<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Dijkstra <--- nie czaje dlaczego sie mnie czepiasz :x na nikogo sie nie wydzieram dopoki ktos na mnie sie nie wydrze , nikogo tez nie obrazam :evil: ustapiłem tez i pokojowo zakończyłem dyskusje z genghiskhan bo wiedziałem ze i tak sie ze soba nie zgodzimy.. bo ja nie wyobrazam sobie np.CS bez trueforma i anzio i pare innych gier ... dlatego mam zawsze to na stałe właczone w sterownikach i dlatego własnie nie zamienił bym sie na gf 4 ti ale kazdy gra w co innego i co innego mu odpowiada wiec w czym problem??? :lol: moze sie poprostu czepiasz?? POWER BY AMD <--- nawet jesli wynik spadł z 14k do 11,6 to i tak jest to dosc spory spadek w % przynajmniej wyzszy nic radeonku wiec tak czy siek widac ze jednak ati sobie z AF lepiej radzi w przeciwieństie do AA :D jak zaposciłem cs z AA4x to sie rozpłakac było mozna:P :wink: gorzej wyglada nie mowiac juz jak chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Dijkstra <--- nie czaje dlaczego sie mnie czepiasz :x na nikogo sie nie wydzieram dopoki ktos na mnie sie nie wydrze , nikogo tez nie obrazam :evil: ustapiłem tez i pokojowo zakończyłem dyskusje z genghiskhan bo wiedziałem ze i tak sie ze soba nie zgodzimy.. bo ja nie wyobrazam sobie np.CS bez trueforma i anzio i pare innych gier ... dlatego mam zawsze to na stałe właczone w sterownikach i dlatego własnie nie zamienił bym sie na gf 4 ti ale kazdy gra w co innego i co innego mu odpowiada wiec w czym problem??? :lol: moze sie poprostu czepiasz?? POWER BY AMD <--- nawet jesli wynik spadł z 14k do 11,6 to i tak jest to dosc spory spadek w % przynajmniej wyzszy nic radeonku wiec tak czy siek widac ze jednak ati sobie z AF lepiej radzi w przeciwieństie do AA :D jak zaposciłem cs z AA4x to sie rozpłakac było mozna:P :wink: gorzej wyglada nie mowiac juz jak chodzi... to jeszcze raz ja = popatrz na to z innej strony na radeonku nie spadnie ci z 14 czy 16k do 11 bo tyle nie wycisniejsz - na maxa moze bedziesz mial te 12.5k to spadnie ci ponizej 10 i tak czy siak bedzie wolniejszy, wiec nie wiem o co chodzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 jak bedziesz miał 12,5 to spadnie ci do 12 moze ciut mniej..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Dlaczego się czepiam? Peter_82 <--- jestes smieszny najpier od szczeniaków mnie zjechałes a teraz z forma grzecznosciowa ,,Cię" :lol: na poczatku pytasz o rade która karta a teraz sa to niby ""spostrzezenia tyczace sie tych dwoch kart które maja nam pomoc w wyborze :lol: wez sie człowieku zastanów po co wszystko skoro obydwie karty miałęs na testy :? i nastepnym razem uwazaj na kim psy wieszasz bo mozesz gozej trafic :twisted: albo na moj gorszy humorDlatego. Peter_82 już zakończył rozmowę, a ty dalej swoje. A może trafiłeś ma mój gorszy humor? a twoj wynik w marku mnie akurat gofno obchodzi chodzi mi tylko o spadek %%%!!! u mnie jest 6% przebijesz to ??I dlatego - nie po to jest cenzura, żeby ją obchodzić. ja pierdziele faktycznie niezły lolek jestes :lolUmiesz napisać posta nie pisząć "LOL"? Wiesz w ogóle, co to dyskusja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No i panowie tez sprawdzilem Afx16 na przykladzie colina 4 demo. Ustawienia gry: 1024x768 wszystko na high co sie dalo oprocz antyalisingu. Bez Af mialem od 29-35 klatek/s natomiast na z Afx16 nie bylo roznicy tak samo sie gralo a z wygladu o niebo lepiej (28-34klatek/s), Jak ktos moze to niech sprawdzi na Gf4 Ti4200 bo juz oddalem tego co mialem do testow i nie sprawdzilem. A co do 3Dmarka2001 to mialem tak: - bez Af - 9575 - z Afx16 - 8471 spadek ok 12%. A ty POWER BY AMD jak mozesz to ustaw procka np na 2000Xp ( bo ja robilem te testy na 1800xp) i karte bez krecenia i zobacz np colina 4 demo jak ci chodzi bez i z Af. I jak Ci sie chce to 3Dmarka 2001 tez mozesz zrobic wtedy bedziemy wiedziec wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 stary właśnie siedzie z niemcem i sprawdzamy frapsem średnia to na razie w finlandi mam 55 klatek zaraz dorzuce af x8 i zobaczymy ile bede miał klatek :) update juz jesteśmy po testach średnia to 27 fps wiec .... spadek moze jest duzo wiekszy ale i tak jest wydajniej niz na 8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Dijkstra<--no tak peter 82 mnie od szczeniaka zjechał i obraził bez podstawy ...tego to nie widzisz : :? ale widzisz to ze mu to wypomniałem :roll: cos chyba mnie nie trawisz :D a te " LOL"które mi wypominasz to sa obrazki..... :wink: jak sie nie myle jeden znich piszie sie " : lol : " a wyglada " :lol: " a za stolca to przepraszam :oops: :wink: ale ktos tu wspominał nawet o genitaliach i sie go nikt jak narazie nie czepił :wink: vide strongmen Peter_82<-- widzisz ciesz sie ze masz cudownego geforca :D co dnotował spadek o 1fps!! tozto nawet miesci sie w błedzie pomiarowym!! ZADNA karta nie ma tak niskiego spadku wydajnosci przy AF !! :D :D :D power by AMD widocznie ma jakis nowszy okrojony model gf 4 ti :) bez AF16x jak u Ciebie:) mimo ze znacznie bardziej podkrecony i na sporo mocniejszym sprzecie przy AF only 8x spadek bliski 50% nie wiem jak by u mnie ta gra chodziła ale colin 3 na max detalach 1024x32bity AF 16x (to zawsze w sterach właczone) smigał pięknie na kazdej trasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Tobie Smilek znowu sie cos pomylilo, przeciez pisalem ze juz nie mam tego Gf, robilem testy na ATI 9100. Tak mi wyszlo tylko ja napisalem najwyzszy i najnizszy wynik w colinie 4. a nie sredni. Ale bez Af caly czas przewaznie bylo ponad 30 a z Af ok 28 wzwyz. UPDATE. To nie wiem dlaczego, moze u mnie jak wlacze w contorl panelu to i tak nie dziala to w grze. Moze dlatego nie ma roznicy tylko miesci sie w bledzie wzrokowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 no sorry! tylko mnie nie zjezdzaj znowu aaaaaaaa:)) wiec sam widzisz ze spadek jest znikomy i jak mowisz ze srednia powyzej 30 fps na AF 16x to jest wyzej jak u power by AMD nawet na jego sprzecie..... z AF 8x ma srednia 27fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Nie martw sie ja juz zapomnialem ze zaczelismy najezdzac na siebie. A teraz NEWS :D:D:D To wszystko robilem na CAT 3.2. A teraz zainstalowalem Cat 4.2 bo podobno miala wydajnosc sie zwiekszyc. No i roznica jest duza. W NFSU o niebo lepiej, jak mialem najmniej 20 to teraz 27 i sie nie zacina, W innych grach to samo w colinie 4 tez sie troche poprawilo i nie ma zaciec. Dobrze ze nie wymienilem na tego Gf 4 bo teraz ten Radeonik dzieki tym sterownikom dostal zajefajnego kopa. Co o tym sadzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Co o tym sadzicie?? ze głupi jestes GEF4TI jest zdecydowanie szybszy od radka9100 nieiwem wogóle po co ta gadka??? dx8 jest zdecydowanie szybszy na gef4ti odpal sobei dooma 3 albo HL2 zobaczymy ile bedziesz miał fps i czy stery dadza ci takiego kopa niewiadomo skąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No nie nastepny idiota, Pokaz mi gdzie napisalem ze radeon jest lepszy od Gf4. Wiem ze Gf 4 jest szybszy przeciez go mialem i robilem testy. To o co Ci chodzi. Ja mam slabego procka tak jak pisalem to moze dlatego u mnie nie ma duzej roznicy, natomiast jakby porownywac gdzies AMD 3200Xp i obie karty to napewno roznica by byla duzo wieksza na korzysc Gf. Jak dla ciebie lukasrz roznica 2-5 klatek na sekunde to kosmos to masz ladnie nawalone w glowie, moze nie testowalem we wszystkich grach moze w innych roznica byla by wieksza. Ale napisalem ze to sa moje spostrzezenia, nawet to zaznaczylem a nie. <lol> UPDATE A to co spytalem sie cytuje "Co o tym sadzicie" to bylo na temat Catalistow 3.2 vs 4.2 ze dostala karta fajnego kopa a nie Geforce vs Radeon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No nie nastepny idiota, Pokaz mi gdzie napisalem ze radeon jest lepszy od Gf4. Wiem ze Gf 4 jest szybszy przeciez go mialem i robilem testy. To o co Ci chodzi. Ja mam slabego procka tak jak pisalem to moze dlatego u mnie nie ma duzej roznicy, natomiast jakby porownywac gdzies AMD 3200Xp i obie karty to napewno roznica by byla duzo wieksza na korzysc Gf. Jak dla ciebie lukasrz roznica 2-5 klatek na sekunde to kosmos to masz ladnie nawalone w glowie, moze nie testowalem we wszystkich grach moze w innych roznica byla by wieksza. Ale napisalem ze to sa moje spostrzezenia, nawet to zaznaczylem a nie. <lol> UPDATE A to co spytalem sie cytuje "Co o tym sadzicie" to bylo na temat Catalistow 3.2 vs 4.2 ze dostala karta fajnego kopa a nie Geforce vs Radeon. 2-5fps???? to chyba po przecinku bo róznica jest chyba 20fps odpal chociarzby codecreatures !! juz ci mowie mam ok 28fps w nim odpal go u sibei bedzie ponizej 20fps ale to nic odpal HL2 - roznica ?? 20fps! odpal UNREALA 2004!! i benchmarkuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A tak z ciekawosci lukasrz sie spytam miales Radeona 8500/9100 ze tak mowisz ze duza roznica??? Jak mowisz roznica 20 fps to jest nieprawdopodobne jak np w NFSU na full detale i 1024x768 mam od 22(22 to tylko w jednym momencie w jednej planszy przez 2 sekundy) - 40 klatek to ty masz 60 fps oczywiscie a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Mialem Gf4 Ti4200 ( tydzien) i pewnie to nie byl Gf 4 tylko Riva dlatego nie mialem takiej duzej roznicy. prosze ciebie nieodzywaj sie. haahahahha A co sie tyczy tych gier co ty napisales to ich nie mam to nie moge zobaczyc to w czym problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 TAK dla wyjasnienia ja mam stery 42.86 nie wydaje sie wam ze sa troche stare ?? jak bym ise pobawił w jakieś forceware gdziei af jest sporo poprawione to mogli byśmy sie pościgać :) jak dlamnie bezapelacyjnie 8500 nie jest w niczym lepsza od 4ti 4200 to ze ma wiekszy spadek z właczonym af to nie duza strata bo i tak wyniki nie bedą gorsze od tego co prezentuje radek dowidzenia wiecej z wami nie rozmawiam <papa> plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 A tak z ciekawosci lukasrz sie spytam miales Radeona 8500/9100 ze tak mowisz ze duza roznica??? Jak mowisz roznica 20 fps to jest nieprawdopodobne jak np w NFSU na full detale i 1024x768 mam od 22(22 to tylko w jednym momencie w jednej planszy przez 2 sekundy) - 40 klatek to ty masz 60 fps oczywiscie a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Mialem Gf4 Ti4200 ( tydzien) i pewnie to nie byl Gf 4 tylko Riva dlatego nie mialem takiej duzej roznicy. prosze ciebie nieodzywaj sie. haahahahha A co sie tyczy tych gier co ty napisales to ich nie mam to nie moge zobaczyc to w czym problem. 9100 sie nie bawilem ale 8500 HERCA tak herca ?? niejestem pewien ale sie bawilem i róznica byla napewno wiekssza jak 5fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 wiesz kumel ma bartona 2500+ 512DDR pc-333 i MSI na KT600 do tego Gf 4 ti 4400 i jakos roznicy w NFS underground nie zauwazyłem :) chociaz on ma 12,3k w 3demarku a ja "tylko" 10k a power by amd porownaj swojego gf i sprzet do byłego sprzetu berkuta i jego radzia ( wasze wyniki sa najwyzsze na tweku na tych kartach ) to twoj gf z AF only 8x wysiada przy byłym berkutowym radku 8500 z AF 16x wiec nie pisz takiego czegos ze ,,gf z af i tak wypada lepiej jak radek bez AF" bo gdyby radzia wsadzic w taki sprzet jaki ty masz a nie porownywac go ze sprzetem np. petera 82 to juz Gf4 z AF8 byłby wolniejszy od radzia z af 16x i to nie tak mało.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 <buahahaah> weś człowieczka nawet mnie nie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj takimi tekstami ze jakiś radek jest w czyms lepszy jak ja teraz bede rekordzik bił to specjalnei dlaciebie zrobie test z afx8 i bedzie spokojnie koło 13.5k wiec w ogóle mi nie wyjezdzaj z takimi tekstami no ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le po prostu masz radka jesteś z niego zadowolony fajnie ale siec cicho i nie kłuć sie jak nei masz racji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 radzio radzio to dlaczego ludzie chca sie z niego na ti4200 nawet przesiadac??? cos w tym musi byc - skoro radzio nie ma az takiego spadku wydajnosci to ja sie zastanowie i spyte mojego super krecacego sie ti4200 i kupie herca 9100:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tak dla rozwiania wątpliwości jak myślisz ile to ma z 8x aa ?? mniej od radzia ?? http://service.futuremark.com/compare?2k1=7231566 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 napisałes ze i tak masz wiecej pkt z AF niz peter 82 czy ja a ja ci napisałem ze nienalezy porownywac tych 2 wyników bo sprzety sie DUZO roznia i jak bys wsadził takiego byłego radka 8500 berkuta to w AF 16x miał byc wiecej PKT niz teraz masz z gf 4 ti i AF 8x a ty mi wyskakujesz z linkiem do rekordu gf 4 ti gdzie tu logika :lol: genghiskhan<-- wiekszosc tych co sie przesiadaja z radka 9100 na gf 4 ti tak czy siak w sterach maja wszystko poustawianie na wydajność i maja wyłaczone AF i dla nich taka wymiana ma sens gdyz wzrost wydajnosci bez krecenia bedą mieli na poziomie 20% ale jak juz pisałem nie kazdy tak lubi i ja np. nie zamienił bym sie na gf 4 ti 4200 gdyz stracił bym TRUEFORM a z właczonym AF jak to teraz jest miał bym nizsza wydajnosc OD CO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tak dla rozwiania wątpliwości jak myślisz ile to ma z 8x aa ?? mniej od radzia ??http://service.futuremark.com/compare?2k1=7231566OMG ja chce takiego ti4800:P chyba sie za swojego wezme to moze po vmodach wycisne te 360/700 przynajmniej - ale te 800 na ramach to jest bomba poprostu - ile to to ma przepustowosci???? 14GB/s???? 8O hehe smilek - pokaz jakiegos radzia ktory sie kreci na tyle :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 340na710 juz widziałem :D WC na GPU i na MEMACH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja na ac mam 350/700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 przyznaje racje! :) bodajze amd rulezzz mi linka do tego zarzucal. druga sprawa genghiskhan nie porwonoj wynikow w Q3.. to OPENGL :) wiadomo ze tu gefy sobie lepiej radza.... ( choc w zasadzie gier opengl jest jak na lekarstwo... vide Queaki ) zapusc cos w d3d :] Moze gdybym nie musial doplaccac zamienilbym sie z mojego radzia na dobra 4ti4200 ale inaczej.. to nie ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ja na ac mam 350/700potwierdzam ze jest to do zrobienia, na ac z fabrycznmi radiami mialem max 343 na core przy 2 wentylach @ 12V na WC mozna spokojnie ponad 350core i 700 na ramach wycisnac nie mowiac juz co by bylo z vmodem czy jakby pelta z 2 stron dowalic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 niech mnie ktos poprawi ale Jedi academy chyba smiga na w openGL :) poprzednia czesc chyba tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 przyznaje racje! :) bodajze amd rulezzz mi linka do tego zarzucal. druga sprawa genghiskhan nie porwonoj wynikow w Q3.. to OPENGL :) wiadomo ze tu gefy sobie lepiej radza.... ( choc w zasadzie gier opengl jest jak na lekarstwo... vide Queaki ) zapusc cos w d3d :] Moze gdybym nie musial doplaccac zamienilbym sie z mojego radzia na dobra 4ti4200 ale inaczej.. to nie ;-) ekmhmmmm a np. doom3 bedzie pod d3d? :lol: :lol: :lol: :lol: ja na takim ti4200 jeszcze pogram sobie ty na 8500 to juz nie wiem :?: :? pozatym cenowo karty sie praktycznie duzo nie roznia wiec lepiej brac ti4200 nawet jesli ktos ma juz 8500/9100 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 juz sie o to nie boj czy w doom 3 bo podobno ID zrobiło tak aby dodatkowa potok ktory słozy jako truefrom był wykorzystywany normalnie jak ten 1 takze wydajnosc radka 8500LE ma byc taka sama albo i ciut wyzsza jak gf 4 ti 4200 8500 275/550 = gf 4 ti 4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 juz sie o to nie boj czy w doom 3 bo podobno ID zrobiło tak aby dodatkowa potok ktory słozy jako truefrom był wykorzystywany normalnie jak ten 1 takze wydajnosc radka 8500LE ma byc taka sama albo i ciut wyzsza jak gf 4 ti 4200 8500 275/550 = gf 4 ti 4400 juz sie o to nie boj czy w doom 3 bo podobno ID zrobiło tak aby dodatkowa potok ktory słuzy jako truefrom był wykorzystywany normalnie jak ten 1 takze wydajnosc radka 8500LE ma byc taka sama albo i ciut wyzsza jak gf 4 ti 4200 8500 275/550 = gf 4 ti 4400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...