fetorman Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Byl poruszony, a co do tego pirata to lepiej to skasuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmit Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Na piracie tym co ma 3 cd jest leprza jakość filmów i dzwięku. Dlatego zajmuje 3 płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 gierke kupilem pare dni temu oczywiscie orginalna zainstalowalem i single chodzi bez problemu ale gdy chce zagrac w necie wlaze na jakis serwer to gra sie laduje pokazuje sie mapa i mnie wywala do windowsa :( moze ktos wie co jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 wgraj nowego patcha 1.15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 wlasnie wgralem bo myslalem ze cos pomorze i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mam problem z pierwszym bossem. Otóż pokonałem gnoja, widok zmienił mi się na szary, widzę potwora jak gdzieś idzie i znika 8O W górnym rogu dalej mam jego ikonke, nigdzie go nie ma. Wyjścia tak samo ... WTF ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 gdzie ta gre mozna kupic ile kosztuje i czemu mi demko zwalnialo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Mc Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 w kiosku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Powaznie sa w kioskach ?? Z jakims czasopismem czy sama ?? Kto mi powie czemu mi demko cielo sie na full detalach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Bo masz duzo ramu? ;) Gazeta "Dobra GRA" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ramu mamm 512 a wlasciwie "510" zapomnialem poprawic ... Jest jeszcze w kioskach ?? Ile kosztuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Mam juz pelna wersje i teraz czasami mam 200+FPS a czasami spada do 12(nie zdaza sie czesto) i nie jest to zwiazane z iloscia potworow...jakis efekt chyba raz tak mialem jak byly 3 potforki...dziwne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 lol juz zawoazylem od czego tak sie dzieje...to nie zalezy od detali tylko od grafy...przegrzewa mi sie albo cos bo jeszcze artefakty sa...trza bedzie reklamowac bo tak zwalniac nie ma prawa...:(Swoja droga w aa tez mam artefakty np snieg a wlasciwie jego piksele sie swieca...karte kupilem w sklepie tweaka jutro sprobuje to jakos zalatwic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Właśnie kumpel kupił mi Painkillera w Warszawie (nie wiem jakim cudem), za co jestem mu niezmiernie wdzięczyny, a dzisiaj wieczorem trochę pozabijam truposzczaków :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Troche lewy jest ten Painkiller. Doszedlem do pierwszego bossa, rozwalajac prawie wszystkich za pomoca podstawowej broni... pozniej nie wiedzialem co zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jakie stery do radka9100 zeby niebylo zwiechy ?? wiektos bo niechce mi sie czytac 24 stron:) z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 A nam się nie chce pisać 10x tego samego. Nie błaznuj. Tip: zmiana sterowników nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Troche lewy jest ten Painkiller. Doszedlem do pierwszego bossa, rozwalajac prawie wszystkich za pomoca podstawowej broni... pozniej nie wiedzialem co zrobic. A mi tam osobiście się spodobał :D Jak ktoś chce się powyżywać, obejrzeć fajną grafikę i poczuć klimacik zatęchłych lochów (muzyczka itp.) to moim zdaniem gierka jest ok. Kołkownica jest fajna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ale skubana jest wrazliwa na podkrecenie rdzenia grafy. Zacina mi sie i musze zjezdzac z taktowaniem w porownaniu do innych gier :/ Mam to samo, też musiałem obniżyć taktowanie rdzenia, bo się co jakiś czas gra zacinała... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Thoom, jest tu cos takiego, jak EDYCJA POSTA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dysan Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 jestem w ostatnim akcie V podpoziom 4 mam pytanie czy ma byc taka grafika jakby ktos czas zatrzymał? i oco chodzi z tymi duchami jakimis strzelam i strzelam potem jakis bos co robic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Szukaj postow "-Sid-The-Rat=>" on wyjasnil jak zabic lucyfera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 zabijaj duchy, zmien sie w demona, walnij w meteorty jak lucyfer bedzie w ciebie nimi ladowal. Pamietaj, ze musisz odbitym meteorytem trafic w niego. Bardziej kozacka metoda to odbic rzucany przez niego miecz, tak zeby trafil w niego. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Ta gra doprowadza mnie do szału :( Ciągle VPU-Recover się odpala, pratycznie grać się nie da :( A taki ot- jak wyłączyć prąd w krześle elektrycznym? Trzeba jakoś wajchę chyba pociagnąć, ale nie wiem jak?!! :? Update- przeszedłem tą misję :roll: Ale ten VPU Recover totalnie już przegina- minuta nie minie i już się włącza :x :evil: Nic nie pomogło narazie, nawet C 4.6 :? I zauważyłem dziwny błąd. Bos z protezą gdy wypuszcza tornado, a ta ma jakiś błąd graficzny- cała jest w wielkich pikselach :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Po przeczytaniu setek tysiecy postów ( rózne fora) doszedłem do jednego wniosku- trzeba grę odłożyć na później, bo na obecną chwilę nie daje się normalnie grać :( Jedynym w miarę dobrym rozwiazaniem jest ponoć instalacja sterów Omega opartych o C 3.1 ( NIE 3.10) i kombinowanie później z ustawieniami grafiki ( priorytetowo 800/600 SICK!!! a ja mam LCD :?). Szczerze mi się odechciało w grę grać. Czekam na nowy path do gry i nowsze sterowniki (beta 4.6 nic nie polepszyły :x) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Po przeczytaniu setek tysiecy postów ( rózne fora) doszedłem do jednego wniosku- trzeba grę odłożyć na później, bo na obecną chwilę nie daje się normalnie grać :( Jedynym w miarę dobrym rozwiazaniem jest ponoć instalacja sterów Omega opartych o C 3.1 ( NIE 3.10) i kombinowanie później z ustawieniami grafiki ( priorytetowo 800/600 SICK!!! a ja mam LCD :?). Szczerze mi się odechciało w grę grać. Czekam na nowy path do gry i nowsze sterowniki (beta 4.6 nic nie polepszyły :x) skarbie, a jakie ustawienia tekstur masz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 Wiesza sie na wszytkim na medium- bezsens :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no bo 9100 to sie do gier nie nadaje , jeszcze jak masz stalego neta i znasz sie troche to mozna dac se rade , pomyslcie o ludziach ktorzy nie maja dostepu do sieci , przeciez majac ta karte mozna sie zalamac , trzeba 100 wersji sterwonikow i patchy do gier miec , kazdy na inna okazje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 hym, a mi na herculesie fdx8500 wsio smiga na max z architektura na medium... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 no bo 9100 to sie do gier nie nadaje , jeszcze jak masz stalego neta i znasz sie troche to mozna dac se rade , pomyslcie o ludziach ktorzy nie maja dostepu do sieci , przeciez majac ta karte mozna sie zalamac , trzeba 100 wersji sterwonikow i patchy do gier miec , kazdy na inna okazje taaaa geniuszu... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...