prezes Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 karta gf4 4600 wyswietla pasy na pulpisie w i grach czy da sie ja jeszcze uratować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 czego to moze byc wina pamieci czy rdzenia? wiswietla pasy nie kropki czy kwadraty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 jesli podluzne 4 albo 5 pasow takich calkiem szerokich to siadly Ci pamieci na grafie i raczej wiele nie zdzialasz ja swoja poprzednia wlasnie z takim kwiatkiem oddalem na gware jesli zmniejszasz taktowania do normalnych i ndal to masz no to siadly Ci pamieci na grafie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 chec jeszze sprobowac dac jej sznase moze wgram bios od ti4200 64mb tylko skąd i jaki program do tego. z gory wielekie dzieki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 karta gf4 4600 wyswietla pasy na pulpisie w i grach czy da sie ja jeszcze uratować? Niech zgadnę - Gainward ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Tak Gainward.. kumpel juz sobie w łeb strzelił całe szczęście ze to nie moja grafa obnizone taktowanie jak sie tylko da i nic to samo jeszcze sprobujemy wyłaczyc połowe pamieci bios od 64megowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 gwarka gwarka :-) i bedzie mial fxa :lol: wgracie bios - stracice gwarke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Witam, Miałem podobny probelm z moim hercem 9800 i teraz śmiga na podkręconych zegarach : link do tego tematu masz tutataj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=655...t=9800naprawdę warto spróbować z tym że po zorbioeniu tego grfika dalej miałą pasy przez jakies parę godzin i potem wszystko do normy prawdopodbnie pasta że tak powiem musiała się pregryźć :) tak mis sie wydaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...