Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 pewnie sporo ludzi to widzialo ale co tam http://forums.bit-tech.net/showthread.php?...68&page=1&pp=20 zajedwabisty mod bardzo mi sie podoba uwiebiam takie hl'owe klimaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Wcieło mnie w klimat good job :D Tak na serio to pierwszy raz widze ten mod i jest super tutaj rdza świetnie pasuje po prostu barak słów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Trza miec duza wyobraznie :) i kase i checi hehe, nie da sie opisac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 i kolege z glockiem 9 ;) patrzac na te bude nasunol mi sie pomysl na mod mojej starej budy w podobnym stylu niewiecie gdzie mozna kupic rdze w puszce?? bo wolal bym nierobic prawdziwej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Trza miec duza wyobraznie :) i kase i checi hehe, nie da sie opisac :Dto jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) narawde bardzo mi sie podoba ;D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreed Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 extra wiecie moze czy nie chce tego sprzedac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 extra wiecie moze czy nie chce tego sprzedac :D[/quot] Pewnie nie a jak by chciał to pewnie mnóstwo $$$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 extra wiecie moze czy nie chce tego sprzedac :Dnie wiesz ze jest taka opcja edytuj posta??? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ale jakiego posta on ma edytowac :? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Trza miec duza wyobraznie :) i kase i checi hehe, nie da sie opisac :Dto jest superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) narawde bardzo mi sie podoba ;D :)chyba o te dwa chodzi :wink: czepia się co nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mi się bardzo podoba, już go kiedyś widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 extra wiecie moze czy nie chce tego sprzedac :Dnie wiesz ze jest taka opcja edytuj posta??? :|Genghiskan - patrzałbym bardziej na nick a nie na avatar :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hehehe no faktycznie:))) sorka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Brak słów! Poprostu MIAZGA :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 troche dawno o nim pisałem juz w moim projekcie :D ale jest good jobs kilka zdań wymieniłem i doświadczeń z gościem który robi ten projekt pochłodnego go to w przeliczeniu na $ zaledwie 50 $ + koszty nie przewidziane :D wiec w miare tanio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Thron ale to koszty bez WC zapewne ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 troche dawno o nim pisałem juz w moim projekcie :D ale jest good jobs kilka zdań wymieniłem i doświadczeń z gościem który robi ten projekt pochłodnego go to w przeliczeniu na $ zaledwie 50 $ + koszty nie przewidziane :D wiec w miare tanio :D no wlasnie...i sorry ze bede moze teraz troche nieuprzejmy ale jak to sie ma do twoich 2500 zl wydanych na mod ktory teraz robisz?(tak pisales) i IMHO ten koles zrobil cos 100x ladniejszego niz ty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 powiedzmy tak nasi zagraniczni koledzy maja KUPEE kasy i sprzetu i moga sobie wojowac a my musimy kombinowac jak kon pod gorke zeby zrobi porzadnego moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 zastanow sie co piszesz. 50$ to kupa kasy? inwencja sie liczy przede wszystkim. mozna moda wystrugac jakiegos i z tektury jak sie ma pomysl. mozna oczywiscie pojsc i w kase (patrz swiecace gotowe nozki itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Sztuką jest osiągnąć extra efekt niskim kosztem, a dużym wkładem pracy ;) Bo za kase to każdy moze mieć kozak bude ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...