steve Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Witam, czy ktoś wie, od czego może być ta nagrzewnica, gość w swojej aukcji twierdzi, że to Kadet, jednak wygląda trochę inaczej niż oplowskie nagrzewnice. Na zdjęciu wygląda dość ciekawie, chyba jest cała z miedzi, zasadnicze pytanie czy będzie ona wydajna i ile można w granicach rozsądku zapłacić za taką nagrzewnice. Sorry ale nie wiem jak wstawiać zdjęcie, bardzo rzadko pisze coś na forach, ale daje linka do aukcji, gdzie jest zdjęcie. Http://www.Allegro.pl/show_item.php?item=22697926 Pozdrawiam wszystkich. Steve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 nie wiem co to za nagrzewniczka, ale powinna byc wydajna z racji tego iz ma budowe plaskownikowa. oplowskie to nei jest no chyba, ze z kadett'a wersja a,b lub c ;] jak dla mnie jest ona troche za wysoka i za gruba, zebym mogl ja w budzie schowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wyglada ciekawie i napewno będzie wydajna :D ale jak dla mnie ot za duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Mi to wygląda na 2x Lada bardzo podobna może koleś sam robił z 2 nagrzewnic od lady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Łada ma miedziane płaskowniczki- a ta ma harmonijki takie jak fiat/polonez. Łada jest też dłuższa (wiem, bo właśnie na nią patrzę :D ). Ta z aukcji- ciekawa- cztery rzędy kanałów- to chyba rekord. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Albo mi sie zdaje albo ona jest pomalowana bo to chyba nie jest kolor miedzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Albo mi sie zdaje albo ona jest pomalowana bo to chyba nie jest kolor miedzi :lol:to chyba ci sie cos zle zdaje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radwan Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Albo mi sie zdaje albo ona jest pomalowana bo to chyba nie jest kolor miedzi :lol:to chyba ci sie cos zle zdaje :?Nagrzewnica jest malowana !! Znawco :evil: Właściciel nagrzewnicy właśnie odpisał mi na maila. Pomalował ją dla lepszego wyglądu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 taa, czyscic mu sie nie chcialo poprostu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 wyglada dobrze ale rewelacyjnen wydajnosci to z tego raczej nie otrzymasz, przydała by sie wtdajna pompka do tego na moje oko do takiej nagrzewnicy a z oplem to chyba raczej duzo wspólnego nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Co do malowanai to znawyc nie zauwazyli od razu?? - przecierz na pierwszy rzut oka to widac... Co do wydajnosci to przez pomalowanie sporo stracila... Pozatym powinna byc niezla - jakby ja wyczyscic i machnac pozadna pompe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...