flasht Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mam takie pytanie aporpo tego: http://sklep.benchmark.pl/pelny_7725.html Dlaczego ludzie pisza ze na karte to przyklejac po 2? niby jak? przeciez kosci pamieci karty sa dokladnie tych samych rozmiarow co ramu.. (karty graficznej ;-)) Pozdr. FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ale sa jeszcze pamieci w obudowach kwadratowych (BGA), i na nie mieszcza sie 2 takie radiatorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ale sa jeszcze pamieci w obudowach kwadratowych (BGA), i na nie mieszcza sie 2 takie radiatorki Dzieki za szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 SirZenek, myślałem, że kości BGA są mniejsze od tych normalnych z pamięci ram (22x10)mm. Mogę się mylić. Możesz mi podać ich wymiary :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 nie pamietam dokladnie, ale one sa szersze troche i 1 radiatorek nie pokrywa calej powierzchni. wystaje poza kosc, ktora faktycznie jest mniejsza od zwyklych obudow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Wymiary BGA to 12*12 mm z tego co pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Revoltec rządzi !!!! Najlepsze radiatorki na grafe !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Revoltec rządzi !!!! Najlepsze radiatorki na grafe !!! Ale siem nie zmieszcza pod Arctic VGA Silencer'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Bo są dla wielbicieli ciszy, a nie wentylatorów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Bo są dla wielbicieli ciszy, a nie wentylatorów ;)a niby dla kogo jest AC Silencer :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Napewno nie dla mnie :P za głośny .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 no fajne, tylko drogie. ponad 50 zl za 8 pocietych kawalkow miedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 http://sklep.benchmark.pl/pelny_7725.html 8O Drogie ??? A to to niby tańsze ??? A OCZ za 4szt 40zł ..... Pokaż mi tańsze !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Napewno nie dla mnie :P za głośny .... Hmm, cos ty delfin 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 chodzilo mi o revolteca a nie coolermastera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Więc te badziewie Coolermastera za 33zł jest lepsze od Revolteca za 50 ??? Rewolteki mają powierzchnie ze 3x większą finów i wymiary: 10 x 29 x 25 mm (szerokość x długość x wysokość - CM odpowiednio 22 x 8 x 5 mm ) pokryją dokładnie kości, a wykonanie miodzio, nie to co te CM co wyglądają jakby je kto piłką ręczną robił !!! Miałem okazje je pooglądać (CM): krzywe "finy" (ciężko je nazwać finami raczej zagłębienia bądź nacięcia :lol: ), boki robione chyba zdzierakiem do drewna, aż strach pomyśleć jak wygląda spód, na szczęście taśma go zasłania ... DNO Panowie szlachta ładniej i równiej bym to zrobił w domu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 moj post to byl odpowiedz na twoj, chodzilo mi ze coolermaster jest tani i kiepski, ale revoltec drogi i lepszy ale i tak moim zdaniem nie wart tej kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Testował ktoś radiatory TweakMonster Chrom BGA? Miedziane i pokryte chromem. Zamówiłem takie na www.4max.pl i czekam na przesyłkę. Chyba wcześniej powinienem popytać :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 No chyba ;) A ja dalej stawiam na Revolteca i czekam aż ktoś pokaże mi lepsze za taką cenę lub tańsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...