Skocz do zawartości
MichalP [xsrx]

Mini kolekcja :)

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm... chyba nie rozumiem sensu tego topicu .... :roll:

Powiedzialbym wrecz jak na kogos czesciowo zwiaznego z Coperfieldem to cieniutko :P sam mam tylko 3 mniej :wink:

[update] widze ze ktos szybciej ode mnie napisal No i?? ( a mi wydalo sie to zbyt dosadne :P )

[update2] najbardziej podoba mi sie sam top ale z tego co wiem to tylko rozstaw do radkow byl i... policzylem go jak caly blok a ze sie nie liczy jako caly to mam tylko 2 mniej :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to za kare ze sie tak chwalisz to musisz dac kazdej osobie ktora sie tu wpisze po 1 bloczku :P tylko niech kto szybko topic zamknie to nie trzeba bedzie ich na kawalki ciac :P

Ale tak w sumie to tez nie wiem o co chodzi w tym temacie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]az serce sciska jak sobie pomysle ze je sprzedaje ale.. 

postanowienie jest silne - KONIEC Z WC stad tez wyprzedaz

zdrajca - jak mozna z WC konczyc :lol:

ja do dzisiaj mam blok ktory sam zrobilem ze 2 lata temu albo wczesniej jeszcze spisuje sie super

hehe ostatnio pracowalem na 2133 MHz @ 1.9V co daje okolo 90W i temp 31-33*C bez chlodnicy tylko akwarium

na AC nigdy nie wroce ;]]]

no ale co kto lubi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie komp przestal mi sluzyc jako rozrywka.. wczesniej chodzil 24 na dobe i w pokoju w ktorym spalem wiec .. cisza byla konieczna a teraz to jedynie narzedzie pracy chodzace tylko wtedy gdy pracuje.. dlatego rezygnuje z wc bo poziom szumow juz jest mi obojetny

Zalmanik 7000 Cu bedzie jak znalazl + antek zasilacz i kanapka zalmana na grafe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do nowego topu uriela to moge powiedziec ze jest troche kaprysny, owszem uniwerslany pod amd, intela i amd64 ale np. posiadacze 8rda czy nf7 moga sie troche rozczarowac bo bedzie trzeba mocowanie zrobione pod amd64 zeszlifowac....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj uriel z tpem jak ten pierwszy od gory dotyka mi kondensatorow na RDA wiec ten z multitopem pewnie by mi nawet nie wszedl, ale jak zmienie platforme to wiem, ze bloczek bedzie mogl zostac.

imo to jest ewidentna reklama i jako taka powinna lezec w gieldzie :/moj uriel z tpem jak ten pierwszy od gory dotyka mi kondensatorow na RDA wiec ten z multitopem pewnie by mi nawet nie wszedl, ale jak zmienie platforme to wiem, ze bloczek bedzie mogl zostac.

imo to jest ewidentna reklama i jako taka powinna lezec w gieldzie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIemiec.. mylisz sie :) kazdy z blokow ma juz dawno wlasciciela...

Poprostu sie chwale.. ladnie to razem wyglada i nic wiecej...

A co do rozmiartu to patrzac na foto w lini pionowej jest o 6-7 mm wiekszy na rogach ale w srodku mniejszy.. a patrzac po lini poziomej to po 1 cm niecaly na strone ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi