romek Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 zaczyna mi się podobać modzik. Zaciekawił mnie i pomyślałem o swojej obudowie, niedługo też się zabiore nad upiększeniem jej a narazie śledze twoje postępy. Tak trzymaj "MARTiiii" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jak dla mnie modzik spoko i malowanie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 spoko modzik (bardzo ładny kolor ) Mamy pytanko co do kontrolera wenlytatorów - jak będziesz go podświetlal- tzn. czy będziesz mial wyłącznik podświetlenia oraz po ile diod przeznaczasz na jedną gałkę (przełącznik) Pozdrawiam i GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Mniej więcej takie ustawienie tego kontrolera: I II III II I I - to 2 wyłączniki 3 pozycyjne do wentyli (każdy będzie dwoma sterował). Będą chodzić na 12V(pomarańcz LED) i 5V (czerwony LED) II - to wyłączniki oświetlenie na zew (czerwony LED) III - to sterowanie oświeltniem wew. budy. (czerwony LED) W skrócie coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 no no .. ładnie ładnie .. ciekawy pomysł moglbys dac jakies foto front panelu z zamontowanym wiatrakiem? BO tez mi taki pomysł wpadł do głowy. Mam taka sama bude tylko nowsza z USB i troche większa jest chyba. W sumie tez sie przymierzam do modowania .. na pierwsyz ogien pojdzie okno w sciance . a potem front panel tylko potrzebuje dobrego pomysłu .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...