Theriel Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witajcie! Poszukuję _dobrego_ zamiennika winampa, posiadającego również opcję playlisty, ale który potrzebuje o wiele mniej % CPU.... chodzi o to, że przy mojej 2000 liście, co chwila wiesza mi się program na czas nieokreślony, po czym 'gra' dalej. Z góry dziękuję za pomoc. //dopisane: korzystam z Winampa w wersji 2.91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 foobar2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 foobar 2k :) http://pelit.koillismaa.fi/fb2k/index.php - stad sciagniesz rozne stringi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Sonique Foobar nie probowalem ale sonique swego czasu podczas studiow uzywalem i sobie chwalilem. Jednak w winampie wygoda to podstawa. http://sonique.lycos.com/download/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ja mam teraz 10k w playliscie i winamp dziala nawet ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A po co Wam takie dlugie playlisty? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Dlatego, że mam tyle mp3. To chyba oczywiste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Dlatego, że mam tyle mp3. To chyba oczywiste... LOL ja mam ok 100.000 mp3 i nie mam takich playlist, wiec to chyba nie jest takie oczywiste, mnie sie wydaje ze to jest raczej malo praktyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 W to 100 000 mp3 nie chce mi się wierzyć. Ja nie używam ciągle pełnej playlisty, ale tylko wtedy, szukam jakiejś konkretnej piosenki i nie jestem pewien czy mam ją na dysku. A tak normalnie to mam mp3 pogrupowane w działy: hiphop, metal, techno, dance,karaoke, discopolo, inne. A że dość często znajomi proszą mnie o jakieś mp3 to im szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witajcie! Poszukuję _dobrego_ zamiennika winampa, posiadającego również opcję playlisty, ale który potrzebuje o wiele mniej % CPU.... chodzi o to, że przy mojej 2000 liście, co chwila wiesza mi się program na czas nieokreślony, po czym 'gra' dalej. Z góry dziękuję za pomoc. //dopisane: korzystam z Winampa w wersji 2.91 Winamp jest dla mnie najlepszy i nie mam mu nic do zarzucenia. Foobar mi sie jakos nie podoba. Bycmoze wiesza ci sie dlatego, ze doczytuje tagi utworow. Majac odpalony Winamp, kliknij CTRL-P, po czym przejdz do pozycji Options. Tam po lewej zaznacz READ TITLES ON: LOAD... po czym wczytaj pliki do listy i zapisz ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witajcie! Poszukuję _dobrego_ zamiennika winampa, posiadającego również opcję playlisty, ale który potrzebuje o wiele mniej % CPU.... chodzi o to, że przy mojej 2000 liście, co chwila wiesza mi się program na czas nieokreślony, po czym 'gra' dalej. Z góry dziękuję za pomoc. //dopisane: korzystam z Winampa w wersji 2.91 Musicmatch Jukebox http://www.musicmatch.com/download/free/?O...ut&DID=&OEM=MMD lepszego nigdy nie miałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...