MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 oto moj maly zbiorek bloczkow :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 daj mi jakis a nie smaka robisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 no i? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Hmmm... chyba nie rozumiem sensu tego topicu .... :roll: Powiedzialbym wrecz jak na kogos czesciowo zwiaznego z Coperfieldem to cieniutko :P sam mam tylko 3 mniej :wink: [update] widze ze ktos szybciej ode mnie napisal No i?? ( a mi wydalo sie to zbyt dosadne :P ) [update2] najbardziej podoba mi sie sam top ale z tego co wiem to tylko rozstaw do radkow byl i... policzylem go jak caly blok a ze sie nie liczy jako caly to mam tylko 2 mniej :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 w sumie nie mam jakis zamiarow :) poprostu sie chwale tym co zawitalo dzis poczata - nie jest zakupione od CFD bezposrednio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 dalej nie rozumiem - no dostales bloki - no dobrze cieszymy sie razem z Toba ale..... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 dalej nie rozumiem - no dostales bloki - no dobrze cieszymy sie razem z Toba ale..... :roll:Ja wiem , ja wiem topic jest po to zeby osby ktore odpisza (wedlug kolejnosci) moga sobie cos wybrac :P 1 szt. kazdy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 to za kare ze sie tak chwalisz to musisz dac kazdej osobie ktora sie tu wpisze po 1 bloczku :P tylko niech kto szybko topic zamknie to nie trzeba bedzie ich na kawalki ciac :P Ale tak w sumie to tez nie wiem o co chodzi w tym temacie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 hyhyh jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo ze chodzi o pieniadze :) bloki sa do odsprzedania osobom co wczesniej je zamowily w dziale gielda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 bez sensu topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 "]hyhyh jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo ze chodzi o pieniadze :) bloki sa do odsprzedania osobom co wczesniej je zamowily w dziale gielda wczesniej nie mozna tak bylo :? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 az serce sciska jak sobie pomysle ze je sprzedaje ale.. postanowienie jest silne - KONIEC Z WC stad tez wyprzedaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ojoj, jeszcze zatesknisz tak jak i ja, teraz biedny na titanie musze jechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 "]az serce sciska jak sobie pomysle ze je sprzedaje ale.. postanowienie jest silne - KONIEC Z WC stad tez wyprzedaz zdrajca - jak mozna z WC konczyc :lol: ja do dzisiaj mam blok ktory sam zrobilem ze 2 lata temu albo wczesniej jeszcze spisuje sie super hehe ostatnio pracowalem na 2133 MHz @ 1.9V co daje okolo 90W i temp 31-33*C bez chlodnicy tylko akwarium na AC nigdy nie wroce ;]]] no ale co kto lubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 w sumie komp przestal mi sluzyc jako rozrywka.. wczesniej chodzil 24 na dobe i w pokoju w ktorym spalem wiec .. cisza byla konieczna a teraz to jedynie narzedzie pracy chodzace tylko wtedy gdy pracuje.. dlatego rezygnuje z wc bo poziom szumow juz jest mi obojetny Zalmanik 7000 Cu bedzie jak znalazl + antek zasilacz i kanapka zalmana na grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ...a ja widze swojego Uriela ;)..... MichalP [xsrx] tylko nikomu go nie oddawaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Można poznać ceny za ile sprzedałeś bloki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Widac i URIEL'a z Multitopem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 nie wie ktos moze jakie ten multitop ma wymiary? by sie przydalo zrobic fc ktore mozna zalozyc na wszystkie platformy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 zaraz ci pomierze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 to jesli chodzi o rozstaw otworow tych niestandardowych :) moglem sie rypnac lekko bo mierzylem zdezelowana sufmiarka :) a jesli chodzi o wymiary ogolne to w najszerszym miejscu ma 98 mm na 69mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Rozstaw tych otworkow znacznie mi ulatwia zrobienie zapinki do fc :) Very THX. Jutro postaram sie ja sklonowac, moja nie bedzie taka ladna ale bedzie zachowywac mysle to co najwazniejsze czyli rozstaw otworow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 fajna rodzinka :) ciekawie wyglada ten nowy top do Uriela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Co do nowego topu uriela to moge powiedziec ze jest troche kaprysny, owszem uniwerslany pod amd, intela i amd64 ale np. posiadacze 8rda czy nf7 moga sie troche rozczarowac bo bedzie trzeba mocowanie zrobione pod amd64 zeszlifowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Co do twojej kolekcji MichalP [xsrx] to powiedzialbym za Ciebie ze nareszcie je dostales :) - Mam racje??Co do twojej kolekcji MichalP [xsrx] to powiedzialbym za Ciebie ze nareszcie je dostales :) - Mam racje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 moj uriel z tpem jak ten pierwszy od gory dotyka mi kondensatorow na RDA wiec ten z multitopem pewnie by mi nawet nie wszedl, ale jak zmienie platforme to wiem, ze bloczek bedzie mogl zostac. imo to jest ewidentna reklama i jako taka powinna lezec w gieldzie :/moj uriel z tpem jak ten pierwszy od gory dotyka mi kondensatorow na RDA wiec ten z multitopem pewnie by mi nawet nie wszedl, ale jak zmienie platforme to wiem, ze bloczek bedzie mogl zostac. imo to jest ewidentna reklama i jako taka powinna lezec w gieldzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 NIemiec.. mylisz sie :) kazdy z blokow ma juz dawno wlasciciela... Poprostu sie chwale.. ladnie to razem wyglada i nic wiecej... A co do rozmiartu to patrzac na foto w lini pionowej jest o 6-7 mm wiekszy na rogach ale w srodku mniejszy.. a patrzac po lini poziomej to po 1 cm niecaly na strone .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 rewelacyjny topic... i już zmienił dział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 ad1. ja sie przewaznei nei myle. ad2. czyli jak nei patrzec to nei wejdzie, bo ta standardowa zapinka wchodzi an styk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 "]oto moj maly zbiorek bloczkow :)) Łooooo, suuuuperrrr. Ale z ciebie kozak 8O Teraz to już musimy zmienić ci range na np: wymiatacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...