Sheep Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Znowu niecelny stral :wink: ... A ja sobie kupuje uriela 2.. i znowu wracam do wc ( teraz mam volcano )... :] ... to jest choroba nie do wyleczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 cholerny swiat, zmienicie te avatary :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Niemiec a przyblizona cene tego cacka znasz ??? jaka to jest gruba plexa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 cholerny swiat, zmienicie te avatary :PSłyszysz Sheep :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 cholerny swiat, zmienicie te avatary :PSłyszysz Sheep :lol:Ja tam widze liczbe mnaga :wink: ... Kruca... musze se w koncu zrobic to zdjecie :D Ale i tak bedzie greyscal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 cholerny swiat, zmienicie te avatary :PSłyszysz Sheep :lol:Ja tam widze liczbe mnaga :wink: ... Kruca... musze se w koncu zrobic to zdjecie :D Ale i tak bedzie greyscal :D No ja nie zmienie bo to jedyna fotka na kórej dobrze wyszedłem :lol: A nie chce mi sie sesji znowu robic z sobą :D SORY za ogólny OT Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 @ Niemiec dokleje sie do pytania madmax57 :) heh chlopaki Sheep i Grzechu 'bracia blizniacy' :wink: ja tam nie widze podobienstwa [no moze w kolorze av] :) [noł ofens] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Znowu niecelny stral :wink: ... A ja sobie kupuje uriela 2.. i znowu wracam do wc ( teraz mam volcano )... :] ... to jest choroba nie do wyleczenia... taaa to choroba nie do wyleczenia ja mieałem zalmana 6000cu i byłęm raczej przeciwnikeim wc ale tak sie skłałanialem od zamotowania sobie teraz jak ma mto nie ma szans zebym powrucił do ac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 madmax57, _japko_ => ceny detalicznej nie znam i nie bede strzelal. pleksa ma grubosc 3mm na dnie i topie, przod ma 5mm a boki i tyl maja po 8mm. wszystkie gwinty to 3/8, w komplecie mamy tez korek. calosc klejona zywica i cyjanoakrylem. wykonanie pierwsza klasa. co do AV to mi starczy, ze jest on czarnobialy i jest na nim twarz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dobrze, ze ty masz kolorowy. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Dobrze, ze ty masz kolorowy. : Pmoj jest jedyny i niepowtarzalny. jeszcze nie spotkalem sie z kims kto bym mial identyczny lub chocby zblizony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Pleksa ma grubosc 3mm na dnie i topie, przod ma 5mm a boki i tyl maja po 8mm. wszystkie gwinty to 3/8, w komplecie mamy tez korek. calosc klejona zywica i cyjanoakrylem. wykonanie pierwsza klasa.Dobra a wiesz moze jak te kleje trzymają?? tzn na ile są trwałe i jakie ciśnienia moga wytrzymac, bo przecieku nikt nie chce :wink: a chętnie taki zbiorniczek sam bym sobie zrobił. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 klej trzyma bardzo OK ;] nei wiem jakie cisnienie ale zbiorniczek jest testowany cisnieniowo. wiecej dowiesz sie z mojej recki na www.pcvortal.pl patrzylem ten waz dedykowany do szybkozlazek i jest on produkcji SANG-A. niestety najbardziej elastyczny est tak sztywny, ze niewiele sie da z nim zrobic, sadze, ze nawet ogrzewanie niewiele mu pomoze :/ co gorsze w olsztynie nei moge nigdzie znalesc weza 12 OD wszedzie sa weze 13 OD a te nei pasuja do moich wtykowek. chyba zrobie tak, ze w zlaczke pojdzie kawalek rurki miedzianej a na to dopiero waz, bo innego wyjscia nie widze. no chyba, ze przejde na choinki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 i dlatego choinki sa najlepsze :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 i dlatego choinki sa najlepsze :) arthx zlosliwy jestes :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a wcale nie, nie jestem zlosliwy :) po prostu choinki sa mniej restrykcyjne, jesli chodzi o dobor weza. latwosc montazu WC przy zlaczach wtypowych moze jest i wieksza - ale ile razy montujemy swoje WC - zwykle raz - wiec nie potrzebna jest ta cecha. wiem ze na zachodzie europy bardzo popularne sa zlacza wtykowe, ale tam maja zwykle dwie lewe rece , a poza tym kupuja "gotowce" , gdzie wszystko jest dobrane przez producenta i nie musza sie gimnastykowac. arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 szybkozlaczki wtykowe IMO duzo lepiej sie prezentuja na bloku niz choinki. fakt, ze ciezko (cholernie ciezko, bo w olsztynie nie ma takieg weza :( )dobrac do nich waz. jakbym chcial wymienic zlaczki na choinki to i musialbym znow wymieniac top w bloku na GPU a to jest juz troche nudne. niech ktos mi napisze gdzie i za ile kupowal waz doszybkozlaczek wtykowych 12 OD. Prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Kupowałem węże w jakimś śmiesznym małym sklepiku w Poznaniu. Średnicę zewnętrzną mają trochę dziwną - jakieś 12,4mm (więc ani 12mm, ani 1/2"), ale idealnie wchodzą i trzymają się w złączkach Sang-A 12mm od mojego Uriela. Materiał - przezroczyste PCV. Nie pamiętam ceny, ale w każdym razie za 3m tego węża i plastikowy Y zapłaciłem ok. 9zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 liepiej zebymsmy znależli jaka alternatyew bo ja mam pompke i blok na gpu na szybkozłaczkach nie poto tyle kasy w nie inwestowałem zeby teraz je wymieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ja do moich wtykowych 14 kupilem wąz w slepie motoryzacyjnym. Waz o srednicy 1/2 cala i miescie sie idealnie na styk. Nic nie cieknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 waz chyba zamowie od Mate lub u Popixsa. jak jutro bede skladal jeszcze raz to ustrojstwo to zastosuje w zlaczkach rurki miedziane a na nie dopiero waz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_japko_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemiec niezly av :) a tak przy okazji takie weze jak ma mcs [chodzi o wymiary] mozna kupic w castoramie tylko ze sa ladniejsze i bardziej gietkie apdejt: ale nie tak gietkie zeby ciekly z sangow [tak mi sie wydaje, nie testowalem, tylko organo-leptycznie :wink:] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemiec niezly av :) a tak przy okazji takie weze jak ma mcs [chodzi o wymiary] mozna kupic w castoramie tylko ze sa ladniejsze i bardziej gietkie apdejt: ale nie tak gietkie zeby ciekly z sangow [tak mi sie wydaje, nie testowalem, tylko organo-leptycznie :wink:] pozdro W Castoramie sa 13mm zew. i trzeba urzyc czegoś śliskiego+zapalnicza zeby z trudem zmusic je do wspol pracy ze zlaczkami przynajmniej takie byly jeszcze w listopadzie na upartego mozna 2/3 zlaczki tak zrobic ale jak bym mial tak caly uk. upychac (ok.20min gimnastyki na zlaczke to dziekuje). Pozatym te za Casto sa sztywne jak cholera :? Ja ich definitywnie nie polecam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mnie tez to juz wpienia niezmiernaie miały byćszybko złaczki wszyskoszko szybko ładnie pieknie a teraz biujam sie z miedzianymi rurakmi i na wsyzskim jest 2 razy wiecej zasicków i packania sie bez pozadnego weza ani rusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja mam z obi 10/13 i za Chiny ludowe z hongkongiem nie wejda do szybkozlaczek :( dzisiaj znow poskladalem swoje WC, jest to juz wersja 2.1 beta, bo jeszcze nie osiagnalem tego czego chcialem. uklad polaczony w nastepujacy sposob: MJ1000 => BIP => Uriel => GPU => NB => MJ1000 temp otoczenia 22st temp powietrza wyrzucanego z chlodnicy 29st proc 36-37st nb 31st GPU 60-62st :wow: mimo iz przez GPU plynie duzo wiecej wody niz poprzenio to jest cieplejsze o 5-7st. dziwne jest to dla mnie. poprzednio takze radiator z tylu kary byl goracy a teraz jest tylko cieply. dalem taze tylko 1krople uv dye. fotek nei zapodam, bo nie chce mi sie no chyba, ze bedziecie nalegac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 fotka na specjalne zycznie Kubasika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 dzięki miszczu :wink: ja osobiscie dalbym papsta nad bip :) w niektorych miejscach dalo sie uniknąc 1x90* na rzecz 2x45* :) ciekawe połączenie bloku na gpu i nb :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Niemiec - naprawde konieczne byly te kolanka miedziane przy trójnku?, chodzi mi o te od wylotów z uriela. Wtedy to wyglądało bardziej estetycznie, ale cóż coś za coś. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 konieczne byly, bo kat miedzy ramionami trojnika jest rozwarty i waz sie zaginal :/ jakbym dorwal gdzies trojnik ostrokatny to pewnei nie byly by potrzeben a tak to nie mialem wyjscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 konieczne byly, bo kat miedzy ramionami trojnika jest rozwarty i waz sie zaginal :/ jakbym dorwal gdzies trojnik ostrokatny to pewnei nie byly by potrzeben a tak to nie mialem wyjscia.zrób tak jak ja kup taki biały i skruc mu nuzki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...