsze jest tak samo: dochodzisz do pewnego punktu na mapie, brama przez ktora przechodziles sie zamyka i na malej przetrzeni musisz ladowac w idace na ciebie potwory i to wlasnie jest w tej grze beznadziejne, no ale taka wyrzynka niektorym sie podoba, mi raczej nie przypadla do gustu, ale za 20zl kupia ja chocby dlatego ze zrobili ja polaczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 jeszcze rano bylem pod wrazeniem ... teraz moge napisac ze gra szybko sie nudzi ... juz mam jej dosyc ... szkoda ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 już nie mogę się doczekać pełnej wersji...zamówie sobie na Wirtusie jak będize ...a jak nie to wpadne do Empika. Ciekawe czy będzie można ją łatwo dostać .. bo jak ekipa się żuci na tą gre to moze zabraknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfman Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 no coz - komu sie nudzi to jego strata :-) - mi naprawde przypadla do gustu - co prawda jest tak ze dochodzisz zamyka sie i wyrzynasz potwory :D ale to jest wlasnie piekne - po za tym naprawde robia na mnie wrazenie lokalizacje i dzwiek .... battle music mnie rozgrzewa, jeki i "plaski" zachecaja do wyzynania .. ehh... mam zjechana psyche :D aaa ci ktorzy byli - 2lev 2episod - opera - nie wiem jak u was ale ja jak wlazlem do tej opery i w ciemnym pokoju na 5.1 jak uslyszalem ten szmer na widowni, spiew a potem oklaski widowni wszystko takie przytlumione to az mnie dreszcz przeszedl :D ale to nie tylko tam - kazdy level ma naprawde specyficzny kilmat... piekne wykonanie (architektura) no i oczywiscie coraz to nowsze stwory i demony :-) nudaaa? nieeee ... masakra :D ps ogladajcie levele dokladnie - wiele fajnych akcentow jest jak np polskie napisy na grobach (1lev), rece wystajace z pod kamieni z przywalonych demonow w kopalni (chyba 3) czy nasze polskie tab. z napieciem i czacha (opera 2lev 2 ep) .... strasznei tego duzo - ogrom szczegolow... ps. global qrde nie skumalem na poczatku :D gdzie moje tabletki na pamiec :D witam witam - nadal jestes u mnie na liscie gg :-) spotkamy sie na nowej scenie i na nowych turniejach w PK :D a co do jumpow to masz racje ale powiem ci ze jak pograsz troche w MP to przywykniesz i zapomnisz o tej prostocie skokow bo gra jest cholernie szybka .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja w sobote pytałem w Empiku i echo póki co nawet nie wiedzą kiedy będzie ale gostek mówił, że sopro osób się pyta. Pojechałem dla jaj na giełde i już nie mieli :P ale i tak czekam na oryginała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku2 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Sory ze wywale tak z dup** bo sadze ze to bylo ale 11 stron czytac to kupa czasu :( Mozecie powiedziec gdzie mozna kupic ta giere w necie i kiedy jest premiera??? THX za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Sory ze wywale tak z dup** bo sadze ze to bylo ale 11 stron czytac to kupa czasu :( Mozecie powiedziec gdzie mozna kupic ta giere w necie i kiedy jest premiera??? THX za info. A np. tutaj 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Szmira odrazu widać że Polacy to robili Najbardziej "podoba" mi się to w jaki sposób porusza sie nasz bohater... <skacze??? a może dużo wypił albo cierpi na jakieś schorzenia???> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ja trybem sp bylem mile zaskoczony, o ile ss mi sie za <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie podobal, o tyle pk mi nawet sie spodobal i przechodze go sobie, pewnie dlatego ze kazdy lvl inaczej wyglada, inne potowry, sub bossowie i bossowie, fajne jest. pod dniu lana w pk stwierdzam ze ta gra ma MASE niedociagniec, i blednie dobranych tweakow :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Ktos skopal kod sieciowy gry. Nie da sie sensownie grac na pingu przekraczajacym 100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Hy hy widze tu sporo reprezentacji quake :) Pozdro od Tyriona ;) [taka q1-qw lamka :P] Co do gierki to mialem okazje jakas alphe grac i cienko , ciagle lecenie na pale i nuda wieje zleksza:/ Moze mp ciekawsze , ale przy braku modow to ciezko bedzie sie przebic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...