gunsguns Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Mam dysk maxtora 40gb, po uruchomieniu, gdy komp prubuje nawiazac polaczenie z dyskiem to zaczyna klekotac i niedziala :roll: . Czy jest mozliwosc naprawienia tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 niet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 idz do serwisu to ci powiedza, a nie zadawaj takich glupich pytan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Jesli sam mowisz, ze dysk "klekocze" to znaczy ze mechanika w nim jest w nie najlepszym stanie. Przecierz nie podejmiesz sie rozkrecania dysku bo juz ci wogule nie podziala. Jesli masz jeszcze gwarancje to czym predzej do serwisu i wymieniaj na inny. Jesli nie masz to albo sprzedaj na aukcji albo zostaw do przechowywania malo istotnych plikow bo szkoda tracic dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Jesli masz jeszcze gwarancje to czym predzej do serwisu i wymieniaj na inny. Jesli nie masz to albo sprzedaj na aukcji albo zostaw do przechowywania malo istotnych plikow bo szkoda tracic dane. qrna i sie potem dziwią ze ludzie sie boja kupowac na aukcjach jak takie opdejscie zlodziejskie :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 chyba mnie zle zrozumiales stary, nie mowie mu zeby napisal, ze dysk jest sprawny i nic mu nie dolega, tylko sprzedal jako uszkodzony, moze ktos bedzie chcial taki zakupic. Sam kupuje na allegro i nie narzekam. nikogo nigdy nie oszukalem na aukcji i nie mam zamiaru tego robic. wiec przystopuj swoje oszczerstwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 W tym wypadku zbliża się koniec dla dysku. Aukcja-> uszkodzone. To jedyne wyjście, na chyba, że na gwarancji jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 ja mam ibm-a 46gb i jak jest na master podczas wczytywania wina zaczyna robic wrrruuu wruuu ale nie klekocze a potem wyskakuje blad odczytu z dysku ale jak instaluje system na 2 to ten chodzi ok scandiski przechodzi i wszystkie pliki mam dostepne... moze ktos wie co znim jest albo czy da sie to naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...