Skocz do zawartości
stranger

czy tak wygladaja wasze zwierzaki overlockerzy?

Rekomendowane odpowiedzi

Nabije sobie posta.

Zdjęcia mogłyby być troche bardzej dobracowane, poza kilkoma to aż kłuje po oczach że to photoshop. Dla porównania zobaczcie galerie virtualnie tunningowanych bryk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez nabije sobie posta ;)

nicky - moze ty po prostu masz cos z oczami ??

wszystko co zobaczysz kluje cie photoshopem :P ?

Wzrok mam wporządku, ale sam przeznasz że wiekszość tych fot jest słabo zrobiona i żebym niebył gołosłowny dałem przykład

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nabije sobie posta.

Zdjęcia mogłyby być troche bardzej dobracowane, poza kilkoma to aż kłuje po oczach że to photoshop. Dla porównania zobaczcie galerie virtualnie tunningowanych bryk.

To ja też nabije sobie posta. Skąd wiesz że to photoshop a nie np photopaint? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się dołącze :)

A może założymy temat : "Nabij sobie posta?" (He He He)

Ok. - Wróćmy do tematu:

Zdjecia bardzo ciekawe. Owszem, w niektórych widać pracę programu graficznego, ale bez prezsady. Jest całkiem ładnie zrobione :)

Pozdro !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bylem u rodzinki i tam moj mlodszy kuzym mial tapete na kompie z Bionicle (klocki LEGO).Pozniej robilismy zdjecia jego psu i na jednym fajnie wyszlo tak jakby czerowne oko.

Nazwal to bioniczne oko Kajtka bajerancko to wyszlo jakby mial wszczepione sztuczne :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi