CeKaeM Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Witam! Mam takie dziwne/nierealne pytanie, ze az mi sie to w glowie nie miesci. Mianowicie poszukuje emulatora rejestru. NIE SZUKAM MANUALA DO REEJSTRU ZDALNEGO ANI NIC W TYM STYLU!! Probouje znalezc cos, co potrafiloby zemulowac w czasie rzeczywistym pliki rejestru z jakiegos systemu MS WIN. Bardzo prosze o pomoc, z gory dzieki, na razie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jak możesz to napisz dokładniej o co Ci chodzi, bo przeczytałem to kilka razy i nadal nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 No i ja nie doszukalem sie konkretnego celu, ale na chwile obecna wydaje mi sie, ze taki program NIE ISTNIEJE. Chcialbys zaimportowac rejestr z innego komputera/systemu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 (...) Chcialbys zaimportowac rejestr z innego komputera/systemu??? Cos mi sie wydaje ze jemu chodzi o 2 rejestry w jednym systemie, przy czym dane bylyby wpisywane do tego emulowanego (bez zmieniania oryginalnego). Hmmm... jezeli dobrze to ujalem, to ja tez szukam takiego programu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...