Skocz do zawartości
-mess-

SAVAGE - nowy gatunek gry? =)

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.clanbase.com/miscdl.php?did=973 <- link do dema

http://www.s2games.com/gameplaytrailer/Sav...ay_20030618.zip <- link do trailera (naprawde warto obejrzec)

w skrocie:

gra sie 32/32

w druzynie znajduje sie 31 wojownikow i jeden commander, przy czym ten drugi widzi gre jak rts. wojownicy walcza o terytorium, a commander ulatwia im zycie :-), wydobywa zloto, buduje budynki, wynajduje i ulepsza bronie, buduje nowe klasy postaci...

po cwilowym testowaniu dema w necie(jest sporo serwerow) zauwazylem ze ogolnie panuje chaos na maxa :-), ale to dopiero poczatek, ludzie sie ucza... gierka ma potencjal, mam nadzieje zagrac kilka naprawde dobrych meczy, a teraz spadam pograc w to :D

aha kilka slow o wymaganiach, na moim cpu gra smiga w 1024x768x32 + full, kumpel mowil ze u niego tez smiga luzno na ZNACZNIE slabszym kompie(niestety nie pamietam configa a nie chce sklamac)

HF

opiszcie swoje wrazenia z gry :-)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O żesz ty... Już dawno tak się nieubawiłem grając w gre :twisted: .

Giero miodzio, grafa spox (ładniutko na mojej grafie chodzi), dźwięki też OK, tylko niektóre dróżyny w Multi do niczego, ale to już szczegól.

Wreszcie coś nowego, a nie stare odgżewane tytułu w stylu Doom 500, half-life 2,5, Warcraft: Fajny Toner do drukarki. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZIBI_PL napisał(a):

No przyznam ze kiedys gralem w jakies demo w kafejce internetowej. Ta gra dlej zyje ? graja ludzie ? z tego co pamietam to ciekawe to dosc bylo

Odpaliłem, pograłem, spojrzałem na zegarek 'cooooo ? to były 2h?!' a ludzi gra w to masa. Bardzo dużo serwerów i naprawde fajne bitwy. Część wymaga nieoficjalnego patcha usprawniającego. Każdy serwer wymagający tego (jest jeden wspólny patch) podaje linka.

gra naprawdę przednia

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ponoć na PCta nie wychodzi nic nowego i kreatywnego :lol2:

A no i full retail wersion 350MB cd key same 0 o co chodzi?

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodam takie cuś: http://www.evolvedclan.com/index.php?ind=d...iew&iden=51

patch SEP2f niektore serwery tego wymagaja

EDIT:

wow! to jest genialna gra :D wlasnie gram na jakims serwerze. nie bardzo wiem o co chodzi ale mi sie podoba :D

grafa na max chodzi genialnie

*wraca grac*

Edytowane przez AAF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michrz - dzieki za blyskotliwa odpowiedz :lol2:

Tak czy siak giere juz mam i pyka sie bardzo fajnie, jednak tak jak ktos mowil - dobry commander to podstawa sukcesu , choc sami gracze tez musze wiedziec co nalezy robic :-)

Czym wam lepiej sie gra ? potworami czy ludzmi ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZIBI_PL napisał(a):

Michrz - dzieki za blyskotliwa odpowiedz :lol2:

Tak czy siak giere juz mam i pyka sie bardzo fajnie, jednak tak jak ktos mowil - dobry commander to podstawa sukcesu , choc sami gracze tez musze wiedziec co nalezy robic :-)

Czym wam lepiej sie gra ? potworami czy ludzmi ? :D

Mnie lepiej się gra ludźmi (łuk i te sprawy), za to potwory mają fajnego olbrzyma zmaiast katapulty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi to zależy od humoru :) Ale potwory mają genialny cios zabierający życie... kwestia dojść :)

ZIBI_PL coż chyba padnięty byłem, bo dopiero teraz zrozumiałem pytanko :) Niemniej skoro już masz, to dobrze (chociaż moja odpowiedź też zawierała swoiste rozwiązanie B) )

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi