Kaczor Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 lisek :) Dlaczego wygladasz jak bys mial z 12 lat ? I ta zlosc w oczach :) Eh prawdziwy macho :P ale STAR-a wywrotki nie uniesie ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 lisek :) Dlaczego wygladasz jak bys mial z 12 lat ? I ta zlosc w oczach :) Eh prawdziwy macho :P ale STAR-a wywrotki nie uniesie ;) :) Jak to nie uniesie? Napewno uniesie! Przyłącz się do zakładów: Jak na razie 100 postawiono na Macho. W naszego małego macho (znanego jako Lisek) nikt nie wierzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 lisek :) Dlaczego wygladasz jak bys mial z 12 lat ? I ta zlosc w oczach :) Eh prawdziwy macho :P ale STAR-a wywrotki nie uniesie ;) :) Jak to nie uniesie? Napewno uniesie! A po co am podnocic ? Czy ktos sie nad tym zastanawial ? Podniesc zeby posniesc ? Szkoda wysilku ! Zmarnowane kalorie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 W naszego małego macho (znanego jako Lisek) nikt nie wierzy. ja uwierzę ... ale nie dziś :) 1 na Macho :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Dajtie ankietę!!! Liska nie komentuję :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 czekajcie jak zobaczycie moje zdjecie 8O :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Wracajac do tematu tego posta :P WITAJ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 beuehe :) Ja tez powroce do tego tematu ! Siema Bobfsztyl ;]] Eee, dziendobry panstwu to kalo..kaloryfer ;>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Panowie, zaczynacie przeginać z tymi głupawymi komentarzami... Nikt nie pokaze swojej facjaty, tylko obgaduje innych... Moje 10 letnie "sasiadki" podobnie sie zachowuja... gratulacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 bo nie wszyscy maja takie potzreby okazywania swoich walorow na forum ! Jak Ty odwazyles sie na taki ruch to tzreba bylo sie liczyc z komentazami odnosnie Twojej osoby :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 bo nie wszyscy maja takie potzreby okazywania swoich walorow na forum ! Jak Ty odwazyles sie na taki ruch to tzreba bylo sie liczyc z komentazami odnosnie Twojej osoby :) Mialem nadzieje, ze niektorzy sa po prostu wychowani... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Witaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 bo nie wszyscy maja takie potzreby okazywania swoich walorow na forum ! Jak Ty odwazyles sie na taki ruch to tzreba bylo sie liczyc z komentazami odnosnie Twojej osoby :) Mialem nadzieje, ze niektorzy sa po prostu wychowani... To nie chodzi o dobre wychowanie tylko ze co poniektozy zobaczyli twoje zdjecie, stwierdzili ze jestes gnoj i poczuli nad toba przewage, heh i stad takie teksty w stylu "Lisek, ty chyba z przedszkola uciekles". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Szczerze to zdjęcie bruca jest podobne do czego innego a pozatym cześć bobasie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 To nie chodzi o dobre wychowanie tylko ze co poniektozy zobaczyli twoje zdjecie, stwierdzili ze jestes gnoj i poczuli nad toba przewage, heh i stad takie teksty w stylu "Lisek, ty chyba z przedszkola uciekles". No to pogratulować kolegom rozumu jeżeli człowieka oceniają po wyglądzie. Aha, jeszcze jedno takie zdanie do mnie i pożegnasz się z tym forum, tutaj nie ma miejsca na obrażanie innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Jasne, lepiej krytykować innych, a samemu sobie dać na logo jakąś grafike, niech wszyscy dadzą foto i będzie po problemie. Ale może się wstydzicie? Poza tym jest to forum HARDWARE !!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 To nie chodzi o dobre wychowanie tylko ze co poniektozy zobaczyli twoje zdjecie, stwierdzili ze jestes gnoj i poczuli nad toba przewage, heh i stad takie teksty w stylu "Lisek, ty chyba z przedszkola uciekles". No to pogratulować kolegom rozumu jeżeli człowieka oceniają po wyglądzie. Aha, jeszcze jedno takie zdanie do mnie i pożegnasz się z tym forum, tutaj nie ma miejsca na obrażanie innych. Heh, Lisek, o co ci chodzi ? Ja tylko komentowalem to cale zamieszanie wokol twojego zdjecia. Pokaz mi gdzie ja tak do ciebie powiedzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Homan ty wiesz co robić. O razu wolałęś pokazać obudowe. Lisek się już pokazał chyba stracił kompleksy. Ciekawe kidy ty to zrobisz. Jak byście moją fotke zobaczyli to by wam monitory popękały. Co do fotki Liska to wcale nie chciałem Wcale nad nim górować. Jeśli tak ktoś myśli to SORRY WINETU. Co do forum to ADMINI powinni troche pożądku pilnować bo ostanio jestem na samych wojnach. Niech tylko ktoś zobaczy hasło AMD czy INTEL, lub NVidia vs. ATI and KYRO. Od razu rozpoczynją się bujki. PEACE for @LL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Heh, wcale nie ma tak duzo klotni typu AMDvsIntel itd sa za to na inne tematy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 proszę, przeczyta człowiek taki wątek i od razu się czegoś nauczy: pod żadnym pozorem nie dawać swojego zdjęcia na forum :!: że też się ludziom chce o takich rzeczach dyskutować... całe szczęście dla Ciebie Lisek, że nikt jeszcze nie wpadł na pomysł wysłania Twojej foty do jakiejś www.efotka.pl , bo wtedy miałbyś porobione w papierach :mrgreen: . proponuję EOT, pomimo że domyślny topic był inny (a propos Witam!). na tym forum nader często zbacza się z tematu. Pozdrawiam M. PS jako stary dziadek na tym forum chciałem jeszcze dodać, że zazdroszczę Wam tego, że w tym wieku macie takie możliwości. za moich czasów :mrgreen: amiga 500 z 1MB pamięci ram była szczytem marzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2002 Mając AMIG-ę z 1 MB Ramu byłeś krółem. A na PC-ecie było 4 MB i mało. Szkoda tylko że na niej Doom-a nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...