Skocz do zawartości
gunsguns

Czy da sie naprawic klekoczacy dysk??

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli sam mowisz, ze dysk "klekocze" to znaczy ze mechanika w nim jest w nie najlepszym stanie. Przecierz nie podejmiesz sie rozkrecania dysku bo juz ci wogule nie podziala.

Jesli masz jeszcze gwarancje to czym predzej do serwisu i wymieniaj na inny. Jesli nie masz to albo sprzedaj na aukcji albo zostaw do przechowywania malo istotnych plikow bo szkoda tracic dane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli masz jeszcze gwarancje to czym predzej do serwisu i wymieniaj na inny. Jesli nie masz to albo sprzedaj na aukcji albo zostaw do przechowywania malo istotnych plikow bo szkoda tracic dane.

qrna i sie potem dziwią ze ludzie sie boja kupowac na aukcjach jak takie opdejscie zlodziejskie :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba mnie zle zrozumiales stary, nie mowie mu zeby napisal, ze dysk jest sprawny i nic mu nie dolega, tylko sprzedal jako uszkodzony, moze ktos bedzie chcial taki zakupic. Sam kupuje na allegro i nie narzekam.

nikogo nigdy nie oszukalem na aukcji i nie mam zamiaru tego robic.

wiec przystopuj swoje oszczerstwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam ibm-a 46gb i jak jest na master podczas wczytywania wina zaczyna robic wrrruuu wruuu ale nie klekocze a potem wyskakuje blad odczytu z dysku ale jak instaluje system na 2 to ten chodzi ok scandiski przechodzi i wszystkie pliki mam dostepne... moze ktos wie co znim jest albo czy da sie to naprawic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi