Skocz do zawartości
mily

Windows XP SP2 beta build 2082

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam sie czesto, dlaczego ludzie wogole interesuja sie Service Packami w wersjach Beta?

Przeciez to slowo mowi samo za siebie... a z reszta jak Beta - to angielska, a system masz PL i nic z instalacji.

Poczekaj jeszcze troche az wyjdzie wersja finalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

202SJQ - sa rzeczy, ktore nie snily sie nawet fizjologom :D.

Na www.infojama.pl/forum podawałem kiedyś jak zainsdtalować angiuelskiego SP na polskim systemie (a raczej jak zintegrować tego SP z instalką XP) :P. A tak po za tym, to mam też wersję US Windowsa XP ;).

Wiecie czy to spowalnia, czy nie :?:

Bo SP4 spowalnia. Jeśli to nie spowalania, to se posadze, a jeśli tak, to nie :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2002JSQ akurat, ze beta to nie swiadczy ze zle, ja mam tego sp2 juz jako system podstawowy, nie ma zadnych spowolnien, wszystko chodzi pieknie, warto to zainstalowac chociazby dla funkcji takich jak pop-up blocker(chya ze ktos juz uzywa czegos innego) czy tez cale security center.

A to z wersja beta, to oznacza tyle ze po pierwsze, posiada wszystko z sp1 w wersji gold, + wiele poprawek innych w wersji gold + poprawki w wersji beta (jest troche ich ale nie duzo ) + funkcje w wersji beta i poki co to tylko literowki znalalem, :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos ma angielską wersje XP to jeszcze mozna to zainstalowac, do polskiego nie ma sensu. A ja i tak wole poczekac na wersję oficjalną. Zresztą mój XP i tak zawiera więcej poprawek, oprogramowania dodatkowego i sterowników niz jest w SP2.

...warto to zainstalowac chociazby dla funkcji takich jak pop-up blocker(chya ze ktos juz uzywa czegos innego)....

Dla tego to akurat nie warto bo i tak mało kto korzysta z IE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi