GenghisKhan Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ehhh jesli chodzi o kase to mozna wc juz za 150 zl dobre zrobic jesli sie tylko chce i same + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 zdjecia dostal ogol ;] fotke shrouda dam jutro, bo nie chce mi sie isc juz do piwnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Niemiec wez sie czasem na gg odezwij bo na PW pytan nie chce mi sie pisac za kazdym razem jak sobie cos przypomne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Niemiec wez sie czasem na gg odezwij bo na PW pytan nie chce mi sie pisac za kazdym razem jak sobie cos przypomne :Pto co bylo na gg to odpislem a narazie nic nie przyszlo ;] wczesniej gralem w cmr4 wiec bylem niekoniecznie dostepny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 to wysle jeszcze raz, dziwne ze nic nie doszlo... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Dobra... Nagrzewnice mam juz wstepnie zalatwiona... Teraz mysle nad zbiornikiem wyrownawczo/odpowietrzajacym ktory zmiesci sie do jednej zatoki 5.25" (taki jak z DD) Ma ktos moze taki zbiornik i moglby mi podac wymiary i grubosc plexy ? (ogolnie rzecz biorac - zwymiarowac go) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Co do zawartego w topicku :)... Ja wc mialem jak jeszcze raczkowalo - cieszylem sie jak dziecko :) - home made prawie jak cpc... ale to naprawde wciaga i przynosi ogramna satysfakcje... utopilem plyte i grafe (potem jeszcze proc i zasilacz poszedl sie walic przy probie reanimacji plyty)... jednak juz kompletuje kolejne wc i jakos nie moge przestac... - czy warto to raczej indywidualna sprawa ale jezeli nigdy go nie miales to ja bym odradzal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Hmm ja sie tak zastanawiam, ktora z opcji bedzie latwiejsza i bardziej pouczajaca? Czy montowanie wc z niezatapialna pompka czy tez z zatapialna. Ja bym obstawial ta 2 opcje, chociazby po to by zobaczyc jak to wszystko dziala a potem kombinowac, zeby bylo mniejsze. Pomijajac fakt, ze trzeba wlozyc troche pracy w zbiorniczek w ktorym pompka siedzi. Co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 fireblade3 - fakt, nigdy nie mialem WC, ale jak nie sprawdze jak to jest to nie bede wiedzial jak to jest :P Najbardziej boje sie wszelkiego rodzaju przeciekow, bo jak nie daj boze cos mi pocieknie i szlag trafi mi sprzet...makabra... A komp jest mi potrzebny na studiach wiec ciagle sie zastanawiam czy warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 fireblade3 - fakt, nigdy nie mialem WC, ale jak nie sprawdze jak to jest to nie bede wiedzial jak to jest :P Najbardziej boje sie wszelkiego rodzaju przeciekow, bo jak nie daj boze cos mi pocieknie i szlag trafi mi sprzet...makabra... A komp jest mi potrzebny na studiach wiec ciagle sie zastanawiam czy warto... jesli wszystko dobrze poskladasz to nie ma prawa cieknąc , chyba ze wada sprzetowa (blok etc) ale takie awarie to bardzo zadko sie zdazają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Taka mam nadzieje... Narazie szukam wymiarow tego nieszczesnego pojemnika z DD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Taka mam nadzieje... Narazie szukam wymiarow tego nieszczesnego pojemnika z DD... un_ix podawal te wymiary w topicu o swoim wc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja jutro podam ;] Torwald => dostales info na GG?? odezwij sie w sprawie reza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Niemiec - nic nie dostalem :/ wyglada na to ze cos mi sie gg pier...psuje. pisz na maila torwald(at)wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niemiec - co z tymi fotkami shrouda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niemiec - co z tymi fotkami shrouda ?wczoraj pol dnia bylem poza olsztynem a jak wrocilem to skladalem swoje WC ;] wieczorkiem je wrzuce do tego tematu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 czekam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 juz sa ;] zdjecia z piwnicy wiec okolica nie jest ladna ;] http://oc-progz.prv.pl/fotko/shroud1.jpg http://oc-progz.prv.pl/fotko/shroud2.jpg http://oc-progz.prv.pl/fotko/shroud3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niemiec po co ci az tyle dziur w tym shroudzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 4 na wentylka i 4 na grila :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 4 na wentylka i 4 na grila :) arthx tylko lepiej by wygladal grill przykręcony dokladnie tak jak wentyl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 kwetsia gustu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...