birdman Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 mam opere 7.23 i nie dzialaja mi bezposrednie linki do podstron w danym temacie; zawsze otwiera mi pierwsza strone; jeszcze niedawno dzialalo bez problemu; pod ie dziala; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 mam opere 7.23 i nie dzialaja mi bezposrednie linki do podstron w danym temacie; zawsze otwiera mi pierwsza strone; jeszcze niedawno dzialalo bez problemu; pod ie dziala; Kurna, a ja myslalem ze mi Operka sie cos z lekka skaszanila 8O Dzieki za info, trzeba "pomolestowac" adminow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 juz to bylo poruszane w temacie o nowej ramce ... problem "znika" jak otwierasz okna w nowej zakladce - przy bezposrednim otwieraniu LPM niestety otwiera zawsze 1 strone :? bug pojawil sie wraz z ramka - mam nadzieje ze da sie jakos polaczyc te 2 opcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 jak dla mnie to juz lepiej wywalic ramke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Bug był wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 w stylu comatose linki dzialaja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wczesniej tez nie chodzilo, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wczesniej tez nie chodzilom, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie.wczesniej tez nie chodzilom, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie. sie powtarzasz sie powtarszasz sie powtarzasz .................................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wczesniej tez nie chodzilom, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie.wczesniej tez nie chodzilom, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie. sie powtarzasz sie powtarszasz sie powtarzasz .................................. juz poprawilem ostatnio wyskakuje mi dosc czesto cos takiego: The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. co to jest?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 wczesniej tez nie chodzilom, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie.wczesniej tez nie chodzilom, ale dla mnie to tylko czesciowo przeszkadza, bo w wiekszosci przypadkow otwieram strony w nowym oknie. sie powtarzasz sie powtarszasz sie powtarzasz .................................. juz poprawilem ostatnio wyskakuje mi dosc czesto cos takiego: The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. co to jest?? :> Za duzo postow piszesz i server nie umie juz na bierzaco ich lykac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Za duzo postow piszesz i server nie umie juz na bierzaco ich lykac ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Za duzo postow piszesz i server nie umie juz na bierzaco ich lykac ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nie chcial bym tu sie narzucac, ale te linki nadal nie dzialaja... moglibyscie to naprawic, albo chociaz dodac to skinu comatose przycisk "zglos"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 nie chcial bym tu sie narzucac, ale te linki nadal nie dzialaja... moglibyscie to naprawic, albo chociaz dodac to skinu comatose przycisk "zglos"??no i ciagle nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Dziala w Sub Silver Classic i Comatose póki co :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...