_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 jak przyjdzie reszta klamotow no i jak bede mial troche wolnego czasu na przekombinowanie calego ukladu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 noooooo , slicznie wyglada. ale ja chyba wezme bloczek na gpu od mate'a [dla zainteresowanych w angeli jeszcze sa ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 no wiadomo ale ten bloczek kosztowal mnie 50zybli z przesylka :D ,a grafa i tak nie bedzie krecona :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a grafa i tak nie bedzie krecona :wink: Jassssne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 no moze tylko dla testow,bo tak czy siak nie giercuje od dosc dlugiego czasu (jakies 2-3latka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Ale 3dsmarki sie puszcza ;> moj Smart lepiej wykonany tzn mniej cyny poza blokiem :lol: :P Bloczki sa bardzo ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 no moze tylko dla testow,bo tak czy siak nie giercuje od dosc dlugiego czasu (jakies 2-3latka) Taak... FSB250, 2500 MHz dla surfowania w necie czy aplikacji biurowych, a nie do gier? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a dostales jakies sruby do zamocowania go? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 tak, sa skromne srubeczki :D sprzet czasami chodzi 24h/dobe i zarabia na siebie :D (edycja video,kodowanie,dekodowanie,konwertowanie itd.itp ) wiec moc sie przydaje,no i oczywiscie to juz jest hobby :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 a moze wezmiesz sie za SETI?? przydala by sie pomoc naszemu teamowi... a co do blokow: mam wlasnie smarta i proxime; tylko ze ja mam z kolankami wlutowanymi rownolegle do brzegow bloku; bloczki sa spoko; mam radka 9500 i nawet jak go puszczam na 380mhz to karta jest ledwo letnia; za to mialem problemy z zapinkami;po przelutowaniu kolanek, standardowa zapinka nie pasuje(kolanka zostaly tak wlutowane na moje prosbe); podobnie bylo z blokiem na nb: dostalem do niego zapinke do gpu (zreszta obie byly takie same); no ale chwilka z wiertarka i po problemie; co do mocowania to jeszcze sroby okazaly sie troszke za krotkie (przydaly by sie o 5 mm dluzsze, bo po podlozeniu podkladek zostaje jakis 1 mm); brak podkladek; do tego zwykle nakretki (6 albo mniejsze)... no przykrecic to to masakra byla; no ale to co najwazniejsze: bloki chlodza elegancko; mam jeszcze problemy z ulozeniem wezy, ale jutro wybiore sie do sklepu po kilka kolanek i bedzie po problemie; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 jak sie nikt nie chwali to ja sie pochwale ze od 2 dni jestem posaidaczem SPIDERA EXTREME tylko jest jedno ale zapomniałem o trójniku :oops: i na razie blok sobie lezy a na procu dalej stary wiercony tez z bloki.pl jak tylko dostane trójnik to podziele sie wynikami pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 jak dobrze pojdzie to do mojej kolekcji bloczkow dolaczy jutro spider extreme i bedzie bezposrednie porownanie z urielem2 jak jutro przyjedzie black ice na co bardzo licze ;] VIP nie licz seti tylko reaktywoj swoje konto w UD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 _Vip_ jeśli chcesz to leżą mi tu dwa bloczki SMART bo czekam na blok na CPU z piep... poczty bo ma już spore opóźnienia i na teścik moge podesłać.w zamian oczekuje odzewu z twojej strony bo widze,że olewka totalna.czym sobie zasłużyłem :?: :roll: Czemu wyzbywasz się atmana?tyle roboty,coś nie wyszło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Pytanie ----> Cały czas nie wiem czy Proxima poradzi sobie z mocno podkręcony Radeon'em 9800PRO ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Mam prawie ten sam problem co towarzysz :lol: Kwiecień tylko ze u mnie R9800@PRO czy proxima da rade w duecie z nukleonem2v2???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Wlasnie rozwazalem zakup tych bloczkow na chipset NFa i mojego radzia R360 wiec z niecierpliwoscia czekam na testy. Jezeli okaze sie ze bloczek ten nie podoja R360 to trzeba bedzie zamiast 2 kupic jeden na gpu od Mate:( w tej samej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<PiteR> Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 siemano, własnie teraz kupuje Proxime i Smarta, tylko do proximy przerabiają mi zapinke bo mam gf4 i tam jest 8cm. rozstaw a oni mają standardowo 5 z kawałekiem :lol: A co do Smarta, to bedzie on mi pasował do epoxa 8RDA+? bo oni robią zapinki skośne a epox nie ma skośnych zapinek tylko poziome, jak myslicie da się to jakos przerobić, czy może oni mi to zrobią??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splendid Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 Sa bardzo mili i Ci to zrobia, ale musisz powiedziec przed wyslaniem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Wlasnie montuje proxime na mojego R9700.NIestety zaraz wylaczaja mi prad wiec relacja raczej wieczorkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 siemano, własnie teraz kupuje Proxime i Smarta, tylko do proximy przerabiają mi zapinke bo mam gf4 i tam jest 8cm. rozstaw a oni mają standardowo 5 z kawałekiem :lol: A co do Smarta, to bedzie on mi pasował do epoxa 8RDA+? bo oni robią zapinki skośne a epox nie ma skośnych zapinek tylko poziome, jak myslicie da się to jakos przerobić, czy może oni mi to zrobią??? :? U mnie Smart bez problemu siedzi na 8RDA+, wymierz tylko dobrze rozstaw otworów mocujących i zamów taki w zapince. Montuje się bez problemu, blok montujesz "skośnie" czyli tak jak jest ułożony chipset :) Po zamiontowaniu wyprowadzenia bloku sa równolegle do slotów PCI i AGP co mi nawet było na rękę, bo łatwiej poprowadzić węże do grafiki i CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Wszyscy juz maja te bloki,testuja ale jakos nie sa chetni to podzielenia sie wrazeniami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 juz wszystko poskladane na wszelki wypadek dalem kropelke na lacznia przewodow,czekam az wyschnie i jazda:-))),miedzy blokiem na r300 siedzi acrtic ceramique,musze powiedziec za zapinka do proximy wcale mi sie nie podoba (samemu ciezko zamontowac blok:-/ :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 No i jestem.Chyba cos zle zalozylem ten blok bo.rdzen poszedl z 370 na ~380:((( Na Pamieci zalozylem radiotorki reacolteca i ze 640-650 ida na okolo 680.Jak sprawdzic czy blok dobrze przylega do rdzenia??Po drogiej stronie rdzenia (2 ga strona plytki ) czuje ze okolice sa ledwo cieple a z tego co pamietam poprzednio byly gorace...wiec moze to nie wina zlego montarzu tylko slabej karty:-((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 No i jestem.Chyba cos zle zalozylem ten blok bo.rdzen poszedl z 370 na ~380:((( Na Pamieci zalozylem radiotorki reacolteca i ze 640-650 ida na okolo 680.Jak sprawdzic czy blok dobrze przylega do rdzenia??Po drogiej stronie rdzenia (2 ga strona plytki ) czuje ze okolice sa ledwo cieple a z tego co pamietam poprzednio byly gorace...wiec moze to nie wina zlego montarzu tylko slabej karty:-((( A co ty myślałeś, że od razu ponad 400MHz z rdzenia wyciągniesz? wzrost podkręcalności i tak jest spory... teraz pozostaje Ci zrobienie Vmoda :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwak Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 testy, testy, testy panowie macie bloki to podzilecie sie informacjami plz chce blok na grafe tylko ciagle niewiem jaki (na R360) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 spider2000 tak jak mowisz-bedzie v-moda Narazie zbieram info i do roboty:-) 400 na rdzeniu peknie jak zloto:-p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Skoro plecy karty są teraz ledwo ciepłe to chyba oczywiste ze blok spełnia dobrze swoja role ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Proxima to bardzo dobra konstrukcja :D ,u mnie jest zima :wink: (niedosc ze 9000Pro,to jeszcze nie krecony) blok spokoje mozna stosowac nawet do radkow 9800Pro/XT tylko pewnie bedzie trzeba zapinke przerabiac,bo w tej kwestii to chlopcy z bloki.pl troszke dali ciala (ja musialem swoja zapinke poprzerabiac) BTW radze cos podlozyc na sam srodeczek bloku,zeby zapinka lepiej dociskala.Wtedy bedzie sie opierac na calej powierzchni bloku.Ja wycialem kawalem czarnego paska z jakiegos dziwnego wlokna blizej mi nieznanego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwak Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 VIp a jak zabezpieczyles weze na "kolankach miedzanych" bo ze zdjec nic nie wynika a moja buda jest mobile jestem siekac jak trzymaj sie wezee na tych kolankach i czym je zacisnoles?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 zrobilem cos takiego z miedzianych kolanek wiecej fotek masz tutaj : WC rev3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...