ballack13 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 witam i zwracam sie z prosba o pomoc mam taki problem: mam Internet Explorer 6 i pewnego dnia sobie przegladalem net tak jak zawsze no i nic sie neidzialo .nastepnego dnia whodze w net a tu mi sie jako stronka starowa wlaczyla jakas mi nie znana witryna www no to wchodze opcje IE 6(prawym na ikonce IE) chce zmienic a tu nie da sie nie da sie zaznaczyc tego pola co jest adres startowej stronki (pole jest szare z adresem www) bardzo prosze o pomoc z góry dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 1. Spybot, ewentualnie CWShredder 2. msconfig + regedit 3. Zmień przeglądarkę... :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ballack13 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 msconfig + regedit tzn mozesz opicas co dokladnie i jak bym byl bardzo wdzieczny thx pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 start-->uruchom-->msconfig Z autostartu i usług wywalasz śmieci. start-->uruchom-->regedit Wywalasz śmieci (możesz szukać np. nazwy strony startowej itp.) Spybot i CWShredder nie pomogły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ewentualnie ad-aware moze pomoc. i zgadzam sie z p.3 - zmien przegladarke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ballack13 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Spybot nie pomogl w prawdzie usónoł kilka tam jakis rzeczy(albo naprawil) ael dalej nie rozwiazalo to mego problemu wiec jaka przegladarke polecacie ? thx pozdro sorki juz zrobilem z Spybot zmienilem strony startowe Dzieki za pomoc Bardzo dziekuje thx pozdor www.juvet.w.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 zainstaluj sobie mozille 1.6 albo Firebird 0.7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 a ja polece opere :) IE sux !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Firefox 0.8 :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dlaczego jeszcze nigdy nie było "Pomocy! nie mogę zmienić strony startowej w Operze/Mozilli!" albo "Pomocy! Jakieś niechciane strony xxx mi się w Operze/Mozilli otwierają!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dlaczego jeszcze nigdy nie było "Pomocy! nie mogę zmienić strony startowej w Operze/Mozilli!" albo "Pomocy! Jakieś niechciane strony xxx mi się w Operze/Mozilli otwierają!" Opera? Mozilla? A co to 8O 8O Mam nadzieje że nigdy nie bedzie takich tematów, bo z jakich przegladarek bysmy korzystali gdyby wszystkie zbierały i instalowały smieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dlaczego jeszcze nigdy nie było "Pomocy! nie mogę zmienić strony startowej w Operze/Mozilli!" albo "Pomocy! Jakieś niechciane strony xxx mi się w Operze/Mozilli otwierają!" Użytkownicy IE mają taaakie ciekawe życie, a my... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Użytkownicy IE mają taaakie ciekawe życie, a my... :D LOL ;] Już bym wolał oglądać schnącą farbę ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...