Skocz do zawartości
dymy

HALL OF FAME 3D

Rekomendowane odpowiedzi

cholernie się ciesze że podoba się nasz plom :P właśnie wruciłem z .... dalekiej podruży i jestem teraz na odwyku zamiast drinków i wódki pije przez cały tydzień tylko pivo 8)

martwi mnie natomiast jedna rzecz przeczytałem przed chwilą wiadomośc prv w której jeden z forumowiczów ma problem poniewarz ORB niechce mu przyjąc wyniku....bardzo z tego powodu jest mi przykro bo chiałbym to opublikować, ale nie moge z prostych powodów......

właśnie takich...........

http://picserver.org/view_image.php/8RRI551Y998

scren został przerobiony w programie "paint"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

źle mnie zrozumiałeś, scren jest zrobiony przezemnie na moim PC poprostu daje przykład dlaczgo nie będę publikować wyników bez poparcia linkiem do compare

He, no rzeczywiście. Zrozumiałem, że ktoś ci przysłał tego screena. Ale w moim wypadku zrób wyjątek:

Dołączona grafika

:twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy bedzie apdejt tego finalnego HoF wysłałem mejle i nic :evil:

wysłałem ci odpowiedz na twojego miala , sprawdź pocztę i popraw zgłoszenie to będzie ono dopisane do listy
Już załatwione :wink: poszlo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy bedzie apdejt tego finalnego HoF wysłałem mejle i nic :evil:

wysłałem ci odpowiedz na twojego miala , sprawdź pocztę i popraw zgłoszenie to będzie ono dopisane do listy
Już załatwione :wink: poszlo...
tyż już załatwione :wink: i tyż poszło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie troche pokory nikt z nas nie siedzi i nie czeka aż mu ktoś score przyśle żeby mógł zrobic update, jeśli ktos cos do nas wyśle to napewno to nie zgnie :? niebądzcie nadto nadgorliwi narazie jest dużo miejsca na tabelach, wszyscy się zmieszczą :lol:

*kucyk* dla Ciebie mogę zrobić wyjątek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HQ12

Mam jedną prośbe, zmień kolorystyke tego compare. Dlaczego :?:

daj sobie na forum skórke tą taką ciemną (zapomniałem jak się nazywa) a zobaczysz że miejscami GÓWNO widać szczególnie na niebieskich i ciemnozielonych czcionkach.

Pozdrawiam ;) i licze że poprawisz tego drobnego buga bo ten skin jest dość popularny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz kolorystyka pierwotnie była zupełnie inna i była słabiej widoczna na desercie ale była tak samo widoczna na tym czarnym skinie, za namową lukasza i AJDAHO zmieniłem kolorystyke na taką jak teraz.... podejżewam że żółty kolor byłby ładny na czarnym skinie ale na desercie z kolei go nie widać :< zrobie zebranie teamu i obgadamy co z tym zrobić ale cudów sie niespodziewać jak zrobie dla deserat to na czarnym guzik widac i odwrotnie jedeyne wyjście to dać czarne czcionki...... ehhhh

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

to są kolory jakie znam, jak ktoś zna jakis jeszcze prosze dodać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz kolorystyka pierwotnie była zupełnie inna i była słabiej widoczna na desercie ale była tak samo widoczna na tym czarnym skinie, za namową lukasza i AJDAHO zmieniłem kolorystyke na taką jak teraz.... podejżewam że żółty kolor byłby ładny na czarnym skinie ale na desercie z kolei go nie widać :< zrobie zebranie teamu i obgadamy co z tym zrobić ale cudów sie niespodziewać jak zrobie dla deserat to na czarnym guzik widac i odwrotnie jedeyne wyjście to dać czarne czcionki...... ehhhh

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaa

to są kolory jakie znam, jak ktoś zna jakis jeszcze prosze dodać

8O ciekawych rzeczy to się dowiaduje 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khe nierosumiem :?:

--UPDATE--

heheh niebył ciemozielonego wogule :D, zresztą niewarzne :P czy to ma jakieś znaczenie :?:

teraz używam tego czarnego skinu i niewidać właśnie kolorów blue, darkblue, darkred, green, darkgreen :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powastał kolejny problem bardzo duzo zgłoszen które otrzymujemy jest nie poprawna. Czesto zgłosznie nie zawiera wszyskich informacji w pierwszym posice sa napisane podpunkty które trzeba uzupełnić i według nich przysłac zgłoszenie.Jednak tak sie nie dzieje, czesto sam link do wyniku. Czy sposób przysyłąnia wyników jest za trudny ktoś nie rozumie o jest w tych punktach ?? a moze sa w niewłaściwym miejscu ??

Prosze o porady i susestie na tentemat bo baza niestety traci na tym odsyłąnie i porśba o poprawne zgłoszenie czesto nie pomaga a i mi samemu ciezko wysyłac powaidomienia do wszyskich 3/4 zgłoszen jest nieprawidłowe to chba coś jest nie tak no nie ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...