Manciarz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam ostatnio udalo mi sie kupic karte grafiki w 100% sprawna GeForce mx440 128mb ddr 256bit za 140zl co o niej myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ja mysle że taka karta nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ekhm 256 bitowy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 masz wersje 256 bit ? kupie za 500zl :lol: (ale tylko 256bit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 mnie też się zdaje, że coś takiego nie istnieje zarzuć może linkiem, który sklep takie opisy daje, albo jakie program Ci wyswietla , że to 256 bit, bo się kupy to nie trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A jakie pamięci ? T-SOP czy BGA ? ile kostek ? Chociaz jest to mało możliwe by taka karta istniała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Z tego co mi wiadomo to każdy gf440mx jest 256bit ale w tym przypadku chodzi mi o GPU a nie o pamiątki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 [gluteus maximus] pomylka graphics core to 256Bit a memory interface to 128bit AGP8X TV-OUT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgau Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Co tu dużo myśleć - pociągnie jako tako ale już zbieraj kasę na coś lepszego bo w nowsze tytuły to już sobie nie pograsz (chyba że lupisz grać w lo-detail 16-bit i z 25 fps ;-) ) [może troszke przesadzam] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgau Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ;-) sprawdź mój podpis Boro - mam kartę porównywalną do GF4MX440 i narazie nie jest źle (a gram w 1024) Nie napisałem też że za 140PLN to zły zakup - stwierdziłem tylko że to juz długo nie pociągnie. Sam chce zminic (może za miesiąc??) na GF4Ti4200 (ktoś chce mojego GF2Ti?? też jest 256bitowy ;-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Hehe, kumpel ma MX400 i jak wczoraj przyszedł do mnie i włączyłem mu NFS:U z Motion Blur i Light Trails to się popłakał i wybiegł z pokoju... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ehehh w sumei już najwyższy czas na zmiane, wkońcu nadchodzi zakłada 3 i half-life 2 :P . P.S. Znacie jeszcze jakieś sklepy netowe gdzie można zakupić Gf4TI po rozsądnej cenie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelrat Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 gf4mx40 128 mega? kurcze.. a wszedzie czytam ze toto obsluguje maxymalnie 64... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Hehe, kumpel ma MX400 i jak wczoraj przyszedł do mnie i włączyłem mu NFS:U z Motion Blur i Light Trails to się popłakał i wybiegł z pokoju... MX400,a MX440 to "troszke" inna bajka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Hehe, kumpel ma MX400 i jak wczoraj przyszedł do mnie i włączyłem mu NFS:U z Motion Blur i Light Trails to się popłakał i wybiegł z pokoju... Fajnych masz kumpli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Tak tylko, ze GF4MX nie ma jednej bardzo waznej rzeczy - jednostki Pixel Shader, a zauwaz, ze coraz wiecej gier bez tego po prostu nie chce ruszac (np oslawione Prince of Persia Sands of Time i jeszcze jedna gra, ktorej nazwy w tej chwili nie moge sobie przypomniec). :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Tak tylko, ze GF4MX nie ma jednej bardzo waznej rzeczy - jednostki Pixel Shader, a zauwaz, ze coraz wiecej gier bez tego po prostu nie chce ruszac (np oslawione Prince of Persia Sands of Time i jeszcze jedna gra, ktorej nazwy w tej chwili nie moge sobie przypomniec). :roll: Smutna prawda, niewymieniłeś DEUS EX 2 i Silent Hil 3 i chyba jeszcze kilka tytułów :evil: . Ale szczeże nigram w takie gry, więc się nieprzejmuje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 zgau nie każdy musi grać z roździelczością 1234x47873 i AAx32, ja jakoś nigdy gry nieoglądałem tylko grałem, a i w 3D marki tez nie gram. Tak wracając do tematu to karta za 140 zł to jest już w porządku, w sumie zaoszczędziłeś około 60 zł, więc dobry zakup. Hehe, kumpel ma MX400 i jak wczoraj przyszedł do mnie i włączyłem mu NFS:U z Motion Blur i Light Trails to się popłakał i wybiegł z pokoju... MX400,a MX440 to "troszke" inna bajka :wink: Chodziło mi o to, że obie nie mają wsparcia dla DX8 i wyżej... QBUS00: noooooo, cały czas się dziwi, że kasę pakuję w sprzęt, aż nadchodzą takie dni jak tamten i mam z niego niezłą polewę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...