-mess- Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 http://www.clanbase.com/miscdl.php?did=973 <- link do dema http://www.s2games.com/gameplaytrailer/Sav...ay_20030618.zip <- link do trailera (naprawde warto obejrzec) w skrocie: gra sie 32/32 w druzynie znajduje sie 31 wojownikow i jeden commander, przy czym ten drugi widzi gre jak rts. wojownicy walcza o terytorium, a commander ulatwia im zycie :-), wydobywa zloto, buduje budynki, wynajduje i ulepsza bronie, buduje nowe klasy postaci... po cwilowym testowaniu dema w necie(jest sporo serwerow) zauwazylem ze ogolnie panuje chaos na maxa :-), ale to dopiero poczatek, ludzie sie ucza... gierka ma potencjal, mam nadzieje zagrac kilka naprawde dobrych meczy, a teraz spadam pograc w to :D aha kilka slow o wymaganiach, na moim cpu gra smiga w 1024x768x32 + full, kumpel mowil ze u niego tez smiga luzno na ZNACZNIE slabszym kompie(niestety nie pamietam configa a nie chce sklamac) HF opiszcie swoje wrazenia z gry :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 moze byc ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 pogralem w to troche dluzej i musze powiedziec ze dobry commander to 75% sukcesu, gierka naprawde dobra, MP miazdzy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Oglądnołem trailer i muszę powiedzieć, że gierka wygląda ciekawie. Bardzo spodobał mi się ten wielki potworek z kłodą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 O żesz ty... Już dawno tak się nieubawiłem grając w gre :twisted: . Giero miodzio, grafa spox (ładniutko na mojej grafie chodzi), dźwięki też OK, tylko niektóre dróżyny w Multi do niczego, ale to już szczegól. Wreszcie coś nowego, a nie stare odgżewane tytułu w stylu Doom 500, half-life 2,5, Warcraft: Fajny Toner do drukarki. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Odświeżę topic, bo Savage zostało wypuszczone za free przez producenta link do downloadu na wp.pl więc może kilka osób by się zebrało na jakieś bitwy? Bardzo jestem ciekawy tej gry. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 No przyznam ze kiedys gralem w jakies demo w kafejce internetowej. Ta gra dlej zyje ? graja ludzie ? z tego co pamietam to ciekawe to dosc bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ZIBI_PL napisał(a): No przyznam ze kiedys gralem w jakies demo w kafejce internetowej. Ta gra dlej zyje ? graja ludzie ? z tego co pamietam to ciekawe to dosc byloOdpaliłem, pograłem, spojrzałem na zegarek 'cooooo ? to były 2h?!' a ludzi gra w to masa. Bardzo dużo serwerów i naprawde fajne bitwy. Część wymaga nieoficjalnego patcha usprawniającego. Każdy serwer wymagający tego (jest jeden wspólny patch) podaje linka. gra naprawdę przednia pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ja sciagne i w weekend mozemy zagrac bo w tygodniu nie mam czasu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) A ponoć na PCta nie wychodzi nic nowego i kreatywnego :lol2: A no i full retail wersion 350MB cd key same 0 o co chodzi? Edytowane 6 Września 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 to co, jakies rozgrywki purepc :D ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 o kurde za free??? zaraz wypróbuję!! PS wrzuciłby to ktoś na torrenta ? albo przynajmniej jakiś mirror :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 proponuje poszukac tego na gamershell.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 http://www.s2games.com/savage/downloads.php wszystko o downloa djest tutaj- ps. wychodzi sequel savage 2 a tortured soul- lepsze teksturki, shadery, ale po screenach widac ze nie bedzie zadnych wodotryskow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) dodam takie cuś: http://www.evolvedclan.com/index.php?ind=d...iew&iden=51 patch SEP2f niektore serwery tego wymagaja EDIT: wow! to jest genialna gra :D wlasnie gram na jakims serwerze. nie bardzo wiem o co chodzi ale mi sie podoba :D grafa na max chodzi genialnie *wraca grac* Edytowane 6 Września 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) Podobno wyszedł patch 3T. Wie ktoś gdzie można go zessać? OK znalazłem. Oto link http://www.evolvedclan.com/index.php?ind=d...iew&iden=57 Edytowane 7 Września 2006 przez BigSpider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 moze zna ktos jakis ftp z opcja wznawiania transferu ? juz 2x mi lacze padlo na 60% i 92% i tyle h zmarnowanych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja flashgeta użyłem i ściągałem ze zwykłego linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Michrz - dzieki za blyskotliwa odpowiedz :lol2: Tak czy siak giere juz mam i pyka sie bardzo fajnie, jednak tak jak ktos mowil - dobry commander to podstawa sukcesu , choc sami gracze tez musze wiedziec co nalezy robic :-) Czym wam lepiej sie gra ? potworami czy ludzmi ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Chyba ja ślepy jestem i nie widze downloadu 1szej części wszędzie tylko check out the sequel... no chyba, że Savage retail 2.00 to jest jedynka w wersji 2,00.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/window...staller200e.exe prosze bardzo - jest opcja wznawiania sciaganie gdyby komus padlo lacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 ZIBI_PL napisał(a): Michrz - dzieki za blyskotliwa odpowiedz :lol2: Tak czy siak giere juz mam i pyka sie bardzo fajnie, jednak tak jak ktos mowil - dobry commander to podstawa sukcesu , choc sami gracze tez musze wiedziec co nalezy robic :-) Czym wam lepiej sie gra ? potworami czy ludzmi ? :D Mnie lepiej się gra ludźmi (łuk i te sprawy), za to potwory mają fajnego olbrzyma zmaiast katapulty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 A mi to zależy od humoru :) Ale potwory mają genialny cios zabierający życie... kwestia dojść :) ZIBI_PL coż chyba padnięty byłem, bo dopiero teraz zrozumiałem pytanko :) Niemniej skoro już masz, to dobrze (chociaż moja odpowiedź też zawierała swoiste rozwiązanie B) ) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Ja tam gram potworkami... Poprostu w ludziach (imo) bezsensowny jest blok, bo podczas większej zadymy i tak ktoś w plecy uderzy, za to u potwora szybkie przemieszczanie się jest nie zastąpione podczas ucieczki, czy większej bitwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...