Skocz do zawartości
Milo

Painkiller

Rekomendowane odpowiedzi

gierke kupilem pare dni temu oczywiscie orginalna

zainstalowalem i single chodzi bez problemu ale gdy chce zagrac w necie

wlaze na jakis serwer to gra sie laduje pokazuje sie mapa i mnie wywala do windowsa :(

moze ktos wie co jest nie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam juz pelna wersje i teraz czasami mam 200+FPS a czasami spada do 12(nie zdaza sie czesto) i nie jest to zwiazane z iloscia potworow...jakis efekt chyba raz tak mialem jak byly 3 potforki...dziwne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol juz zawoazylem od czego tak sie dzieje...to nie zalezy od detali tylko od grafy...przegrzewa mi sie albo cos bo jeszcze artefakty sa...trza bedzie reklamowac bo tak zwalniac nie ma prawa...:(Swoja droga w aa tez mam artefakty np snieg a wlasciwie jego piksele sie swieca...karte kupilem w sklepie tweaka jutro sprobuje to jakos zalatwic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche lewy jest ten Painkiller. Doszedlem do pierwszego bossa, rozwalajac prawie wszystkich za pomoca podstawowej broni... pozniej nie wiedzialem co zrobic.

A mi tam osobiście się spodobał :D Jak ktoś chce się powyżywać, obejrzeć fajną grafikę i poczuć klimacik zatęchłych lochów (muzyczka itp.) to moim zdaniem gierka jest ok. Kołkownica jest fajna :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale skubana jest wrazliwa na podkrecenie rdzenia grafy.

Zacina mi sie i musze zjezdzac z taktowaniem w porownaniu do innych gier :/

Mam to samo, też musiałem obniżyć taktowanie rdzenia, bo się co jakiś czas gra zacinała...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zabijaj duchy, zmien sie w demona, walnij w meteorty jak lucyfer bedzie w ciebie nimi ladowal. Pamietaj, ze musisz odbitym meteorytem trafic w niego.

Bardziej kozacka metoda to odbic rzucany przez niego miecz, tak zeby trafil w niego.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra doprowadza mnie do szału :( Ciągle VPU-Recover się odpala, pratycznie grać się nie da :(

A taki ot- jak wyłączyć prąd w krześle elektrycznym? Trzeba jakoś wajchę chyba pociagnąć, ale nie wiem jak?!! :?

Update- przeszedłem tą misję :roll:

Ale ten VPU Recover totalnie już przegina- minuta nie minie i już się włącza :x :evil: Nic nie pomogło narazie, nawet C 4.6 :?

I zauważyłem dziwny błąd. Bos z protezą gdy wypuszcza tornado, a ta ma jakiś błąd graficzny- cała jest w wielkich pikselach :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu setek tysiecy postów ( rózne fora) doszedłem do jednego wniosku- trzeba grę odłożyć na później, bo na obecną chwilę nie daje się normalnie grać :(

Jedynym w miarę dobrym rozwiazaniem jest ponoć instalacja sterów Omega opartych o C 3.1 ( NIE 3.10) i kombinowanie później z ustawieniami grafiki ( priorytetowo 800/600 SICK!!! a ja mam LCD :?).

Szczerze mi się odechciało w grę grać. Czekam na nowy path do gry i nowsze sterowniki (beta 4.6 nic nie polepszyły :x)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po przeczytaniu setek tysiecy postów ( rózne fora) doszedłem do jednego wniosku- trzeba grę odłożyć na później, bo na obecną chwilę nie daje się normalnie grać :(

Jedynym w miarę dobrym rozwiazaniem jest ponoć instalacja sterów Omega opartych o C 3.1 ( NIE 3.10) i kombinowanie później z ustawieniami grafiki ( priorytetowo 800/600 SICK!!! a ja mam LCD :?).

Szczerze mi się odechciało w grę grać. Czekam na nowy path do gry i nowsze sterowniki (beta 4.6 nic nie polepszyły :x)

skarbie, a jakie ustawienia tekstur masz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bo 9100 to sie do gier nie nadaje , jeszcze jak masz stalego neta i znasz sie troche to mozna dac se rade , pomyslcie o ludziach ktorzy nie maja dostepu do sieci , przeciez majac ta karte mozna sie zalamac , trzeba 100 wersji sterwonikow i patchy do gier miec , kazdy na inna okazje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bo 9100 to sie do gier nie nadaje , jeszcze jak masz stalego neta i znasz sie troche to mozna dac se rade , pomyslcie o ludziach ktorzy nie maja dostepu do sieci , przeciez majac ta karte mozna sie zalamac , trzeba 100 wersji sterwonikow i patchy do gier miec , kazdy na inna okazje

taaaa geniuszu... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi