Kllaymenn Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Chciałęm się dowiedzieć czy na podstawie samego nr. kont abankwego policja moze dojsc kto jest jego posiadaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Podług mię - siur, a jak jeszcze mają jakieś wymagane bezprawiem nakazy, ukazy i zmazy, to rzekłbym siur z palcem w rzyci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Tak. Chyba że masz konto w Szwajcarii :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jasne, ze tak. Z tego, co wiem, bank ma obowiazek poinformowac Urzad Skarbowy o twoim w nim rachunku (prosty dowod - nie informowalem sam US o moim koncie, a zwrot nadplaconego podatku na konto przyszedl). Skoro skarbowka ma dostep do tych informacji, to policja tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Tak, ale chyba potrzebny jest nakaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jeżeli zależy ci na dyskrecji i nie jesteś terrorystą albo dyktatorem to załóż konto w: http://switzerland.isyours.com/e/banking/ http://www.schroders.com/ky/ I jeszcze na jakiś wysprach innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jasne, ze tak. Z tego, co wiem, bank ma obowiazek poinformowac Urzad Skarbowy o twoim w nim rachunku (prosty dowod - nie informowalem sam US o moim koncie, a zwrot nadplaconego podatku na konto przyszedl). Skoro skarbowka ma dostep do tych informacji, to policja tez.Oj bzdurzycie towarzyszu. Jesli na NIP-3 nie podasz numeru konta to napewno nie przyjdzie na nie zwrot. Dane na temat rachunku bankowego bank moze udostepnic tylko na wniosek prokuratury i afaik policji skarbowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Jasne, ze tak. Z tego, co wiem, bank ma obowiazek poinformowac Urzad Skarbowy o twoim w nim rachunku (prosty dowod - nie informowalem sam US o moim koncie, a zwrot nadplaconego podatku na konto przyszedl). Skoro skarbowka ma dostep do tych informacji, to policja tez.Oj bzdurzycie towarzyszu. Jesli na NIP-3 nie podasz numeru konta to napewno nie przyjdzie na nie zwrot. Dane na temat rachunku bankowego bank moze udostepnic tylko na wniosek prokuratury i afaik policji skarbowej mogę potwierdzić słowa marco w 1000% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 na podstawie samego nr KAZDY moze wiedziec o tobie bardzo duzo, sa ogolno dostepne wzory, dlaczego twoj numer jest taki a nie inny, z samego nr'u nie dowiesz sie adresu (chyba ze ci w banku powiedza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Oj bzdurzycie towarzyszu. Jesli na NIP-3 nie podasz numeru konta [...] Heh moze z moja pamiecia jest gorzej, niz mi sie wydawalo... Ale nie pamietam, zebym kiedykolwiek podawal fiskusowi moje konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Oj bzdurzycie towarzyszu. Jesli na NIP-3 nie podasz numeru konta [...] Heh moze z moja pamiecia jest gorzej, niz mi sie wydawalo... Ale nie pamietam, zebym kiedykolwiek podawal fiskusowi moje konto. Ponoć BILOBIL daje znakomite efekty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...