Skocz do zawartości
Milo

Painkiller

Rekomendowane odpowiedzi

potrafi sie po prostu zawiesic] - objawy sa takie jak przy zadzialaniu [ale nie do konca] VPUrecover - GASNIE mi monitor!

Wlasnie wrocilem z pracy i popykalem - 3 poziom - wchodze do tej duzej sali - walcze ostro - nagle *prynk* - monitor w stanie czuwania - muze slyuchac w tle - nawet slychac jak strzelam - i po chwili pulpit widnowsa - 640x480 i chyba 16kolorow :D - pomogl tylko reset kompa....

Wiec widac ze nie tylko ty -Sid-The-Rat=> masz takie problemy.

jakies sugestie co z tym fantem zrobic?

pozdr

:oops:

Case: dopiero zauwazylem... - moze u mnie tez pomoze fenx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie zastanawiam czy nie powalczyc z instalacja sterownikow sprzed opcji VPU recover - ludzie maja podejzenia ze ta opcja nie dziala poprawnie i stabilnei na naszych kartach [8500]

ps. wylaczcie to w sterach - od kiedy wylaczylem, dalem detale na medium [a rozdzialke na 1280 :)] to nie zwisl ani razu [zwalnia tylko kiedy jest duzo dymu - z tym ati ma problem od zawsze]

a co do uwag ogolnych - niestety gra sie troche nudzi... gram na koszmarze [najwyzszy dostepny od poczatku poziom] - zginalem raz - walcze wlasnie z bossem

od razu radze walczyc od odblokowywanie kart - wymagania sa niskie - a zysk bywa wymierny :) tak samo radze polowac na duszyczki - berserk jest chorry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Warszawie w Empikach uzyskałem dwie rozbieżne informacje.

Empik - Wawa Nowy Świat 6251795 w.160  

" premiera 30.04, wiem to od dystrybutora" - zatkało mnie . Mówie ,że w sieci są informacje o premierze dziś , na co pracownik ze w Internecie różne głupoty wypisują :)

Empik - Wawa DT Centrum 5514486

"od jutra, jako dodatek do gazety Super GRA" (czy jakoś tak)

Więc jak??

I obie nieprawdziwe, bo byłem z godzine temu w empiku w juniorze i gry jak nie było tak nie ma. Kupiłem za to w trafficu. Więc jak ktoś się wybiera, to szkoda tracić czas na chodzenie po empikach. Iść do traffica i problem z głowy. Zresztą z moich obserwacji wynika, że jest tam znacznie większy wybór prasy komputerowej i nie ma tłumu zasranych czytaczy, co to nie kupią tylko upchają się w tych wąskich przejściach i czytają, bo im żal d... ściska by kilkanaście złotych wydać i poczytać w spokoju. A człowiek który chce coś kupić musi się pchać jak w kolejkach w 80-tych. Jeszcze żeby traffic miał tyle gier co empik to bym ten drugi posłał w diabły z jego 'czytaczami'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

testow czesc dalszy

zgodnie z sugesia jednego z forumowiczow dalem architekture na 'medium'..

..a wszystko inne na HIGH i rozdzialke 1024 :)

do tego wszsytkie efekty z zakladki zaawansowane [tylko filtrowanie mam bilinear [no i naturalnie multisampling na NONE - to nie ati 9800 :(]

w opcjach sterownikow mam jakosc tekstur na maks, wylaczone aniozo i aa [anizo sobie wlacze - na 2x albo 4x - niewiele tnie po wydajnosci a efekt jest]

i gra ZAP... jak potluczona

zero zwieszki a juz 3 kolejne poziomy przeszedlem

posiadacze 8500/9100 - architektura na medium, vpurecover OFF i jazda - nasza karta nie jest taka slaba jak niektorzy by chcieli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymagania nie sa wielkie :) Na 2.2GHz mam srednio 80fps a podczas ostrej walki minimum 30 :) 1024x768x32 wszystko na maxa, Anizo8x, AA2x  :twisted:

Co zrobić żeby pokazywał FPS-y :?:

Słyszałem, że tryb multi jest jakis zrąbany. I rzeczywiście. Czasem bez powodu wyskakują lagi :cry: Już zapowiedziano patch...

PS: Ja kupiłem gierke w spożywczym - dostalem cynk od qmpla że jest :) Jedna sztuka była tylko - będzie trzeba zapolować na drugą żebym mógł z bracikiem garc bo necie/lanie. Nawet sąsiedzi zaczeli na mnie dziwnie patrzeć :wink: Najwidoczniej był to jedny egzemplarz w okoklicy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dałem Architektóre na Medium i zeczywiscie gra ani razu się nie zacieła (Ale mam nadzieje ze najblizszy Patch to poprawi poniewaz mam zamiar grac na najwyzszych detalach) i musze powiedziec ze gierka jest niezła zeznia jakich mało.Kupuje ja w tygodniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glupie pytanie, gdzie jest ten sklep Traffic w Warszawie i czy dziala w niedziele? : P

Najprosciej trafisz idąc chmielną od galerii centrum w strone Nowegu Światu, przy skrzyżowaniu z kruczą skrecasz w prawo i zaraz masz traffica po tej samej stronie. Możesz też dojechać do skrzyżowania jerozolimskich z kruczą (to ta przy której jest smyk :) ) i podejść od drugiej strony.

Tak, bodajże do 19 jest w niedziele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich...

Dorwałem demko PainKillera od qmpla i grałem. Gra całkiem wporządku faktycznie, ale może się szybko znudzić. Wiedziałem także, że będzie za 19.90 w " Dobra Gra " , ale nie wiedziałem, że już 8O ździwiony tym co przeczytałem, w poniedziałek lece do kiosku, szukać Killerka :D Mam nadzieję, że bedzie :twisted: ... W demku pierwszy poziom - tam wiszą takie trupy powieszone... polecam, postrzelać do nich z kołkownicy i zrobić sobie " Jeżyki " :D Będzie rullez :P Będę jeszcze pisał, i się na pewno pytał wiele rzeczy, jak tylko zdobędę Fulla. Mój sprzęt to : Duron 1400 podkręcony na 2100, radeon 9600tx ( Medion ), 500 ramu czy jakos tak :D, EPoX pod nForca 2 no i multum chłodzonka :twisted: Musze powiedzieć, że przy tym, sprzęcie, w rozdzielczości 1280 x 1024 32 bit, gra wymaga i to dużo ( ale chodzi the best ). Ale po zmniejszeniu detali itd. na pewno nawet na Gforce 2 mx ( nie no przesadzam ) Na Gforce 3 to na pewno, może z małym trudem ale pójdzie. Gra wymaga dużo ramu niestety :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi