Giełdownik Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Czy nie denerwują was chałaśliwe wiatraczki? A co z rozczarowaniem gdy właśnie kupiliści sobie nowy wiatrak i mimo tego że producent napisał ze cichy nie do końca taki był! Cierpliwość się kończy! I CO WTEDY ROBIMY...? Zmieniamy wiatraki na coraz większe... I ja już znalazłem wentylator który zadowoli każdego!! To wentylator firmy revoltec. Ma 120mm i w maksymalnym trybie 22 decybele ( z tym że jest dużo cichszy niż te które niby mają 20 Db ) Przy okazji świeci! Są czerwone i niebieski (bardzo ładnie świecą/ Prawdziwa czerwień) Dodatkowo w komplecie mają przejściówke która zmniejsza nam napięcie na 5V przy czym wentylator nadal chodzi bez zarzutów i delikatną bryzą muska moją chłodnicę przy WC!! ale przy przejściówce sprawdza się równierz na procu!!! Jak byście byli zainteresowani to kupiłem go na www.COOLING.PL !!!!! Kosztuje grosze... Nara.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 jaka perfidna reklama ;] ale oferta dosc ciekawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 NIe ma to jak perfidna reklama, wcale sie nie rzuca w oczy, oprocz tego ja musialem czekac ponad dwa razy dluzej na przesylke z cooling.pl bo przeoczyli moja wpate do licha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Nawet nie zwracałem uwagi, a tu nowe PSU Chieftec'a. http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=383 http://www.chieftec.pl/index.php?action=zasilacze Szkoda tylko, że prąd na linii 12V nadal ma tylko 18A. "Wyprodukowany przez Delta" - (ten z 12cm wentylatorem ala Fortron) to już Chieftec nie bierze OEM'ów od Sirtec'a :?: Ale ceny trochę spadły, ciekawe jak z jakością :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 jak dla mnie ten nowy chief to zadna rewelka, bo od mojego fortrona rozni sie tylko niekomu niepotrzebnymi A na lini 3,3V i ma 3A wiecej na lini 12V, ktora w moim przypadku tez nie gra tak duzej roli jak linia 5V. CO do tytulowego wentyla to zobacze jak glosny bedzie papst i mozewymienie go na to swiecidelko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 jak dla mnie ten nowy chief to zadna rewelka, bo od mojego fortrona rozni sie tylko niekomu niepotrzebnymi A na lini 3,3V i ma 3A wiecej na lini 12V, ktora w moim przypadku tez nie gra tak duzej roli jak linia 5V. CO do tytulowego wentyla to zobacze jak glosny bedzie papst i mozewymienie go na to swiecidelko. Nie gra roli - zal;ezy dla kogo(czylidla jakiej płyty) wszyscy abitowcy zwracają uwagę właśnie na +12 więc te +3A to jest cos ale i tak niewiele w poroownaniu do tagana :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 jak dla mnie ten nowy chief to zadna rewelka, bo od mojego fortrona rozni sie tylko niekomu niepotrzebnymi A na lini 3,3V i ma 3A wiecej na lini 12V, ktora w moim przypadku tez nie gra tak duzej roli jak linia 5V. CO do tytulowego wentyla to zobacze jak glosny bedzie papst i mozewymienie go na to swiecidelko. Nie gra roli - zal;ezy dla kogo(czylidla jakiej płyty) wszyscy abitowcy zwracają uwagę właśnie na +12 więc te +3A to jest cos ale i tak niewiele w poroownaniu do tagana :twisted:apitowcy tak, ale narazie jestem epoxowcem i 12V mi, ze tak powiem wisi w odroznieniu od 5V. ja bym nic nie zyskal wymieniajac mojego fortrona na powyzszego chiefteca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giełdownik Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Nie do końca była to reklama ja poprostu tam kupiłem! I chciałem się z wami podzielić opinią o tym wiatraku bo mnie mile zaskoczył! w porównaniu do 120 spire to jest rewelacja! Niekture wentylatory Spire nie ruszają na 5V i są głośne ( nie świecą, a cena jest zbliżona) W przypadku revolteca wystarczy jeden kabelek przeciąć i mamy wiatrak nie świecący! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...