Snooze Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Zdefragmentowalem sobie dysk c bez problemow a teraz gdy chce zdefragmentowac d lub wyskakuje mi cos takiego..."Download contains illegal long file name entries on D: run NDD to correct" Problem w tym ze nie mam disc doctora. Scnan disk nic nie wykrywa co z trym fantem zrobic ??Z gory thx za help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Użyj windowsowego defragmentatora. Jest wolniejszy ale dokładniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no ostatecznie bede musial tak zrobic...slyszalem ze ten progs jest lepszy od standardowego scandiska z win98SE ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a jak uzywasz speed diska to nie masz przypadkiem calego norton utilities? I norton disk doctor :P A ten blad oznacza ze masz za dlugie nazwy - ewentualnie za duzo polskich znakow jest w jednym wyrazie. Jak odpalisz NDD to ci to naprawi (zrobi nazwy w stylu costam~1.txt) i speed disk pojdzie. I masz racje - jest lepszy - szybszy i mozna ustawic kolejnosc plikow. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 no wlasnie mam samego speed diska...a nie da sie obejsc tego jakos inaczej ?? Bo recznie zmieniac all nazwy to masakara... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Snooze, sa narzedzia do zmiany nazw plikow. Osobiscie polecam Magic File Renamer w wersji max. 4.4. http://mfr.queryweb.com/ Masz w nim m.in. opcje Replacer i zamieniasz 'ą' na 'a' itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 spoko juz mam calego NU...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...