klamot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Stałem się szczęśliwym posiadaczem nagrywarki DVD w wersji OEM bez oprogramowania. Stanąłem przed dylematem jaki program jest najlepszy do nagrywarki DVD. W szukajce nic nie znalazłem a testować wszystkie programy to paranoia, wolę opinie fachowców :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 ...do kopiowania płytek zdecydowanie Alcohol 120%, do reszty wystarczy Nero - używam 5.5.10... i nagrywa DVD bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a co sądzisz o cloneDVD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ...IMHO kwestia gustu, mi bardziej pasuje Alcohol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Stałem się szczęśliwym posiadaczem nagrywarki DVD w wersji OEM bez oprogramowania. Stanąłem przed dylematem jaki program jest najlepszy do nagrywarki DVD. W szukajce nic nie znalazłem a testować wszystkie programy to paranoia, wolę opinie fachowców :wink: Podejrzewam, że nero będzie najlepsze. Ale się trochę zofftopicuje i powiem, że miło cię widzieć, jakoś tak dawno się nie pojawiałeś. Już się zastanawialiśmy co się z tobą dzieje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witaj Paranoik! Żyję i mam zamiar jeszcze długo żyć (ku niezadowoleniu niektórym). Rozmawiałem już z Liskiem i MKA, zjazd robimy na 100%. Szczegóły w późniejszym terminie, na razie po termin zgłoś się do Liska. Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 OK. Tak trzymać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...