stranger Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.worth1000.com/cache/contest/con...contest_id=2355 trafilem przypadkiem warto looknac........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Fajne. Moj kat wyglada jak najbardziej naturalnie, zadnych mechanicznych czesci :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a ja mam komputer zamiast kota :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 OT ;) @elpawlakos zmien avatar bo LOLowato sie kojarzy :lol: gorzejby bylo tylko jakbys mial garfilda :lol: PS: jak nie wiesz o co chodzi to na PW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 OT ;) @elpawlakos zmien avatar bo LOLowato sie kojarzy :lol: gorzejby bylo tylko jakbys mial garfilda :lol: PS: jak nie wiesz o co chodzi to na PW ;) Mam dziwne zkojarzenia z pewnym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 fajne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ten ślimak od razu mi się kojaży z produktami firmy Macintosh. A może to ich szpieg przemysłowy :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nabije sobie posta. Zdjęcia mogłyby być troche bardzej dobracowane, poza kilkoma to aż kłuje po oczach że to photoshop. Dla porównania zobaczcie galerie virtualnie tunningowanych bryk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tez nabije sobie posta ;) nicky - moze ty po prostu masz cos z oczami ?? wszystko co zobaczysz kluje cie photoshopem :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tez nabije sobie posta ;) nicky - moze ty po prostu masz cos z oczami ?? wszystko co zobaczysz kluje cie photoshopem :P ? Wzrok mam wporządku, ale sam przeznasz że wiekszość tych fot jest słabo zrobiona i żebym niebył gołosłowny dałem przykład Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 zrob lepsze to pogadamy :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nabije sobie posta. tez nabije sobie posta Jakiś konkurs jest?? :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nabije sobie posta. Zdjęcia mogłyby być troche bardzej dobracowane, poza kilkoma to aż kłuje po oczach że to photoshop. Dla porównania zobaczcie galerie virtualnie tunningowanych bryk. To ja też nabije sobie posta. Skąd wiesz że to photoshop a nie np photopaint? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 To i ja się dołącze :) A może założymy temat : "Nabij sobie posta?" (He He He) Ok. - Wróćmy do tematu: Zdjecia bardzo ciekawe. Owszem, w niektórych widać pracę programu graficznego, ale bez prezsady. Jest całkiem ładnie zrobione :) Pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 IMHO milusie zwierzaczki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ide modować mojego Jamnika :D..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 no to ja też, Gie-eN-Zet co masz do Garfield'a ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 kewl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 fajne zwierzątka, kto wie może za 100 lat tak będą wyglądać (kiedyś był na discovery program i mówili na nim że z czasem ludzie będą mięli dużo usprawnień [podobnych do tych zwierzątek :wink:]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 JAKIE DZIKIE TO JEST :) Ja mam zwyklego kota, jest aly czarny i nie bede go OC bo nie chce mi sie dawac mu diody w oko :_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 JAKIE DZIKIE TO JEST :) Ja mam zwyklego kota, jest aly czarny i nie bede go OC bo nie chce mi sie dawac mu diody w oko :_To może by tak chociaż maly led na ogonie? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Fajnie by bylo :) Ale i tak najfajniej by bylo jakby mu szybe wstawic w brzuch i byloby w ogole suuuperanco + 2x 10 cm Katode ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 A ja bylem u rodzinki i tam moj mlodszy kuzym mial tapete na kompie z Bionicle (klocki LEGO).Pozniej robilismy zdjecia jego psu i na jednym fajnie wyszlo tak jakby czerowne oko. Nazwal to bioniczne oko Kajtka bajerancko to wyszlo jakby mial wszczepione sztuczne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 OT ;) @elpawlakos zmien avatar bo LOLowato sie kojarzy :lol: gorzejby bylo tylko jakbys mial garfilda :lol: PS: jak nie wiesz o co chodzi to na PW ;) Piszesz tam coś czasami jeszcze :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 ja tez nabije ;) jak dla mnie wypas :D co to ludzie nie zrobia w tym fotosklepie :D :D :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Do modowania najlepuiej nadaje sie akwarium z tybkami - dajesz podwopjne dno i juz wrzucasz katodki na dol i masz full wypasik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...