drake87 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Posiadam Nokię 8210 i mam kabelek do komputera. Niestety nie posiadam oprogramowania do tych komponentów i nie mogę nic zrobić :( Czy ktoś zna może jakieś klawe oprogamowanie do tego telefonu [dla początkujących oczywiście] ?! Chodzi mi mp. o zdjecie sim locka itp itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 logomanager :] a czy w 8210 mozna zdjac sima przez zwykly kabel to nie wiem..... www.google.pl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Z 8210 sciagniesz smoka po m/f busie. A z softu LogoManager ew. Oxygen, osobiscie polecam Oxygena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Przez f-busa nie da sie sciagnac simlocka. Sluzy on tylko do melodyjek i innych logosow. Simlocka sciaga sie za pomoca Mbusa i np. Noktool`a by Rolis, albo Knok`a itp. UPDATE Wlasnie chyba ze masz kabla duala f/m bus (a wlasciwie to sama wtyczke 4ro pinowa). Wtedy to juz tylko krok do zrobienia flashera :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 A po co kabel do sciagania simlocka? Przecież mozna zrobić to kodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Stara szkola :D. A tak powaznie to nie wiedzialem ze z DTC-3 tez mozna przez kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Bo nie mozna po kodzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Bo nie mozna po kodzie :PA na jakiej podstawie tak twierdzisz? Pełno jest wszedzie teraz generatorów DCT3. Sam sciągnąłem sobie kodem z 5510. Zresztą podawane były nawet linki w jednym temacie na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...