!mX Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://www.caseking.de/shop/catalog/produc...roducts_id=1401 znalazlem na niemieckiej stronie ten produkt !!! jak dla mnie wyglada zajeb..... bardzo funkcjonalny, ogolem WYPAS !! ale cena tez wypas ... co i nim myslicie ? jak wam sie podoba ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresor Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 8O Jaki piekny..... mam nadzieje ze jest wart swojej ceny. Czekam az bedzie w polsce, to go kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 8O Jaki piekny..... mam nadzieje ze jest wart swojej ceny. Czekam az bedzie w polsce, to go kupie. hmm troche duzo :| :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 juz mi przeszla na niego ochota. w zyciu nie dam 330pln za panel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 juz mi przeszla na niego ochota. w zyciu nie dam 330pln za panel.no włąsnie :) to juz lepiej samemu cos zrobic.... i to nawet mniej niz połowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ale moze dobrze ze w polsce ludzie najpierw sie dowiadują , zanim do nas dotrze :) bo do czasu zanim do nas dojdzie , to juz poczytają recenzje , zastanowią się , i uzbierają kase :) i będą mogli się chwalić "KUPIŁEM GO DZIEŃ PO UKAZANIU SIE W POLSCE" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 juz mi przeszla na niego ochota. w zyciu nie dam 330pln za panel.no włąsnie :) to juz lepiej samemu cos zrobic.... i to nawet mniej niz połowaprzy dobrych wiatrach nawet za 1/10 ceny h12 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 z tego co widzę to thermaltake znalazło sobie tą samą niszę rynkową co producenci produktów ogólnie rozumianych jako luskusowe, czyli: czym wyższa cena tym więcej lamerów i snobów uzna że mają do czynienia ze sprzętem "wyrafinowanym" i "wyjątkowo funkcjonalnym"... Nie mówię o użytkownikach tego forum czy konkretnie o tym panelu ale ogólnie o ofercie TT i moim zdaniem o zbyt wygórowaych cenach produktów TT. To Hardcano faktycznie moze być funkcjonalne ale NIE ZA TE PIENIĄDZE! nie dajmy się zwariować! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decho Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Apropos cen: 69 Eur za panel to faktycznie ~ 310 zl (1 Eur ~ 4.50 PLN) Prawde mowiac to nie wieze ze ten panel bedzie w polsce za te 300 zl. Wystarczy porownac ceny obudow na tej samej stronie. http://www.caseking.de/shop/catalog/defaul...9bc4db64918fbb6 od 70 do 100 Eur => to ok. 300 do 450 zl ;) nie sadze zeby u nas takie byly ponizej 700 zl. Co prawda takich nie widzialem, ale szukam jakejs dobrej budy i z Tt widzialem tylko te (z serii "1000") tutaj : http://www.thermaltake.com Najtaniej chyba znalazlem tutaj : http://www.frazpc.pl/sklep/a/Obudowy/ i w komputroniku. Noszę sie z zamiarem kupienia czegos dobrego od dluzszego czasu i wczoraj o malo sie nie zdecydowalem na jedna z nich. Ale przespalem sie z tym problemem i deszedlem do wniosku ze mnie chyba pogrzalo. Dac za bude 800 zl !!!!. Plus dobry zasilacz to wyjdze ponad 1000 zl !!!! Chyba wole poczekac, dozbierac jeszcze troche i kupic sobie w koncu monitor LCD , albo grafike Radka 9800XT. Obudowe i tak musze kupic , ale nie za te pieniadze. Naprawde bardzo mi sie podoba wizualnie, ale taka cena to juz jest przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 na jakiejs stronce w usa chyba sidwinder.com widzialem h12 za baratela 89USD wiec IMO tyle nie warto za niego wydawac. kupa kasy za zabawke, ktora mozna kupic 2-3 razy taniej a zrobiona samemu bedzie jeszcze tansza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...