virtuomaniak Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Tak jak w temacie, za ile moglbym ja sprzedac?? Pamietam ze zaplacilem za nia cos ok 130zl :D Teraz mam zamiar kupic Logitech OEM UltraX Flat Keyboard co o niej myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 powiem ci tak, teraz duzo osob kupuje jakies wymyslne klawiaturki lub moduje stare. Moim zdaniem za 50 zl, za tyle powinienes minimalnie ja poscic. Ale to od ciebie przecierz zalezy, moze znajdziesz jakiegos delikwenta ktory kupi ci ja nawet za 80 zl. ps. podobaja mi sie niebieskie ledy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Po co ją sprzedawać? To najlepsza klawera na świecie. Wiem, bo mam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 hehe ledy to robilem z nudow :D Klawiatura dobra, ale jak pisze to strasznie glosna. Jak cos pisze to z drugiego pokoju ja slychac. Moze trzeba ja jakos nasmarowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Co jak co ale Microsoft robi niezle klawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ale da sie jakos zrobic aby tak nie stukalo?? jakos nasmarowac czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Niestety sie nieda bo to jest na gumkach zrobione i od ich trwardosci i elastycznosci zalezy czy wali klawa czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 acha, szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 na kokosy bym nie liczyl - ostatnio sprzedawalem na allegro logitecha itouch usb/ps2 fabrycznie nowego z hubem usb na 2 porty i poszedl za 63 zl :/ mimo ze sklepowa cena swego czasu za niego byla okolo 150 - 180 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...