Skocz do zawartości
Darek N.

Chłodzenie FX 5700

Rekomendowane odpowiedzi

:?: :!: a jaki dokladnie model nabyles? mialem 5700-TD128 - znaczek z pudla nie klamal i byla cicha. duzo bardziej od Prolinkow (zwyklych i PDF). nie wiem jak ultra ale chyba jeszcze lepiej pod tym wzgledem wypada. generalnie MSI odwalilo przy tych kartach dobra robote jesli idzie o halas wiec moze trafil Ci sie jakis rypniety egzemplarz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inwestycja nie warta swojej ceny. oc wiele nie podskoczy a niecale 28 db to naprawde niewiele i przy zamknietej budzie i dobrym zasilaczu z noisek oraz cichutkim dysku i NB bez wiatraka (a tak bylo w moim przypadku) karta jest prawie nie slyszalna i trzeba miec ucho slonia aby sie doczepic. moja rada reklamuj. w koncu kupiles emsi a nie jakis tani OEM wlasnie dlatego ze daja pewne luxoosy na ktore nie stac innych producentoof. a skoro na poodle jest znaczek ze bedzie cicho to ma byc cicho :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cicho to pojecie wzgledne i dla mnie zalman F2 na 7V jest glosny, wiec dla niego tez moze byc to glosno.  

zalman jest dobrym rozwiazaniem mimo iz dosc kosztownym. mozesz tez probowac reklamacji, ale nei wiem czy to cos da.

zgadzam sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena tego Zalmana w porównaniu do MSI FX 5700 nie wydaje się taka wygórowana.

wiec zsumuj te dwie ceny a otrzymasz cene karty duzo bardziej wydajnej wiec wedlug mnie zakup traci sens.

to co powiesz na zakup bloczku wodnego na grafe z podpisu?? bloczek kosztuje 25% wartosci karty, ale bede mial absolutna cisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena tego Zalmana w porównaniu do MSI FX 5700 nie wydaje się taka wygórowana.

wiec zsumuj te dwie ceny a otrzymasz cene karty duzo bardziej wydajnej wiec wedlug mnie zakup traci sens.

to co powiesz na zakup bloczku wodnego na grafe z podpisu?? bloczek kosztuje 25% wartosci karty, ale bede mial absolutna cisze.

:D bloczek to inna bajka. masz cisze i mozesz wyciskac maxa z Twojej maszynki. jesli lubisz takie zabawy to jestem ZA bloczkiem do solidnej karty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi