art.plo Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 chce zaczac przygode z WC i mam pytanko jakie sa roznice miedzy tymi dwoma blokami poza pleksa w orbitalu(czy z czasem ta pleksa nie sciemnieje i jak ze szczelnoscia pleksy z podstawka miedziana i jak jest z tymi króćcami czy sa zamocowane czy trzeba dokupic) blast wyglada mniej ciekawie ale jest z calosci z miedzi cena obydwu ok 50 zl http://mcs.pc.pl/sklep.php?id=11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 tam pod orbitalem wybierasz obie jakie chcesz krocce i cena oczywiscie wzrasta wiec za orbitala licz sobie 70zl .. Wydaje mi sie ze ten Orbital bedzie sporo wydajniejszy od Wierconego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 No orbital będzie napewno wydajniejszy a dodatkowo będzie stawiał mniejsze opory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 było już o tym orbital lebszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a co mi doradzicie na radka 9700? aha i ta pleksa jak sie sprawuje szczelnosc itp?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Na radka to kup najlepiej Atria GPU (niestety aż 145zł), albo poszukaj na allegro starych bloczków CFD (za 50zł nawet). A co do pleksy to jest ona szczelna jak diabli, a właściwie uszczelniona jak diabli, no chyba że wykonawca spaprał robotę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 troszkie drogo 145 zl za grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 troszkie drogo 145 zl za grafegrafe tez masz droga ;] za jakosc i wydajnosc sie placi. mam atire i jest super wykonana. na temat wydajnosci wypowiem sie jak juz poskladam wsio do kupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 na grafe masz tanie bloczki na www.bloki.pl (proxima chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 na grafe masz tanie bloczki na www.bloki.pl (proxima chyba) Na 9700 ta proxima będzie raczej za słaba :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 na grafe masz tanie bloczki na www.bloki.pl (proxima chyba)Na 9700 ta proxima będzie raczej za słaba :/O! naprawde? a moglibyśmy uprzejmie prosić o wyjaśnienie dlaczego? tudzież skąd taka opinia? proooosimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ponieważ ma za małą pow. oddawania ciepła (taki mały kwadracik na środku). Do mocno kręconej grafy napewno się nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ponieważ ma za małą pow. oddawania ciepła (taki mały kwadracik na środku). Do mocno kręconej grafy napewno się nie nadaje. Nie no bez przesady taka proxima napewno będzie lebsza od standardowego chłodzenia R9700 zakładając że reszta wc jest w miarę dobra tzn: jakaś nagrzewnica i dobra pompka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Od standardowego to napewno, ale jak się chce siódme poty wycisnąć to już może nie być tak ciekawie. Ja zamówiłem starą konstrukcję CFD (takie 3 frezowany romby czy coś w tym stylu) za 50 i 60zł (GPU, NB), tylko że ciężko je dostać (ja kupiłem od pewnego forumowicza i na allegro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Kwiecień, rdzeń Radeona jest malutki, coś jak w Athlonach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Kwiecień, rdzeń Radeona jest malutki, coś jak w Athlonachi ten "klocek" jest bezposrednio nad nim. mie tez interesuje wydajnosc Proximy ale tylko ze wzgledu na ciekawosc, bo mam blok na gpu. VIP ma proxime i moze sie wypowie na ten temat. szkoda, ze obecnie na rynku sa tylko dwa bloki na gpu i na nb - drogi i bardzo ladny od Mate i 2 razy tanszy i ladny, jezeli jest tak samo wykonczony jak spider EX, blok z bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Kwiecień, rdzeń Radeona jest malutki, coś jak w Athlonach No faktycznie, o tym nie pomyślałem :oops: W takim razie ten bloczek może być niezły, ale ja i tak wole top z plexi i chromowane króćce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...