wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Jak w temacie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21991373 czy brac je za ta cene ? czy lykna spokojnie fsb200 i czy jest jakakolwiek szansa ze pojda w dualu z twinmosami na m.tecach ? Prosze o pomoc w podjeciu decyzji, poniewaz mi sie spieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 chyba ze ktos z Wawy chce mi zaproponowac jakis ciekawy uklad :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Andrui mial(ma?) takie i opisywal je szerzej w temacie o "pamieciach do ostrego oc" i jak dobrze pamietam to szly na 200 cl2-2-2-2-6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 czyli reasumujac za 160PLN sie oplaca ? nadal aktualne oferty z Wawy ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kupilem i jak to mowia - glupi ma szczescie :) otoz doloylem te corsairy bez wiekszej nadzieji na duala, a jednak chodzi sobie z twinmoskami pieknie :) narazie nie dawalem duzego fsb (jade na 200) ale narazie jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kupuj zdasz relacje :) nie masz duzo do stracenia :P a wydaje mi sie ze i tak nie stracisz tej kaski o to sa dosyć fajne pamiątki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kupuj zdasz relacje :) nie masz duzo do stracenia :P a wydaje mi sie ze i tak nie stracisz tej kaski o to sa dosyć fajne pamiątki :) Czasem warto przeczytac dokladnie i ze zrozumieniem poprzednie posty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kupilem i jak to mowia - glupi ma szczescie :) otoz doloylem te corsairy bez wiekszej nadzieji na duala, a jednak chodzi sobie z twinmoskami pieknie :) narazie nie dawalem duzego fsb (jade na 200) ale narazie jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kupilem i jak to mowia - glupi ma szczescie :) otoz doloylem te corsairy bez wiekszej nadzieji na duala, a jednak chodzi sobie z twinmoskami pieknie :) narazie nie dawalem duzego fsb (jade na 200) ale narazie jestem zadowolony :)Czy mozesz podwazyc, zdjac z pamieci radiator i oswiecic nas jakie chip'y sie pod nim znajduja? Aha i jeszcze jedno, jaki jest rev. tych Corsair'ow :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 zdejmowanie radiatorow odpada - sorry nie bede ryzykowal a rev to 1.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 zdejmowanie radiatorow odpada - sorry nie bede ryzykowal a rev to 1.3W takim razie podwaz z jednej strony radiator drewniana lopatka do smazenia. Drewniana aby nie uszkodzic PCB i samego radiatora. Metoda sprawdzona 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 sprawdz ile ida max, bo moim twinmosa jest smutno a moze i bym zmienil je na 2*corsair :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 nie mam teraz za duzo czasu a poza tym moje wyniki nie beda wymierne bo mam takie "dziwne" combo :) TwinMOS (333mhz) i Corsair (333MHz) w dualu :) narazie lece na 2,5-3-3-6 na 2,6V na fsb200 (synchro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ludzie kupiłem te pamięci ( dla kumpla ) i testowałem je... są poprostu CUDOWNE do overclockingu... na płycie ABIT NF7-S rev2.0 osiągneły timingi 2-2-2-3 bez zmiany napięcia!!! wiecej info napisze jak sie pobawie jeszcze FSB - jak dla mnie pierwsza klasa - szkoda tylko ze 333 ale ujdzie ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no to czekamy teraz na opinie Reeda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 no to czekamy teraz na opinie Reedamam nadzieje, ze opowie o nich dokladnie i ze taka okazja raz jeszcze sie powtorzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ten gosc mowil ze w ciagu 10 dni bedzie wiedzial czy bedzie taka fucha jeszcze raz ale powiedzial ze raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Moze ja bede mial takie pamiatki. Napewno nie w tej cenie ale takze bardzo atrakcyjnej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 oooo to ja sie pisze na nie, bo ludzie je sobie strasznie chwala :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 mam to samo tylko ze z czarnym radiatorem, i szczerze mówiąc nie wiem jaką granice wytrzymałości mają te pamięci, u mnie działały z fsb 230 MHz i cl 2.5, i poszły bu wiecej, ale sie bałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no to czekamy teraz na opinie Reeda Jak tylko Jon je podesle to natychmiast ida "na warsztat" :P 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Kostki do Reeda juz poszly. Sam sie nimi troche pobawilem :D Nie powiem zeby kiepsko chodzily. A sa to 3 pierwsze lepsze sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ok to ja biore 3 jesli mi sprawdzisz i wyslesz tak samo chodzace:D tylko jaka jest nowa cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jakie dales napiecie ? szkoda ze nie mialem kasy na 2 takie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Mam je po 200zl no moze po 199.99 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 jakie dales napiecie ? szkoda ze nie mialem kasy na 2 takie ... Dalem je na 2.8 TOCorsair i one lubia wyzsze napiecia. Zreszta na screenie (duzym) staralem sie umiescic jak najwiecej danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 kurcze ja nie moge dojsc do takich timingow i fsb jak Ty :( (to pewnei dlatego ze siedza sobie TwinMOS-y z tymi korsarzami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ja wsadzilem 3 piersze lepsze kostki. Reszta szprzetu Mobo: Abit NF7-S Proc: Barton 2500+ Zasilka: Antec TruePower 550W Reszta chyba nieistotna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no tak ale 3x corsair tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Dokladnie Tak aby chodzily w Dualu Wiec pojedynczo powinny pojsc wiecej (teoretycznie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...