Elian Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ludzie pomózcie mi .Nagralem CD. Nie zakonczylem sesji.Dogralem jeszcze jeden folder i tragedia . Poprzednia kompilacja jest nie widoczna .Jest w zawartosci CD. Nie ma jej jednak nawet w opcjach ukrytych.Program Nero nigdy nie zplatal mi takiego figla. Powiedzcie czy jest na to jakas rada. Pliki sa dla mnie wazne i nie do odzyskania skad kolwiek. Dziekuje z góry za pomocy pozdrawiam Elian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wiem ze mozna je odzyskac ale nie pamietam jaki program byl do tego , poszukaj na cdrinfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elian Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dzieki ale moze jeszcze jakas rada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 1. Zmień tytuł tematu. 2. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=68678 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Wydaje mi się, że jak zamkniesz płytę to wszystkie sesje będą widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zamknij sesję i ewentualnie spróbuj odtworzyć płytę na inny napędzie. Na moim cd-romie pokazuje mi tylko ostatnią nagraną sesję (lg 52x), a u kolegi pokazuje wszystko (liteon 52x). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elian Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Dzięki Ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...